Itunes logo

642 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
642
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Itunes logo

  1. 1. I Tunes logo 1. Open het bestand “basis.ai” en teken de vormen na met het cirkel tekengereedschap. Gebruik het schuintrekken gereedschap of de vrije transformatie om de cirkels te vervormen. 2 Teken met het cirkel tekengereedschap 2 vormen in elkaar zoals in het voorbeeld. Met de pen teken je de druppel vorm. Kleur de vlakken in en laat de kleuren in elkaar overvloeien via het overvloei gereedschap. 3 Teken een oval bovenop de vorm en kleur deze in met een zwart – wit verloop. Zet de overvloeimodus van dit object op “overvloeien”. Dit doe je in het palet transparantie. 4 Teken een verticale rechthoek en daarin een oval. Kleur ze in en laat ze in elkaar overvloeien met het overvloei gereedschap.
  2. 2. 5 Teken een afgeronde rechthoek en vervorm deze met de vrije transformatie of met het schuintrekken gereedschap. Kies object > pad > pad verschuiven (-2mm) en kleur deze in met een verloop. 6 Selecteer de 2e grootste cirkel en de 3e grootste cirkel van de cd met het zwarte pijltje en kopiëer deze. Maak en nieuwe laag en kies “bewerken > op voorgrond plakken” Kies vervolgens object > samengesteld pad > maken. Vergrendel de nieuwe laag 7 Klik terug op de laag met de cd en selecteer alle cirkels. Kies object > actieve verf > maken. Vul de cd met een verloop met 3 kleurstops. Grijs- licht grijs – grijs. 8 Ontgrendel de laag met de 2 cirkels en teken 8 lijnen zoals in het voorbeeld met het lijnsegment gereedschap. Geef de lijnen geen vulkleur en de volgende streekkleur:
  3. 3. Wit Rood Blauw Cyaan Groen Geel Oranje Wit Laat de vormen in elkaar overvloeien via het overvloei gereedschap. Spiegel dit object nu naar de onderkant van de cd. 9 Selecteer de 2 cirkel met het zwarte pijltje en orden deze naar de voorgrond. Selecteer alles op deze laag en kies object > knipmasker > maken 10 Teken op een nieuwe laag onder de “noten” laag 3 ovalen in elkaar. Kleur deze van wit naar donkergroen naar lichtgroen.
  4. 4. Verander de overvloeimodus naar “vermenigvuldigen” en verander de dekking naar +/- 35 %. Plaats deze achter de noot en dupliceer deze om een 2e schaduw te maken. 11 Selecteer de cd en kies voor “effect > stileren > slagschaduw” Resultaat

×