Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Kuopio Bio-ICT 26.10.2012 
KK-Net Ky, Kuikkalantie 4, 88600 Sotkamo, FINLAND 
Sähköposti: helge.keitel@kknet.fi | Puhelin:...
Kuopio Bio-ICT 26.10.2012 
KK-Net Ky, Kuikkalantie 4, 88600 Sotkamo, FINLAND 
Sähköposti: helge.keitel@kknet.fi | Puhelin:...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Biotechtouch Kuopio 26102012

279 views

Published on

Biotechtouch short presentation. Needs to be updated. The writing team could create a similar presentation in English

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Biotechtouch Kuopio 26102012

  1. 1. Kuopio Bio-ICT 26.10.2012 KK-Net Ky, Kuikkalantie 4, 88600 Sotkamo, FINLAND Sähköposti: helge.keitel@kknet.fi | Puhelin: +358 503092021 Kotisivu: www.kknet.fi 1 Biotechtouch – ryhmä on ongelmanratkaisuun erikoistunut tutkiva yhteistyökumppani tuottavuuden parantamiseksi. Lähestymme ongelmia ja kehittämistarpeita vuorovaikutteisesti, kuuntelemalla, havaintoja tehden: 8T = tieto, tunne, tahto, tarve, tavoite, taito, toiminta, teho mikrobiologiset lähestymistavat toksikologisten vaikutusten arviointi ongelmien optimaalinen torjunta (esim. mikrobiosidit) kokemus, verkostot, yliopistojen ja kumppaneiden laboratoriot Tarjoamme joukkoälyä hyödyntäviä ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Teollisuusmikrobiologi Juha Mentu ylläpitää kehittämäänsä ajatusta "tutkijapankista". Perusteita sellaiselle olisi useitakin. Tutkijapankin "talletukset" eivät koostu pelkästään kokeneista asiantuntijoista, vaan myös nuorista, vastavalmistuneista tutkijoista. - Keskustelin asiasta paikallisen vaalipaneelin osanottajien kanssa. Perustutkimuksen [Suomen Akatemia ym.] rahoitus on laskenut, ja vain myyvimpien alojen konsernitutkimus toimii jotenkuten, kertoo Juha Mentu. Avoin, verkottunut yhteistyö tuo tilaajan käyttöön resursseja, jotka aikaisemmin olivat suuryritystenkin ulottumattomissa. Suuret toimijat ovat rutiininomaisesti kääntyneet suurten ja vakiintuneiden toimijoiden puoleen apua hakiessaan. Innovatiiviset uusien ratkaisujen toimittajat jäävät helposti huomaamatta vaihtoehtoja tarjoavina tietolähteinä. Biotechtouch yhdistää suurten ja pienten tarpeita, kokemusta ja osaamista. Avoimet toimintaympäristöt tekevät palveluista kattavia ja vaikutuksiltaan merkityksellisiä. Kokemuskenttämme kattaa mittausteknologian, automaation, metsäteollisuuden, bioenergian, ympäristön ja kaivannaisteollisuuden. Juha V. Mentu Ympäristö- ja teollisuusmikrobiologi, yli kolmenkymmenen vuoden kokemus yliopisto- ja teollisuustutkimuksesta sekä mikrobiologian opetuksesta ja käytännön koulutuksesta Biotechtouch Jänistie 1 as 7 FI-40900 Säynätsalo Puhelin +358 040 543 7768 Sähköposti juha.veikko.mentu@gmail.com http://industrymicrobiologist.blogspot.com - Innovaatiot ovat tuttuja aiemmalta työuraltani Enso-konsernin tutkimuskeskuksista (Imatra ja Karlstad). Toimin nestepakkauskartongin hygienian kehittäjänä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa vuosina 1986 – 2006. - Imatran tehtaiden HACCP-järjestelmän rakentaminen ja prosessipuhtauden nopea hallinta ovat olleet tärkeitä tehtäviäni konsernitutkimuksessa. Biotechtouch – konseptin kehittäminen vuodesta 2006 paperiteollisuusmikrobiologia biologinen jätevedenpuhdistus nopeat mikrobiologiset analyysimenetelmät ja mikroskopointi koulutus ja konsultointi
  2. 2. Kuopio Bio-ICT 26.10.2012 KK-Net Ky, Kuikkalantie 4, 88600 Sotkamo, FINLAND Sähköposti: helge.keitel@kknet.fi | Puhelin: +358 503092021 Kotisivu: www.kknet.fi 2 Markus Soimasuo, CSO, FT, dosentti Markus Soimasuolla on 20 vuoden kokemus ympäristö- ja eko-toksikologisesta, tutkimus- ja opetustoiminnasta ja hänelle on myönnetty ”Rekisteröity toksikologi” –nimike vuonna 2003. Markus on keskittynyt erityisesti ympäristö- altistuksen aiheuttamiin molekylaarisiin ja biokemiallisiin vasteisiin eri eliöissä. Lisäksi hän on ollut osallisena UV-säteilyn biovaikutuksia koskevissa tutkimuksissa sekä ympäristödiagnostiikkaan tarkoitettujen biosensoreiden kehittämisessä. Viimeaikaisina mielenkiinnon kohteina ovat olleet nanoturvallisuuskysymykset sekä Euroopan kemikaalilainsäädäntöön (REACH) liittyvät asiat. Hänellä on pitkäaikainen kokemus toksikologisesta ja ekotoksikologisesta opetuksesta. Soimasuo toimii ekotoksikologian dosenttina Jyväskylän yliopistossa. biologi ja toksikologi: hallitsee ympäristö- ja ekotoksikologian markus.soimasuo@histola.fi +358 50 516 7827 www.histola.fi , www.biomark.fi Petteri Pavas, toimitusjohtaja kemisti, DI, TKK vuonna 1989, pääsyventymiskohde teollinen mikrobiologia. J P Pavas Oy, Pinnintie 24, FI-05200 Rajamäki. www.jppavas.com petteri.pavas@jppavas.com +358 40 5089265. prosessien mikrobintorjunnan ja mikrobisidien käytön asiantuntija. kielitaito: suomi äidinkieli, englanti, ruotsi, saksa hyvät, ranska ja espanja välttävät sekä venäjä muutamia sanoja. Toimialoja 1. vesiensuojelu 2. energiateollisuus 3. metsäteollisuuden prosessit 4. kaivannaisteollisuuden ympäristöasiat 5. osallistuminen kehittämishankkeisiin Ongelmanratkaisu Prosessi- ja ympäristöteollisuudelle tuomme uusia näkökulmia ja erityisosaamista. tartumme monialaosaamisella, kokemuksella, luovasti ja ennakkoluulottomasti hyödynnämme verkostojemme joukkoälyä havainnoimme ja tutkimme heikkoja signaaleja toimimme oppaina ongelmanratkaisun viidakossa Helge V. Keitel, kehitysjohtaja KK-Net Ky tuo ratkaisuihin rahoittajia ja sopimusjuridiikan osaajia, sekä ongelmanratkaisun arkkitehteja eri puolilta maailmaa. www.kknet.fi helge.keitel@kknet.fi +358 50 309 2021 liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälinen yhteistyö innovaatioiden kaupallistaminen Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti, saksa, ranskaa murtaen, espanjan alkeet Irja Kallio, toimitusjohtaja KK-Net liiketoiminnan kehittämis- ja ongelmanratkaisupalvelut toteutuvat verkostomaisilla ja yhteistoiminnallisilla työskentelytavoilla. irja.kallio@kknet.fi + 358400225706 liikeideoiden joukkokehittäminen ansaintalogiikan hiominen kassavirraksi kielitaito: suomi, saksa, ruotsi, englanti, ranskaa murtaen ja espanjan alkeet (päivitetty: 18.3.2013 / HVK)

×