Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Иван Иванов Иванов
                                ул.”Дойран” 15, ет.2
          ...
Изпитвам удовлетворение от добре свършената работа, проявявам перфекционизъм
по отношение на възложените задачи.

   ♦ З...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

мотивационно писмо

153,622 views

Published on

 • Be the first to comment

мотивационно писмо

 1. 1. Иван Иванов Иванов ул.”Дойран” 15, ет.2 гр.Варна телефон: 20-90-20 мобилен: 088/88-88-88 e-mail : ivan@mail.bg ТБ “Обединена Българска Банка” АД Дирекция Човешки ресурси На вниманието на: Директор Човешки Ресурси 09 Ноември 2001 г. МОТИВАЦИОННО ПИСМО Уважаеми г-н Директор, С настоящото писмо желая да кандидатствам за работа във Вашето учреждение. Считам себе си за способен и подходящ за предлаганите от Вас работни места. Мотивациите ми за кандидатстване при Вас са следните: ♦ Отговарям на общите изисквания за работа в банковата сфера Притежавам познания, опит и стаж в повече от аспектите на банковите дейности, предимно в областта на касовото обслужване, както и в администрирането на банкова информационна система и техническата поддръжка. Имам проведени курсове по “Кредитна дейност”, “Банкови операции”, “Работа с валути” по време на работния ми стаж в ТБ “Биохим” АД. Работил съм като системен администратор в ТБ”Биохим” в офисите във Варна и Добрич. Намирам работата в банковата система за интересна и отговорна. Имам отлична подготовка за работа с всякакви компютърни програмни продукти - офис пакети, бази данни, ПП за автоматизация на счетоводството, управление на човешките ресурси и работни заплати. Владея отлично английски език - писмено и говоримо - завършил съм Езикова гимназия с отличен успех. Владея и френски език. Имам желание за усъвършенстване и практикуване на езиковите ми възможности. ♦ Притежавам следните личностни качества и мотивировка: Усвоявам бързо нови работни дейности и лесно се адаптирам към промени в условията на труд. Имам интереси в областта на системната администрация на банковите и корпоративни мрежи, информационната сигурност в големите учреждения. Желая да заемам длъжност в организацията на банковите дейности свързана с някоя от следните дейности - системно администриране, кредитиране, счетоводство, управление на човешки ресурси. За мен е необходимост да развивам и обогатявам уменията си, обичам да работя в екип с много хора. Притежавам добри комуникативни възможности, лесно създавам контакти. Имам готовност и желание за интензивен, продължителен и напрегнат работен ден.
 2. 2. Изпитвам удовлетворение от добре свършената работа, проявявам перфекционизъм по отношение на възложените задачи. ♦ Защо желая да работя с Вас Намирам възможността за работа във Вашето учреждение за интересна, даваща възможност за креативна дейност и разширяване на моите познания в много области на банковото обслужване и информационните технологии. Уверен съм, че мога да имам личен принос във дейността на банката. В случай, че ми бъде предоставена възможност да се присъединя към Вашия екип от професионалисти, моите умения, знания и искрено желание за работа ще допринесат за представянето на Вашата компания. Ще Ви бъда благодарен, ако разгледате моята кандидатура и се свържете с мен за допълнителна информация или интервю. Препоръчвам Ви мобилен телефон или електронна поща като средства за по-бърза комуникация. Ако моята кандидатура не среща желаните от Вас качества, моля изпратете ми кратко съобщение относно специфичните изисквания, на които не отговарям. С уважение: Иван Иванов Иванов Приложения: 1.Обща автобиография 2.Копия от дипломи за висше образование

×