Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

UD 9 Futbol 2n i 3r cicle

907 views

Published on

Published in: Education, Technology, Sports
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

UD 9 Futbol 2n i 3r cicle

  1. 1. U.D. 9 FUTBOL 2n i 3r cicle o Familiaritzar-se amb la pilota de futbol. o Conduir la pilota sense oposició i amb o oposició. Objectius o Passar i rebre la pilota. o Treballar els xuts a porteria. - Familiarització amb la pilota de futbol. - Conducció de la pilota sense oposició i amb oposició. - Passada i recepció de la pilota. - Treball dels xuts a porteria. Continguts Altres àrees: Altres UD: T. Transversals: - Llengua Habilitats bàsiques. - Educació no - Matemàtiques. discriminatòria. Relació amb QFB - Educació per al consumidor. o Conduir una pilota sense perdre el control. o Passar i rebre la pilota correctament. o Xutar a porteria amb precisió Avaluació Manament directe i assignació de tasques. Metodología
  2. 2. Sessió 1 pilotes d’espuma, pilotes futbol A pillar, el que paga conduint una baló. Guerra de pilotes amb el peu. Conducció de pilota, amb un peu, amb l’altre, entre cons, sobre les línies del camp. Sessió 2 mocadoret, pilotes, cercles, cons Joc del mocadoret conduint baló. Relleus conduint pilota, entre cercles o cons, en línia recta,... Dividits en dos grups, cada ú en un costat del camp, a la senyal s’ix conduint la pilota fins deixar-la dins d’un cercle del camp contrari i tornar a per una altra. Passes per parelles canviant la distància entre els dos de la parella. Llançaments a gol tots a la vegada cada volta des de més lluny. Sessió 3 birles, pilotes futbols, cons o rodes per a fer porteries El rellotge, els del cercle es passen la pilota amb el peu, i el que corre condueix una pilota. Birles llançant amb el peu. Partit amb regles especials, 4 porteries, quan un té la pilota en els peus no se li pot llevar, quan es fa una passada, el primer que toca la pilota es el que se la queda. Sessió 4 pilotes futbol L’aranya conduint pilota. Dos equips, en mig camp, tractar de robar les pilotes de l’altre camp i tornar al teu camp sense que te toquen. Rondo. El ràpid: Es col·loquen els participants en fila darrera del punt de penal. Un es col·loca de porter. El primer llança un penal. Si el marca llança un segon. Si el falla ha d’anar a col·locar-me de porter ràpidament mentre el següent llança a porteria. A qui li marquen tres gols seguits queda eliminat. Partit de futbol.
  3. 3. Sessió 5 pilotes futbol, cons o rodes per a fer porteries Foot-cranc Hi ha dos equips en un terreny de joc reduït. Uns cons fan les porteries. Els dos equips es col.loquen en posició de cranc: panxa enlaire amb peus i mans a terra i el cul sense tocar a terra. No hi ha porters. En començar el joc tots estan a la seva porteria. Es deixa la pilota al mig de la pista i comença el joc. S’han de moure en posició de cranc i intentar fer gol a la porteria contrària amb el peus. En cap moment es pot tocar la pilota si es té el cul a terra. Quan la pilota va fora els límits del camp es tira dins el terreny de joc de nou. Les porteries es poden ampliar per guanyar en més gols. Desplaçar-se conduint i a la senyal passada al company. Conducció entre cons i tir a porteria. Passades per parelles i tir a porteria. Partits tres contra tres. Sessió 6 cordes, pilotes futbol, cons Concurs de llançaments a porteria. Amb cordes fem diferents zones en la porteria, segons per on entre el baló tenen una puntuació. Zona delimitada on no pot entrar cap jugador, dins un con, per a fer punt s’ha de colpejar amb la pilota. Partir de futbol però agarrats de la mà per parelles. Sessió 7 balons, cons Circuit: Tocs amb el baló. Llançaments a porteria. Conducció entre cons. Passades contra la paret. Sessió 8 mini porteria, pilotes futbol Joc dels 10 passes amb el peu. Zona delimitada on no pot entrar cap jugador, dins una mini porteria, per a fer punt s’ha de fer gol, es pot fer per les dos parts de la porteria. Partit de futbol.

×