Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
VegimGashipërkulturën, rininëdhesportin<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Ringjallja shpirtërore, kulturore dhe intelektuale e Prishtinës<br />Shndërimi i Prishtinës m...
Rinia, KulturadheSporti<br />Caktimii një fondit për mbështetjen e aktiviteteve sportive<br />Do tëlançohetprojektikomunal...
Rinia, Kultura dhe Sporti<br />Ski-lifti në Gërmi<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Shtegut për biciklistë Gërmi-Butovc-Mramor-Ugri-Llukar-Makovc-Kolovicë e re<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Një qarku për makina në Mramor<br />
Rinia, KulturadheSporti<br /><ul><li>Skate (skate board) parkut në Breg të Diellit</li></li></ul><li>Rinia, Kultura dhe Sp...
Rinia, KulturadheSporti<br /><ul><li>Një kompleksi të madh argëtimi i cili do të ketë një aqua-park dhe infrastrukturë të ...
Rinia, KulturadheSporti<br />Ristrukturimii të gjitha terrenet sportive të shkollave dhe lagjeve të Komunës<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Ndërtimii terreneve të reja në lagjet ku nuk ka.<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Do të ristrukturohet Teatri Dodona dhe do të krijohet trupa profesioniste e tij. <br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Pallati i Rinisë do të rikthehet në shërbim të kulturës, rinisë dhe sporteve të Prishtinës.<b...
Rinia, KulturadheSporti<br />Do të organizohet çdo vit Festival i Artistëve të Rrugës<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Organizimi iDitëssë Karnevaleve.<br />
Rinia, Kultura dhe Sporti<br />Do të organizohet çdo vit Parada e Paqes <br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Do të organizohet festivali vjetor rinor mes shkollave të mesme të Komunës<br />
Rinia, KulturadheSporti<br />Do tëmbështeten aktivitetete organizuara nga shoqatat rinore<br />Do të shndërrohet në teatër...
JuFalemnderit<br />
Vegim Gashi per Kulture, Rini dhe Sport
Vegim Gashi per Kulture, Rini dhe Sport
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vegim Gashi per Kulture, Rini dhe Sport

506 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Vegim Gashi per Kulture, Rini dhe Sport

 1. 1. VegimGashipërkulturën, rininëdhesportin<br />
 2. 2. Rinia, KulturadheSporti<br />Ringjallja shpirtërore, kulturore dhe intelektuale e Prishtinës<br />Shndërimi i Prishtinës me qendërtëartit, kulturësdhesportit.<br />
 3. 3. Rinia, KulturadheSporti<br />Caktimii një fondit për mbështetjen e aktiviteteve sportive<br />Do tëlançohetprojektikomunal “Prishtina, qytetisportit”<br />
 4. 4. Rinia, Kultura dhe Sporti<br />Ski-lifti në Gërmi<br />
 5. 5. Rinia, KulturadheSporti<br />Shtegut për biciklistë Gërmi-Butovc-Mramor-Ugri-Llukar-Makovc-Kolovicë e re<br />
 6. 6. Rinia, KulturadheSporti<br />Një qarku për makina në Mramor<br />
 7. 7. Rinia, KulturadheSporti<br /><ul><li>Skate (skate board) parkut në Breg të Diellit</li></li></ul><li>Rinia, Kultura dhe Sporti<br />Fushave të mbuluara dhe të hapura të tenisit<br />
 8. 8. Rinia, KulturadheSporti<br /><ul><li>Një kompleksi të madh argëtimi i cili do të ketë një aqua-park dhe infrastrukturë të plotë argëtimi e shërbimesh për fëmijë, të rinj dhe të rritur.</li></li></ul><li>Rinia, KulturadheSporti<br />Themelimiiligavetësportit në shkollat fillore dhe të mesme.<br />
 9. 9. Rinia, KulturadheSporti<br />Ristrukturimii të gjitha terrenet sportive të shkollave dhe lagjeve të Komunës<br />
 10. 10. Rinia, KulturadheSporti<br />Ndërtimii terreneve të reja në lagjet ku nuk ka.<br />
 11. 11. Rinia, KulturadheSporti<br />Do të ristrukturohet Teatri Dodona dhe do të krijohet trupa profesioniste e tij. <br />
 12. 12. Rinia, KulturadheSporti<br />Pallati i Rinisë do të rikthehet në shërbim të kulturës, rinisë dhe sporteve të Prishtinës.<br />
 13. 13. Rinia, KulturadheSporti<br />Do të organizohet çdo vit Festival i Artistëve të Rrugës<br />
 14. 14. Rinia, KulturadheSporti<br />Organizimi iDitëssë Karnevaleve.<br />
 15. 15. Rinia, Kultura dhe Sporti<br />Do të organizohet çdo vit Parada e Paqes <br />
 16. 16. Rinia, KulturadheSporti<br />Do të organizohet festivali vjetor rinor mes shkollave të mesme të Komunës<br />
 17. 17. Rinia, KulturadheSporti<br />Do tëmbështeten aktivitetete organizuara nga shoqatat rinore<br />Do të shndërrohet në teatër veror amfiteatri pranë pishinës së Gërmisë.<br />Komuna do të japë titullin Artisti i Vitit i Prishtinës<br />
 18. 18. JuFalemnderit<br />

×