Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Altres xarxes socialsde menor implantació  Anna Mata i Marc Queralt http://DeMomentSomTres.com
Índex1.  Introducció2.  Linkedin3.  Foursquare4.  Pinterest5.  Instagram6.  Google+7.  Conclusions
1. Introducció    Instagram: 50 Milions dusuaris    Foursquare: 15 Milions dusuaris                ...
2. Linkedin       1. Presentació         Xarxa de contactes professionals que permet exposar la       ...
2. Linkedin1. Presentació
2. Linkedin2. El perfil              Número de              contactes             ...
2. Linkedin      3. Pàgina dempresa1.  Per què crear pàgina de   companyia:   a. Per aconseguir més visibilitat...
2. Linkedin      4. Consells 1.  Usa una fotografia professional. 2.  Connecta amb persones reals amb les que tingu...
3. Foursquare      1. Presentació        Xarxa destabliments i marques geoposicionades.Els conceptes:    ...
3. Foursquare1. Presentació
3. Foursquare      2. Crear i reclamar un lloc1.  Crear:   a. Cercar el lloc amb el     buscador.   b.  Q...
3. Foursquare      3. Administració de llocs1.  Si arriba des del lloc fent clic a   la part superior dreta del l...
3. Foursquare     4. Special1.  Ofertes basades en criteris.2.  Es mostren als llocs.3.  Quan saconsegueixen, apar...
3. Foursquare     5. Pàgines1.  Inicialment pensat per a   marques permeten agrupar   un conjunt de llocs a una ...
4. Pinterest      1. Presentació        La xarxa de suro, xinxetes i imatges per atraure visites cap a la  ...
4. Pinterest      2. Pin1.  Pots fer un pin des de   laplicació web o lapp de   mòbil.2.  Pots usar el botó Pin...
4. Pinterest     3. Continguts1.  Tingues clar el fil argumental que vols   presentar.2.  Sigues autèntic.3.  Mo...
5. Instagram      1. Presentació        La xarxa social per a compartir fotografies del teu dia a dia.Els conc...
6. Google+      1. Presentació         Xarxa social que pretén competir directament amb Facebook.      ...
6. Google+     2. Compte personal1.  Segur que tens compte perquè Google ha assimilat tots els usuaris dels   seus...
6. Google+     3. Pàgina dempresa1.  Funciona igual que les pàgines   personals, amb el mateix model   de segure...
6. Google+   4. Recomanacions■  Considera Google+ com una xarxa a nivell de Facebook.■  Convida als teus cercles a seg...
7. Conclusions1.  Linkedin: El canal perfecte si tens relació amb empreses (B2B).2.  Foursquare: Ideal si vols interconn...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Xarxes socials de menor implantació

423 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Xarxes socials de menor implantació

 1. 1. Altres xarxes socialsde menor implantació Anna Mata i Marc Queralt http://DeMomentSomTres.com
 2. 2. Índex1. Introducció2. Linkedin3. Foursquare4. Pinterest5. Instagram6. Google+7. Conclusions
 3. 3. 1. Introducció Instagram: 50 Milions dusuaris Foursquare: 15 Milions dusuaris Les dades són aproximadament del 15 de maig de 2012. Font principal: http://blog.tweetsmarter.com/social-media/spring-2012-social-media-user-statistics/
 4. 4. 2. Linkedin 1. Presentació Xarxa de contactes professionals que permet exposar la carrera professional, establir diàleg i obtenir suport de tercers.Els conceptes: Consideracions: ■ Perfil: resum del nostre currículum que ■ És ideal per a establir relacions B2B. inclou habilitats. ■ Permet múltiples idiomes (però no el ■ Contacte: persones amb les que sha català). compartit algun tipus de relació ■ Disposa daplicacions per integrar principalment professional. elements. ■ Pàgina dempresa: pàgina de ■ És interessant informar els enllaços promoció duna empresa. web tenint en compte que els 2 darrers ■ Grup: col·lectiu dafinitat que facilita el proporcionen link-juice de cara als debat entorn de temes. cercadors. ■ Recomanació: els nostres contactes poden donar fe de la nostra capacitat. ■ Conversa: compartir informació.
 5. 5. 2. Linkedin1. Presentació
 6. 6. 2. Linkedin2. El perfil Número de contactes Estadístiques de Extracte visualització Experiència laboral Habilitats Formació i estudis Recomanacions Enllaços Grups
 7. 7. 2. Linkedin 3. Pàgina dempresa1. Per què crear pàgina de companyia: a. Per aconseguir més visibilitat. b. Per exposar productes i serveis. c. Per millora del posicionament SEO. d. Per generar contactes.2. Com crear la pàgina dempresa: a. Busca lempresa. b. Quan la cerca falli, selecciona lopció de crear-la.3. Recorda: a. Necessites que ladreça confirmada a Linkedin sigui dels domini de lempresa. b. Establir administradors. c. Promocionar la pàgina per mitjà dAds.
 8. 8. 2. Linkedin 4. Consells 1. Usa una fotografia professional. 2. Connecta amb persones reals amb les que tinguis relació. 3. Mantingues actualitzat el perfil. 4. Elimina els spammers. 5. Inverteix una mica de temps en el teu resum. 6. No usis Linkedin com si fos Twitter o Facebook. 7. No sincronitzis Linkedin amb Twitter. 8. No declinis invitacions, arxiva-les. 9. No demanis recomanacions a tort i a dret.10. No menystinguis lortografia i la gramàtica.
 9. 9. 3. Foursquare 1. Presentació Xarxa destabliments i marques geoposicionades.Els conceptes: Consideracions: ■ Amic: persona que seguim. ■ Es tracta daprofitar els tips i els ■ Check-in: el fet dindicar que estem en checkins per a que els usuaris vegin un lloc. lestabliment. ■ Tip: recomanació que deixem dun lloc. ■ Els badges i els mayorships són el ■ Mayor: la persona que ha estat més ganxo per aconseguir la visibilitat cap vegades en un lloc. els usuaris. ■ Badge: premis que es van desactivant a ■ Existeix la possibilitat de comunicar els mesura que es fan check-ins. specials als usuaris que estiguin prop ■ Special: ofertes especials pels usuaris de lestabliment. de foursquare. ■ Funcionalitat diferenciada SmartPhone i web.
 10. 10. 3. Foursquare1. Presentació
 11. 11. 3. Foursquare 2. Crear i reclamar un lloc1. Crear: a. Cercar el lloc amb el buscador. b. Quan no es troba, dóna la possibilitat de crear el lloc.2. Reclamar: a. Verificació del legítim propietari del lloc.
 12. 12. 3. Foursquare 3. Administració de llocs1. Si arriba des del lloc fent clic a la part superior dreta del lloc.2. Permet: ■ Administrar el lloc i els managers. ■ Crear Specials. ■ Promocionar specials. ■ Estadístiques.
 13. 13. 3. Foursquare 4. Special1. Ofertes basades en criteris.2. Es mostren als llocs.3. Quan saconsegueixen, apareix un codi per redimir-les.
 14. 14. 3. Foursquare 5. Pàgines1. Inicialment pensat per a marques permeten agrupar un conjunt de llocs a una pàgina comuna.2. Es creen des de https: //foursquare. com/create_page i solen vincular-se a un compte de Twitter.
 15. 15. 4. Pinterest 1. Presentació La xarxa de suro, xinxetes i imatges per atraure visites cap a la teva web i construir-te una imatge de marca aprofitant la viralitat.Els conceptes: Consideracions: ■ Pin: lobjecte que vols destacar. ■ Imatge i video. ■ Board: agrupació dels pins per ■ Viralitat per excel·lència. temàtiques. ■ Permet preus però anglosaxons! ■ Like: simplement magrada el pin. ■ Lidioma pot ésser poc rellevant i dóna ■ Repin: magrada tant el pin que el accés a linternacionalització. comparteixo en un dels meus boards. ■ Atenció als drets dautor! ■ Comment: és una xarxa social i ■ Versàtil i força independent de dalguna manera cal interactuar, oi? plataforma. ■ Hashtag: seguim les passes de Twitter.
 16. 16. 4. Pinterest 2. Pin1. Pots fer un pin des de laplicació web o lapp de mòbil.2. Pots usar el botó Pin It des del teu navegador preferit.3. Hi ha determinats entorns que no permeten el pin: Facebook.
 17. 17. 4. Pinterest 3. Continguts1. Tingues clar el fil argumental que vols presentar.2. Sigues autèntic.3. Mostra la teva feina.4. Cita i respecta les teves fonts.5. Respecta els drets dautor!6. Organitza els teus taulers per potenciar el missatge que vols donar! a. Comparteix taulers.7. Utilitza els noms dels fitxers per aprofitar el posicionament!8. Reporta els continguts objectables i mirat les condicions dús.9. Usa Pinerly o alguna solució equivalent per monitoritzar lentorn.
 18. 18. 5. Instagram 1. Presentació La xarxa social per a compartir fotografies del teu dia a dia.Els conceptes: Consideracions: ■ Imatges: lobjecte que compartim en ■ És una xarxa estríctament de mòbil, no aquesta xarxa. existeix client web.■ Likes: el factor de competitivitat. ■ Tecnològicament replica els elements■ Followers: els que et segueixen. de Twitter però incorporant imatges.■ Following: els que segueixes. ■ Permet generar fàcilment continguts a■ Comentari: per a que puguis altres xarxes socials. interacturar amb els altres. ■ Molt útil a lhora de generar i■ Filtre: Per això les fotos semblen velles dinamitzar continguts com ara o noves. concursos.■ Hashtag: Twitter dixit. ■ Cal fer ús daplicacions externes com■ Localització: Situa les fotos i així les http://statigr.am o http://followgram. pots aprofitar a foursquare. me.
 19. 19. 6. Google+ 1. Presentació Xarxa social que pretén competir directament amb Facebook. Integra totes les eines de lentorn Google. Simplifica les accions de totes les xarxes.Conceptes: Consideracions: ■ Cercles. Agrupacions dels contactes. ■ Els contactes estan agrupats en cercles, ■ Pàgina dinici. El mur de notícies. que es poden personalitzar. ■ Perfil. Perfil personal. ■ No cal invitació a lhora dafegir ■ Botó +1. Equivalent al "magrada" del contactes. I quan safegeix un contacte facebook. en un cercle, no és recíproc. ■ Els contactes no poden veure el nom dels cercles. ■ Tota comunicació, privada o compartida ocorre a la pàgina dinici i el públic es decideix des del missatge. ■ Model clar de configuració de privacitat i seguretat.
 20. 20. 6. Google+ 2. Compte personal1. Segur que tens compte perquè Google ha assimilat tots els usuaris dels seus altres serveis.2. Pots seguir a qui vulguis sense que ell ho hagi dautoritzar.3. El tutorial que google+ ofereix està molt ben elaborat.
 21. 21. 6. Google+ 3. Pàgina dempresa1. Funciona igual que les pàgines personals, amb el mateix model de seguretat.2. Bàsicament es diferencia en que no permet seguir persones activament.3. No és intuïtiu trobar on gestionar les pàgines
 22. 22. 6. Google+ 4. Recomanacions■ Considera Google+ com una xarxa a nivell de Facebook.■ Convida als teus cercles a seguir la pàgina.■ Agrupa els contactes de la pàgina en cercles i fes actualitzacions personalitzades per a cada cercle.■ Experimenta amb els seus múltiples recursos.■ Insereix el botó +1 a la teva web.■ No abandonis la xarxa social perquè és un recurs a tenir en compte de cara al futur immediat.■ Tingues present que és Google i que per tant té efecte beneficiós sobre el posicionament.
 23. 23. 7. Conclusions1. Linkedin: El canal perfecte si tens relació amb empreses (B2B).2. Foursquare: Ideal si vols interconnectar les teves xarxes socials amb la realitat terrenal. En competència amb Facebook Checkins i una implantació baixa però atrau la component lúdica.3. Pinterest: Utilitza la imatge i el video per atraure visites a la teva web.4. Instagram: Integra el fet de compartir experiències amb sensibilitat artística i enllaça-ho directament amb hashtags.5. Google+: Diuen que és un desert però tal com ho està fent facebook, realment comença a convenir tenir-lo en compte seriosament.6. Explica què fas però també com ets! Excepte a Linkedin que és més avorrit. anna@demomentsomtres.com marc@demomentsomtres.com http://www.linkedin.com/company/demomentsomtres

×