Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Каква е тайната на Демир Бозан?Тайната е много проста, Демир Бозан обикновено се свърза с билката ДемирБозан, но този Деми...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Каква е тайната на демир бозан

6,244 views

Published on

Демир бозан е добра комбинация от билки, които иначе лесно се намират в природата. Ролята на Демир бозан е да помага при всички заболявания, които някак си са свързани с нервите или пък с кръвта.

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Каква е тайната на демир бозан

  1. 1. Каква е тайната на Демир Бозан?Тайната е много проста, Демир Бозан обикновено се свърза с билката ДемирБозан, но този Демир Бозан, за който четем в Интернет не е билка, а билковакомбинация. Знае се, че билковата комбинация съдържа Котешка стъпка, Глог,Бял имел, Великденче и царевична коса. Тайна е само съотношението набилките в чая.На тази уникална смес се дължи и широкия й спектър на действие. ДемирБозан се отразява добре при около 500 болести. Той регулира кръвнотоналягане, понижава холестерола, нормализира нивото на кръвната захар вкръвта. Това са все заболявания, от които страдат милиони хора не само посвета, а и у нас. Пред тях и традиционната медицина е безсилна, но не иДемир Бозан.На какво дължи това си действие Билковата комбинация?Билките в състава на Демир Бозан са така комбинирани, че той подобрявакръвообращението, помага на кръвоносните съдове да се очистят отнатрупаната плака, която води до описаните по-горе заболявания, така ДемирБозан пречиства кръвта. Помага и за възстановяване след тежки хирургическиоперации като перитонит, когато кръвта е замърсена.Демир Бозан е незаменим за пострадалите от инсулт. Демир Бозан вдигахората на крака, възстановява двигателните им функции, загубени вследствиеинсулта.

×