Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
U.D. 3 ESPORTS AMB RAQUETA

                 3r cicle
         Conèixer i practicar alguns espor...
Sessió 1    pilotes tenis, raquetes

A pillar tocat amb la pilota de tenis.

Habilitat amb la pilota de tenis:
    B...
Sessió 4    pilotes espuma, tenis, raquetes, xarxa, postes

Beisbol-tenis: es bateja i es passa la pilot amb la raqueta...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

UD Esports amb raqueta 3r cicle

1,305 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

UD Esports amb raqueta 3r cicle

 1. 1. U.D. 3 ESPORTS AMB RAQUETA 3r cicle  Conèixer i practicar alguns esports amb raqueta.  Prendre contacte amb alguns els elements d’alguns dels esports amb raqueta. Objectius  Millorar les habilitats mitjançant els jocs i els esports amb implements.  Gaudir de l’activitat física amb independència del resultat. • Familiarització amb diferents tipus de raqueta i de mòbils. • Coneixement i pràctica de diferents esports amb raqueta. • Presa de contacte amb els diferents elements dels esports amb raqueta. • Gust per l’activitat física saben guanyar i perdre. Continguts Altres àrees: Altres UD: T. Transversals: - Matemàtiques  Pilota - Salut Relació amb - Llengua valenciana. - Educació no discriminatòria. • Controla diferents colpejos amb cert grau d’habilitat. • Es capaç de mantenir un piloteig sense perdre el control de la pilota. • Realitza les activitats proposades de forma correcta Avaluació esforçant-se en aconseguir l’objectiu. • Sap guanyar i perdre respectant als companys. Manament directe, descobriment guiat, resolució de problemes. Metodología
 2. 2. Sessió 1 pilotes tenis, raquetes A pillar tocat amb la pilota de tenis. Habilitat amb la pilota de tenis: Botar amb una mà i l’altra. Llançar a l’aire a diferents altures. Conduccions amb mans i pues. Desplaçaments realitzant habilitats amb la pilota. Llançar i rebre després d’un, dos, tres,... bots. Fer botar la pilota de diferents formes. Llançar la pilota contra la paret: amb un bot, dos, sense,... Guerra de pilotes. Piloteig per parelles. Comptar bots que fa un company amb ulls tancats. Sessió 2 pilotes tenis, pilotes espuma, raquetes En cercle, que no caiga amb raqueta i diferents tipus de pilotes. Habilitat amb pilota de tenis i raqueta: Botar Llançar a l’aire Conduccions Desplaçaments amb habilitats amb pilota Guerra de pilotes amb raquetes i pilotes espuma. Intercanvi de pilotes: un amb raqueta, l’altre agafa amb la mà. Alçar la pilota de terra amb raqueta i diferents parts del cos. Sessió 3 Pilotes tenis, espuma, raquetes Cercle matemàtic passant-se pilotes amb raquetes. Habilitats amb raqueta: Bot ràpid, lent, alt, baix, fort, fluix. Desplaçaments diversos amb pilota sobre raqueta. Colpejos amb diferents parts de la raqueta. Alternar bot i llançament a l’aire, individual. Relleus de 4: desplaçaments fent habilitats amb pilota i raqueta.
 3. 3. Sessió 4 pilotes espuma, tenis, raquetes, xarxa, postes Beisbol-tenis: es bateja i es passa la pilot amb la raqueta. Partits individuals. Partits de dobles Sessió 5 raquetes bàdminton, volant, xarxa, postes Individual: colpejar volant amb la mà, llançar volant i agafar-lo, tocs amb diferents habilitats,... Parelles: copejar i empomar amb la mà, fer-se passades, copejar fent el servei. Passades amb xarxa al mig. Sessió 6 raquetes bàdminton, volants Qui fa més tocs, amb una mà i l’altra. Tocs assentats a terra. Volant cambrer: volant sobre cordes, es fa una carrera de relleus, si cau has de pegar tres tocs per continuar. El teu nom, per grups, un colpeja volant i diu un nom, que ha d’empomar-lo a l’aire. Volant volador: per grups, que no caiga el volant a terra. Basquet raquet: fer cistella amb el volant. El rei: un jugador fa de rei en un camp, els altres es tornen per copejar volant, qui li guanya dos punts al rei es canvia per ell. Sessió 7 raquetes bàdminton, volants, xarxa, postes Campionat individual de bàdminton. Sessió 8 raquetes bàdminton, volants, xarxa, postes Campionat dobles de bàdminton.

×