247 samsung galaxy s4 mini

288 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

247 samsung galaxy s4 mini

 1. 1. МАЛКИЯТ БРАТ НА ПОПУЛЯРНИЯТ SAMSUNG GALAXY S4
 2. 2. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Операционна Система Android 4.2.2 Jelly Bean Дисплей Touch 4,3" Super AMOLED Резолюция 540 x 960 pixels Камера 8.0 Megapixels Процесор Dual Core 1.7 GHz Вградена памет 8 GB Слотове microSD до 64 GB
 3. 3. КОМПАКТЕН ДИЗАЙН Красиво тънкия дизайн на GALAXY S4 Mini означава, че можете да го вземете със себе си навсякъде и по всяко време. Изключителен с ярък и широк 4.3-инчов QHD SAMOLED дисплей с превъзходна естетика, без компромис с качеството. Артистично компактен дизайн ,доставя допълнителен комфорт и може да се побира идеално в едната ръка.
 4. 4. КАМЕРАBest Photo Край на лошите снимки, Galaxy S4 mini прави автоматично серия от 8 снимки, за да избереш най- добрата. 8 Megapixels Камера Направи снимки с висока резолюция 3264x2448 pixels и Full HD видео. Използвай технология LED Flash за снимки дори и в тъмното. Autofocus и touchfocus за фокусиране на желания обект само с едно натискане на сензорния дисплей. Geo-tagging за добавяне на географска локация на снимките. Face detection за по-добър фокус върху лицата.
 5. 5. ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЯ The S Travel App Ви дава интелигентен екскурзовод, дори се побира и в джоба ви. Можете да получавате препоръки и туристически екскурзоводи за следващото Ви пътуване, включително и географска информация, местните забележителности, популярни ресторанти и атракции. Интегрирани родни приложения доставят различни интелигентни функции и услуги, безпроблемно. Обогатете живота си с личен асистент където и да отидете. S TRAVEL
 6. 6. ПОЗНАТИ ФУНКЦИИ Group Play-споделяй забавлението с приятели HomeSync & Samsung Link- синхронизирай веднага, споделяй лесно GROUP PLAY прави група между Samsung Series GALAXY и предлага различни възможности за споделяне, включително да стане част от системата високоговорители, създаване на фото колаж и т.н. С HomeSync, всяко ваше съдържание може да се съхранява в голям склад и могат да бъдат споделени, без да се притеснявате за пространство за съхранение, сигурност, както и въпрос за загуба на данни . Можете да споделяте цялото съдържание с приятели и семейства в различни устройства Samsung, без излишни
 7. 7. S Translator Контактувайте с целия свят, на всички езици! Не е необходимо да знаеш всички езици... Samsung Galaxt S IV ги знае! С S Tranlator можеш да превеждаш всякакъв текст на желания от теб език! S Health Спортувай заедно с Samsung GALAXY S4 и следи резултатите си! С приложението S Health се записват всички важни данни по време на спортуването, за да знаеш дали изпълняваните от теб упражнения имат резултат!
 8. 8. ANDROID 4.2.2 JELLY BEAN Android 4.2.2 Android е операционна система, разработена от Google и се предпочита от все повече производители. С версията 4.2.2 Jelly Bean можете да променяте както желаете дисплея, да се свалят хиляди приложения, да се сърфира в Internet сGoogle Chrome. Интерфейсът на Samsung Galaxy Mini S4 Android е същият като на стандартната S4с малки изключения –без допълни- телното двойно меню с приложения.И въпреки това е един от най- многофункционалн ите смартфони. Eye-проследяване присъства също така на видео да направите пауза, когато гледате встрани от екрана .
 9. 9. ПРОЦЕСОР И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ Батерия -1900 mAh -до12h Talk Time Според Geekbench теста S4 MINI е по резултат между Galaxy S3 и Nexus 4 .Устройството има достатъчно сила да се справи дори и с Grand Theft Auto Според Samsung можете да получите около 9 часа сърфиране в Интернет през 3G с едно зареждане. Както при повечето смартфони все пак, трябва да се очаква да се зарежда всяка вечер.

×