Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
SOS- Kërkesë për ndihmë
I nderuem lexues i ktyne rreshtave .
Lus Allahun të të bekoj dhe nderojë që po i kushton kohë lexi...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

SOS

177 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

SOS

  1. 1. SOS- Kërkesë për ndihmë I nderuem lexues i ktyne rreshtave . Lus Allahun të të bekoj dhe nderojë që po i kushton kohë leximit të këtij postimi. Kërkoj ndihmën tënde nëse mundesh të më ndihmosh . Ka një kohë që po më mundon një gjë e që spo muj me i gjetë përgjigje. Me krejt qenien time jam tuj u mundue me e gjetë një pergjigje për ditën e Ringjalljes kur të dalë në Mahsher para Zotit. Qështja është se nuk kam haber se si kam me ju pergjigj Allahut subhanehu ue teala kur të më pyes për kohën e humbur në Facebook e Internet. Nuk jam tuj ba hajgare , seriozisht e kam. Nese din dikush përgjigjen me të cilën do të jet i knaqur Allahu subhanehu ue teala, Ju lutem për Allah dergomani edhe mua përgjigjen në këto adresa : tel:+386/49/154-225 Adresa e vendbanimit: Rruga Abedin Rexha (ish Rruga Besa Bese) nr.24; 12000 Fushe Kosove, Republika e Kosoves. e-mail:drinimani@gmail.com dritonnimani76@hotmail.com dritonnimani@yahoo.com Facebook:https://www.facebook.com/driton.nimani Twitter: https://twitter.com/drinimani Allahu ju shpërblefte me Xhennetet e Adnit dhe Firdevsit . Eselamun Alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu. Driton Gani Nimani Fushë Kosovë 28.Shkurt.2015 22:51h

×