Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Koffie langs de snelweg Wanneer

54 views

Published on


https://www.fortune.nl/

Koffie langs de snelweg Wanneer

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Koffie langs de snelweg Wanneer

  1. 1. Koffie langs de snelweg Wanneer je een lange reis gaat maken en daarvoor een flink aantal uur moet rijden, kan een lekker bakje koffie tussendoor heel welkom zijn. Als je binnenkort een koffieautomaat gaat kopen of er pas ��n gekocht hebt, dan zou je het liefst een thermoskan gevuld met heerlijke koffie van je eigen koffiezetapparaat mee willen nemen. Helaas is dit bij lange ritten niet altijd mogelijk. Aangezien er een aanzienlijk, grote kans bestaat dat deze rit op de snelweg plaatsvindt, ben je voor koffie dus al snel overgeleverd aan de plaatsen die langs de snelweg te vinden zijn. Onderweg kan het zijn dat je helaas niet de beste koffiemachine tegenkomt en daarom is het goed om te weten welke plekken beter te vermijden zijn. Benzinestations die ervoor kiezen om in plaats van een goede koffieautomaat te kopen, de koffie op te warmen zijn wellicht een van de ergste plekken. Koffie langs de snelweg onderworpen aan een testteam De plekken om koffie te drinken langs de Nederlandse snelwegen zijn er volgens een test vanuit de ANWB erg slecht uitgekomen, zelfs degene die het beste scoorde kwam er met een krappe voldoende uit, namelijk La Place De Wouwse Tol langs de A58 met afgerond een zeven. Dat is nog lang niet zo erg als de koffie die de mensen van het testteam van de ANWB bij de Subway langs de A2 moesten proeven. Het cijfer dat zij kregen, was net iets hoger dan een drie, vanwege onder andere de muffe smaak en geur. Waarom snelwegkoffie vaak zo�n slechte kwaliteit heeft Helaas hangt de kwaliteit van de koffie vaak niet alleen af van de beste koffiemachine die ze gebruiken, er gaat ook veel mis bij de keuze van de bijbehorende producten. Het merk van de koffie maakt heel veel uit, maar de melk die voor bijvoorbeeld een cappuccino wordt gebruikt, kan tevens een wereld van verschil uitmaken. Als er dan ook nog eens niet goed genoeg schoongemaakt wordt, dan is de koffie al snel gedoemd te mislukken. Langs de snelweg moet alles snel klaar zijn en daardoor is het de kwaliteit die er als eerste aan moet geloven. Als je even van de snelweg afgaat en een van de dorpjes inrijdt, heb je al snel meer geluk.
  2. 2. Koffie langs de snelweg in het buitenland Langs de snelwegen in het buitenland lijkt het zelfs erger te worden, zoals koffie die lauw of juist te heet is. De ergste soort van allemaal kom je tegen in Spanje, namelijk opgewarmde, slappe bakjes koffie. Gelukkig is er langs de snelweg nog hoop, want als je voor een lekker bakje koffie wilt gaan, kan je in Itali� terecht voor koffie uit Barista koffiemachines die goed onderhouden worden. Koffie is een drankje, waarvan de voorkeur voor smaak per persoon kan verschillen, zelf zetten is al snel de beste optie. Je kan een koffieautomaat kopen die ingebouwd kan worden, maar helaas zijn niet alle auto's hier geschikt voor. Een apparaat om mee te nemen, kan dan een oplossing zijn. Er zijn diverse gadgets op de markt te vinden, waarmee er zonder al teveel moeite in je eigen auto of onderweg bij een pauzepunt koffie gezet kan worden.

×