F

548 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
548
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

F

  1. 1. Full informatiu Curs 2008 - 2009 CEIP Sant Marc BASSACS
  2. 2. INFORMACIÓ DE COMENÇAMENT DE CURS (2008 – 2009) PROFESSORAT Edith Clotet................................................................ E. Infantil P-3 Anna Canal................................................................ E. Infantil P-4/P-5 M. Carme Valls.......................................................... Cicle Inicial Sílvia Santamaria ..................................................... 3r M.Pilar Comaposada................................................. 4t Lluís Fernández ........................................................ Cicle Superior Gemma Espalter ....................................................... E. Especial Eva Plaromaní............. ............................................. E. Anglès Primària Neus Puig.................................................................. E. Anglès E. Infantil Gemma Vilajosana ................. ................................. E. Física Dolors Capellas ........................................................ E. Musical Rosa Jordana............. .............................................. Religió Sílvia Palomera............. ........................................... Reforç Joan Bonals ............................................................... EAP EQUIP DIRECTIU M. Carme Valls i Serra................................................................Directora Anna Canal Ribera......................................................................Secretària HORES DE VISITA Per aclarir qualsevol dubte o per obtenir informació sobre el vostre fill/a o sobre l’escola ens trobareu els divendres de 2/4 d’1 a 2/4 de 2. Si aquest horari no us va bé cal que us poseu en contacte amb el tutor/a per tal de modificar- lo. Si necessiteu algun document o voleu fer alguna consulta, la direcció està al vostre servei els dimarts de 4 a 5 de la tarda i els dimecres i dijous de 10 a 11 del matí. CALENDARI ESCOLAR Seran festius i festes de lliure disposició, els següents dies:  Dies festius segons el calendari oficial i dies de festa local: • El 8 de desembre de 2008 (Puríssima) • Del 22 de desembre de 2008 fins el 7 de gener de 2009 ambdós inclosos (vacances de Nadal). • Del 6 d'abril al 13 d'abril de 2009 ambdós inclosos (vacances de Setmana Santa). • L’1 de maig de 2009 • 1 de juny de 2009  Dies de lliure disposició que van ser aprovats pel consell escolar del centre:
  3. 3. • El 9 de desembre de 2008. • El 30 d'abril de 2009. • El 12 de juny de 2009.  Serà jornada intensiva: • El 22 de desembre de 2008 (últim dia primer trimestre) • Del 8 de juny al 23 de juny de 2009 de 9 a 1h. El curs finalitzarà el dia 23 de juny de 2009. Aquest calendari escolar queda establert segons l’Ordre del D.O.G. del dia 19 de maig de 2008. INFORMES El calendari de lliurament d’informes serà el següent: • 1r. trimestre del 15 al 19 de desembre de 2008. • 2n. trimestre del 30 de març al 3 d'abril de 2009. • 3r. trimestre el 25 i 26 de juny de 2009. Cada tutor/a us informarà del dia o dies de recollida d’informes o entrevistes. Educació Infantil: Informe escrit al final dels trimestres 1r i 3r. Entrevista durant el 2n trimestre. Educació Primària: Informe escrit al final de cada trimestre. Els informes del 1r i 3r trimestre es lliuraran personalment als pares i el del 2n trimestre als alumnes. MATERIAL ESCOLAR Les quotes de material escolar per aquest curs són les següents: E. Infantil............. 60,00 euros Cicle Inicial.......... 50,00 " Cicle Mitjà............ 45,00 " Cicle Superior....... 45,00 " Si es desitja el pagament es pot realitzar fraccionat en dues vegades. L’escola donarà una circular personalitzada a cada alumne/a indicant el lloc i el número de compte on s’han d’ingressar els diners i on s’ha d’indicar si el pagament es fa en 1 o 2 vegades. MENJADOR L’empresa de càtering Cal Marsalet de l’Espunyola porta diàriament els menús al centre. Els menú els donarem fotocopiats a primers de cada mes a tots els alumnes. També hi haurà còpia a les cartelleres de l’escola i a cada una de les aules. Les monitores són la Sílvia Téllez i l’Alícia Ferrer. Els tiquets es vendran a la Caixa de Manresa els dimarts i els dijous, el preu és de 4,80€. Els/les alumnes hauran de portar el tiquet a les 9 del matí els dies que es quedin a dinar. No es podrà quedar cap alumne/a que no porti el tiquet.
  4. 4. TRANSPORT Hi ha servei de transport a les 9 h. del matí i a les 5 h. de la tarda pels alumnes de Viladomiu Nou i Vell. ENTRADES AL RECINTE ESCOLAR S’obriran les portes 15 minuts abans de les 9 pel servei de taxi i 5 minuts abans de les 3. Ho farà cada setmana i rotativament el/la mestre/a encarregat/da. Les portes es tancaran a les 9 i 5 minuts i a la tarda a les 3 i 5 minuts. S’ha de procurar ser puntuals a les hores d’ entrada a l’escola. Si algun alumne/a no pot assistir a l’escola per algun motiu determinat cal justificar l’absència. REUNIÓ DE PARES Les reunions dels cicles d’Educació Infantil tindran lloc durant el mes de setembre i les de Primària tindran lloc durant el mes d’octubre. És molt important que hi assistiu, ja que es tracten temes directament relacionats amb el desenvolupament educatiu dels vostres fills/es. SORTIDES I COLÒNIES Recordeu que els pagaments corresponents a colònies i sortides pedagògiques que es facin durant aquest curs escolar s’ hauran d’ abonar al compte de l’AMPA de la Caixa de Manresa (n. 2041.0036.57.0040014628), en el moment que cada tutor/a ho indiqui. Recomanem que tots els alumnes assisteixin a les sortides i colònies ja que estan directament relacionades amb el treball a l’aula i tenen un alt interès educatiu. Aconsellem que en les diferents sortides escolars els nens i nenes portin el xandall de l'escola. SORTIDES A TEATRE Els pagaments corresponents al teatre es podran realitzar en un sol abonaments al compte de l’AMPA de la Caixa de Manresa (n. 2041.0036.57.0040014628), en el moment que cada tutor/a ho indiqui. RELIGIÓ /ENSENYAMENTS ALTERNATIUS Cada família ha triat voluntàriament si el/la seu/seva fill/filla vol assistir a classes de religió o d' ensenyaments alternatius. A finals de curs de P-5 confirmarem a les famílies l'opció que varen escollir a l'hora de matricular el seu fill/a per tal de confeccionar les llistes d' alumnes de primer. A la resta d'alumnes se'ls deixarà l'opció triada el curs anterior. Si algú vol canviar d'opció ho ha de comunicar a direcció abans del 30 de juny per tal de poder portar a terme els tràmits exigits pel Departament d'Ensenyament.
  5. 5. Tots els mestres de la nostra escola desitgem a vosaltres i als vostres fill/es un bon curs escolar 2008 – 2009.
  6. 6. Tots els mestres de la nostra escola desitgem a vosaltres i als vostres fill/es un bon curs escolar 2008 – 2009.

×