Een kennismaking met Applicatietechniek van der wal b.v.

304 views

Published on

Stramien, indeling, tekst en vormgeving van algemene presentatie Applicatietechniek van der Wal verzorgd.

Published in: Engineering
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
304
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Een kennismaking met Applicatietechniek van der wal b.v.

 1. 1. van der Wal Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE®
 2. 2. Applicatietechniek van der Wal Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® • Kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren voor industrie, chemie, bedrijfsleven en overheid • We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit. • 30 jaar ervaring, 13 vakbekwame medewerkers, hoogwaardige producten en talloze nationale en internationale opdrachtgevers • Preffered Applicator BASF • VCA* gecertificeerd
 3. 3. Oplossingen Betonbescherming Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Met betonbescherming, betonreparatie en betonrenovatie, weten we de levensduur van beton aanzienlijk te verlengen. Applicatietechniek van der Wal beschikt over de kennis, ervaring en juiste materialen beton zowel te beschermen tegen corrosie als tegen aantasting door chemicaliën, vocht en zuren.
 4. 4. Oplossingen Chemiebouw Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Chemiebouw is een van de specialiteiten van Applicatietechniek van der Wal. We beschikken over een groot assortiment chemisch bestendige laminaten en kunstharsmortels specifiek geschikt voor chemiebouw.
 5. 5. Oplossingen Coatingvloeren Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Coatingvloeren zijn vooral geschikt als een stofvrije, slijtvaste en/of licht chemisch- en mechanisch bestendige vloer vereist is. Applicatietechniek van der Wal kan coatingvloeren in de meest uiteenlopende kleuren, kleurcombinaties of zelfs transparant leveren. Coatingvloeren zijn naadloos, poriënvrij en makkelijk te reinigen.
 6. 6. Oplossingen Gietvloeren Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® We leggen gietvloeren met uniek design. Het verwerken van afbeeldingen, materialen of aanbrengen van een glitter laag; de mogelijkheden van gietvloeren zijn eindeloos. Iedere kleur of kleurcombinatie is mogelijk. Gietvloeren zijn ijzersterk, naadloos, drempelloos, vloeistofdicht en hebben een redelijke chemicaliënbestendigheid.
 7. 7. Oplossingen Injecteren Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Injecteren wordt toegepast bij betonbescherming, lekkagedichting en constructieve verlijming van betonnen delen. Injecteren kan zelfs als grondstabilisatie worden ingezet. Injecteren – zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden – is een van onze specialiteiten. Een uitgebreide inspectie en een passend advies over meest effectieve oplossing gaat altijd vooraf aan de uitvoering van de werkzaamheden.
 8. 8. Oplossingen Troffelvloeren Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Applicatietechniek van der Wal levert troffelvloeren in diverse diktes, structuren, kleuren en afwerkingen. De troffelvloeren kunnen naar wens worden voorzien van een matte-, glanzende-, tranparante-, gekleurde-, UV-bestendige- of anti-slip afwerking. Troffelvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en kunnen na 24 uur in gebruik worden genomen.
 9. 9. Oplossingen UCRETE® Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® UCRETE® (’s werelds sterkste vloer) is uitzonderlijk bestand tegen agressieve chemicaliën, de zwaarste impact en forse thermische schokken. UCRETE® is vlot aan te brengen en kan ook al snel weer worden belast. Als Preffered Applicator van BASF mogen we als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse UCRETE® vloersystemen aanbrengen.
 10. 10. Oplossingen Vloeistofdichte vloeren Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Met een combinatie van oplossingen zoals betonbescherming, eventuele chemiebouw systemen en het repareren van naden, scheuren en zelfs lekkages, leveren we vloeistofdichte en vloeistofkerende vloeren op maat. Al of niet voorzien van certificaat, leveren we vloeistofdichte vloeren zonder scheuren, voorzien van een vloeistofdichte afwerklaag inclusief afgekitte aansluitingen op wanden, putten en goten.
 11. 11. Oplossingen Vochtwering & Lekkagedichting Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® We bieden diverse oplossingen voor vochtwering en lekkagedichting. Door toepassing van bijvoorbeeld minerale mortels, worden lekkages en vochtdoorslag op vloeren en wanden voorkomen. Met injectie verhelpen we forse lekkages, maar beschermen we ook de wanden tegen optrekkend grondwater. Renovatie en uitvlakking van bestaande vloeren – eventueel voorzien van een coatinglaag – voorkomt dat vocht achterblijft op de vloer.
 12. 12. Projecten & Referenties Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE®
 13. 13. Informatie & Contact Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE® Applicatietechniek van der Wal B.V. Kaartenmakerstraat 20 2984 CB Ridderkerk T: 0180 487 645 F: 0180 849 968 M: 06 209 885 32 W: www.applicatietechniekvanderwal.nl M: info@applicatietechniekvanderwal.nl Als oprichter en eigenaar van het bedrijf, vormt Richard van der Wal het centrale aanspreekpunt.

×