Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
metasoep bas evers & xander roozen
 
Bieb
Tech
 
Onterecht Magic
Onterecht
Uniform
Standaard
 
Naam
 
 
 
Metadata zijn eenvoudig in het gebruik. Toevoegen, aanpassen of verwijderen gaat in één moeite door. Je krijgt er dir...
Dank. @everbass & @shuggie ContentCafé 2011 Utrecht
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Metasoep

1,580 views

Published on

Metadata hebben een slecht imago gekregen. Het is iets technisch, ze zijn lastig om op te voeren en het levert niks op. Dat imago vinden wij onterecht. Dat het gezien wordt als iets technisch, slecht geïmplementeerd wordt en weinig oplevert komt niet door de metadata zelf. Gebruik van metadata is juist een krachtige manier om in grote hoeveelheden informatie verbanden en structuur aan te brengen, die je zelf bepaalt. Maar dat gaat zeker niet vanzelf. Wat zijn nu de voorwaarden om dit te vertalen naar een succesvolle strategie?

Published in: Design
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Metasoep

 1. 1. metasoep bas evers & xander roozen
 2. 3. Bieb
 3. 4. Tech
 4. 6. Onterecht Magic
 5. 7. Onterecht
 6. 8. Uniform
 7. 9. Standaard
 8. 11. Naam
 9. 15. Metadata zijn eenvoudig in het gebruik. Toevoegen, aanpassen of verwijderen gaat in één moeite door. Je krijgt er direct resultaat voor terug. Maar niet vanzelf. Het kost tijd en moeite om de boel in orde te krijgen en op orde te houden.
 10. 16. Dank. @everbass & @shuggie ContentCafé 2011 Utrecht

×