Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Power per al blog p3

1,194 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Power per al blog p3

 1. 1. Juliol 2012 CAMPUS D’ESTIU “EL TEMPLE”
 2. 2. Hola sóc en Joan i estic aquí per contar-vos, juntamentamb els meus amics i amigues, tot el que hem anat fentdurant aquest estiu al Campus del Temple. La veritat ésque hem après moltes coses a la vegada que ens ho hempassat molt bé!Aquest estiu hem tractat la temàtica dels oficis. També,ens hem divertit molt, banyant-nos amb pistoles i globusd’aigua, realitzant moltes manualitats, jocs i sortides...hovoleu veure? Sí!...Doncs endavant!
 3. 3. TEMÀTICA DEL CAMPUS: ELS OFICIS
 4. 4. TEMÀTICA DEL CAMPUS: ELS OFICISQuè vull ser quan sigui gran? El pare i la mare són...? Quèhe de fer per ser…? Quina feina fan?...Aquest estiu elcampus ens ha ofert la possibilitat de descobrir la grandiversitat d’ oficis que existeixen i de la importància i ladignitat de tots i cadascun d’ells. Tot això, ho hem aprèsdivertint-nos, jugant, i realitzant moltes manualitats isortides .
 5. 5. P3LA CLASSE DELSVETERINARIS/ÀRI ES
 6. 6. Després de molt pensar aquest nom per a laclasse vam triar!
 7. 7. LA NOSTRA CLASSE
 8. 8. ACTIVITATS I JOCS
 9. 9. TALLERS DE MANUALITATS I PINTURES
 10. 10. TALLER DE CUINA
 11. 11. FEM TEATRE!
 12. 12. JOCS AMB AIGUA!
 13. 13. LES SORTIDES Aquest estiu al campus hem realitzat moltes sortides, mireu, mireu...
 14. 14. CONTA CONTES A LA BIBLIOTECA Hem viatjat a l’època del renaixement de la mà del nostre amic Tofulet
 15. 15. ENS VISITEN ELS MOSSOS D’ESQUADRA El nostre amic Carlos ens va explicar moltes coses sobre normes de seguretat, així com també les tasques que realitzen els mossos d’esquadra. Fins i tot ens va deixar pujar al seu cotxe!
 16. 16. ANEM A IMAGINA RÀDIO 103.9 Els nostres amics de Imagina Ràdio ens van explicar moltes coses, entre aquestes, com és el dia a dia des de l’altre costat del micròfon!. A més, ens van deixar fer de periodistes i fins i tot cantar una cançó. Una experiència genial!
 17. 17. VISITA CENTRE VETERINARI BAIX EBRE Vam poder visitar el centre veterinari Baix Ebre, on ens van explicar com curen i cuiden els nostres animals de companyia.
 18. 18. GAUDIM DE LA FESTA DEL RENAIXEMENT
 19. 19. VISITA TAKODA TERRES DE L’EBRE Gràcies a la Natalia i a l’Albert vam conèixer a Murray i a l’India dos gossos de teràpia. Tots quatre ens van explicar i mostrar quina tasca porten a terme, i com és d’important tractar i cuidar bé els animals. A més d’algunes grans demostracions d’obediència dels dos gossos, també vam poder jugar amb ells, tocar-los i fins i tot passejar-los! Enhorabona per la feina que feu!
 20. 20. JOCS LLIURES
 21. 21. SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL Tot i que hem matinat, ens ho hem passat genial!
 22. 22. SERVEI DE MENJADOR Nyam, nyam!... A dinar! Estava tot molt i molt bo!
 23. 23. I ARA ÉS HORA DE DIR ADÉU!
 24. 24. MOLTES GRÀCIES PER AQUEST ESTIU, HA ESTAT INOBLIDABLE! FINS EL PROPER ANY!

×