Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Cfare ben Krimi i Organizuem ne Kosove apo Undercover AIK-SHIK ?
Undercover AIK-SHIKu e hipnotizon te rinjet Kosovare ne I...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Cfare ben Krimi i Organizuem ne Kosove apo Undercover AIK-SHIK ?

262 views

Published on

Lidhur me lojerat e SHIKut ne Internet

Published in: Law
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cfare ben Krimi i Organizuem ne Kosove apo Undercover AIK-SHIK ?

  1. 1. Cfare ben Krimi i Organizuem ne Kosove apo Undercover AIK-SHIK ? Undercover AIK-SHIKu e hipnotizon te rinjet Kosovare ne Internet me program propagandistik per luften ne SIri . Pastaj Undercover AIK-SHIKu kur sheh se femiu me komentet e tij publike ka rene ne gracke te AIK-SHIKut, dhe i riu ka filluar me urrye cdo gje qe ka te beje me USA dhe tjeret, AIK SHIKu i premtojne ketij te riu trushperlare qe ta dergojne ne SIRI per te luftu. Premtimet e AIK-SHIKut kalojne edhe ne premtime materiale sa qe te rinjet/femijet e mitur pranojne dhe behen vegel e sabotuesve AIK-SHIK. Keshtu ne gjysme te rruges i hipnotizuari, arrestohet nga rekrutuesit e tij dhe fillon ferri per te, duke u persekutu per vepra penale Terrorizem, Bashkim per Terrorizem e ...... Dhe ne fund del qe femija apo i mituri i hipnotizuar eshte femij i nje oponenti politik te SHIKut. Keshtu SHIKu tuj i shfrytezu Institucionet e ligjshme e ben organizimin dhe implementimin e Krimit te Organizuem Institucional tuj u thirre ne zbatim te ligjit . Pra SHIKu me nje te rame i ben dy te vrame. Ne njeren ane e demton oponentin politik tuj e linqu personalitetin e tij terthorazi nepermes femiut tyre, dhe ne anen tjeter ia zgjate jeten vetes duke u lavdu para Bashkesise Nderkombetare kinse po e luftoj Terrorizmin. Pastaj anetaret e SHIKut ne Institucione te Sigurise ne Kosove krenohen tuj paraqite nje pamje te rrejshme para Bashkesise nderkombetare kinse jane tuj Luftu Terrorizmin.

×