Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

YOEP Executive Search

1,019 views

Published on

Bringing Style to IT, Finance and Management!

Published in: Business, Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

YOEP Executive Search

  1. 1. Consultancy Interim Management Executive Search Branches Contact Geachte lezer, Graag laten wij u zien wie Yoep is. YOEP maakt onderdeel uit van de 3CC holding. Jarenlang hebben wij als Yoep onze klanten ondersteunt met flexibele invulling van ICT posities, interim management en ondersteund bij het invullen van vaste functies. Wij willen onze klanten ook van dienst kunnen zijn met het vervullen van vaste posities om op deze wijze de continuïteit van hun organisatie te garanderen. In deze presentatie proberen wij u een duidelijk beeld te geven van onze doelgroepen, branche kennis en werkwijze. Mocht u vragen hebben dan verneem ik dat graag van u, Martijn Smit & Dino Dzankovic Uw partners
  2. 2. Consultancy Interim Management Executive Search Branches Yoep Consultancy : Contact De basis van Yoep consultancy is op het gebied van ICT. Hierin maken wij een onderscheid tussen consultancy en detachering. Onze medewerkers binnen consultancy hebben naast technisch inhoudelijke kennis, ook specifieke kennis en ervaring omtrent uw eigen branche, strategie en business intelligence. Detachering van menskracht op maat betekent voor de opdrachtgever een waarborg voor continuïteit, zonder vaste loonlasten. Uw tijdelijke werknemer is in dienst van Yoep Consultancy of is zelfstandig maar verbonden met onze organisatie. Tegelijk hebt u de garantie dat de medewerker voor de duur van een project beschikbaar blijft. Door daarnaast met freelancers te werken, kunnen we de workflow van opdrachten beter managen. Om tot een succesvolle detachering te komen ondersteunt Yoep consultancy u bij het helder definiëren van de probleemstelling, automatiseringsvraagstuk of project. Samen met u bepalen we eerst de vereiste criteria passend bij uw situatie en automatiseringsproject of dienstverlening. Vervolgens zorgen wij dat u in een handomdraai de juiste m/v voor de deur heeft staan. Yoep consultancy let niet alleen op inhoudelijke expertise en ervaring. Ook de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat spelen mee in de match. Zo draagt Yoep Consultancy zorg voor specialistische kennis die past bij uw organisatie.
  3. 3. Consultancy Interim Management Executive Search Branches Contact Yoep Interim Management : Als Yoep adviseren wij al jaren organisaties ten aanzien van complexe vraagstukken. Gevarieerd van SAP implementatie trajecten tot het uitvoeren van change projecten. Met een interim manager van YOEP bent u gegarandeerd van kennis van uw branche, kennis van de materie en uiteraard kennis van uw business. Onze interim managers kunnen u ondersteunen op diverse gebieden; het uitvoeren van een turnkey project of het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe strategie, proces of procedure. Yoep Interim management helpt u vooruit door prestaties te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren, risico’s te beperken en continuïteit te waarborgen. Wij staan voor u klaar met onze diensten en kennis. Met een team van specialisten, de zogenaamde Executives, helpt Yoep u bij het vertalen van uw strategie in de te nemen stappen, de benodigde middelen en de uitvoering hiervan. Of het nu gaat om project- en procesmanagement, IT- & Finance- implementaties, strategie-implementatie of het inrichten en voeren van de regie bij sourcing. Yoep stelt uw behoeftes voorop. Yoep adviseert, detacheert en realiseert projecten voor de overheid, non-profitorganisaties en het (inter)nationale bedrijfsleven. De executives van Yoep maken altijd een concrete vertaalslag, van structuren en plannen, naar mensen en middelen.
  4. 4. Consultancy Interim Management Executive Search Branches Contact YOEP Executive Search Als organisatie wenst u een partner die met u meedenkt bij het betrekken van de juiste professional, manager of directie lid. Als YOEP Executive Search realiseren wij ons dit als geen ander. Bij senior management functies is de juiste match van cruciaal belang voor het succes van uw organisatie. In de huidige markt is de manier van werven voor veel organisaties hetzelfde. Echter proberen wij ons vooral te onderscheiden door originaliteit, pro actieve instelling en vooral kennis en een gedegen netwerk. De partners binnen YOEP Executive Search hebben allen zeer ruime ervaring binnen het werven en selecteren van top professionals voor zeer uiteenlopende branches en functies. Bij YOEP Executive Search ligt onze focus echter op senior professionals, management en directie functies binnen de discipline IT, Finance, Sales & Marketing.
  5. 5. Consultancy Interim Management Executive Search Branches Contact Branches: Als organisatie hebben wij een specifieke focus op een aantal branches: •Banking •Consultancy •Engineering •Media & Telecom •Transport •IT Hardware & Software Een aantal van onze klanten:
  6. 6. Consultancy Interim Management Executive Search Branches Contact Uw contact voor Executive Search Martijn Smit 06- 43.56.86.29 M.Smit@yoep.com Dino Dzankovic 06- 41.28.73.44 d.dzankovic@yoep.com

×