Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bilal mallouki i pol benito

218 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bilal mallouki i pol benito

 1. 1. FET PER:BelalMallouki i Pol Benito
 2. 2. 3:ACLERTICLE 14:ARTICLE 35:ARTICLE 46:ARTICLE 57:ARTICLE 78:ARTICLE 139:ARTICLE 1410:ARTICLE 2311:ARTICLE 2612:ARTICLE 28
 3. 3. Tots els essers humans neixen lliures i iguals endignitat i en drets .Son dotats de rao i deconsistencia , i els cal mantenir-se entre ellsamb esperit de fraternitat.
 4. 4. Tot individu te dret a la vida , a la llibertat ial la seguretat de la seva persona.
 5. 5. Cap persona no será sotmesa a esclavitud oservatge ; lesclavitud i el tràfic d’esclaus sónprohibits en totes llurs formes.
 6. 6. Cap persona no serà sotmesa a tortura ni a peneso a tractes cruels inhumans o degradants
 7. 7. Tthom és igual devant la llei i té dret d’obtenir-nela mateixa protecció sense destincions.Tothom tédret a una mateixa protecció contra qualseboldescriminació que violi la present declaració icontra tota provocació a una tal discriminació.
 8. 8. Tota persona té dret a circular i a escollir el seulloc de residència a l’interior de l’estatb)Tota persona té dret a abandonar qualsevolàdhuc el propi , i a retornar-hi.
 9. 9. En cas de persecució , tota persona té dret acercar asil i a benificar-se’n en d’altres països.
 10. 10. Tota persona té dret a el treball , a la lliure elecciódel seu treball i a la protecció contra l’aturd.b)Tothom té dret , sense cap disciminació a igualsalari per igual treball.c)Tothom que treballa té dret a una renoveracióequitativa i stisfactòria que aseguri per a ell i perla seva família una existència conforme amb ladignitat humàna completada si cal , com altresmitjans de protecció social.
 11. 11. Tota persona té dret a l’educació.Leducació seràgratuita, si més no, en el grau elemental ifonamental.
 12. 12. Tota persona té dret que regni en el medi social ien l’internacional un ordre que permeti d’assoliramb plena eficàcia els drets i les llibertatsanunciats en aquesta declaració
 13. 13. Que a diari hem de respectar més els dretshumans, amb nosaltres mateixos i amb laresta de la gent.

×