Decofleurs nieuwsbrief

390 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
390
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Decofleurs nieuwsbrief

  1. 1. Mille Fleurs Decoratie Nieuwsbrief L.s. Mille Fleurs Decoratie is uw bloemmist voor zuid-limburg U kunt al uw bloemwerken voor klanten, familie of kennis- sen bestellen via onze webshop of telefonie Als u één dag van te voren besteld geven wij een versheid garantie van 8 dagen. Wij zijn u graag van dienst! Assortiment Bruidswerk Grafwerk Boeketten Decoraties Langs de gewannen 11 6235 NV Ulestraten Workshops G: 06-22669068 T: 043-3646462 Exposities E: Info@millefleursdecoratie.nl W: www.millefleursdecoratie.nl Bezorgdienst
  2. 2. Pagina 2 Nieuwsbrief Kop voor artikel op binnenpagina Dit artikel kan 150 tot 200 U kunt bijvoorbeeld een artikel op eenvoudige wijze de nieuws- Bijschrift bij afbeelding. woorden bevatten. schrijven met allerlei nuttige brief converteren naar een informatie, u kunt een overzicht website. Deze kunt u vervolgens Als u de nieuwsbrief gebruikt van geplande evenementen op het World Wide Web publice- om uw bedrijf te presenteren, toevoegen of door middel van ren. kunt u gebruik maken van in- een speciale aanbieding een houd uit ander marketingmate- nieuw product aanprijzen. riaal, zoals persberichten en marktonderzoeken. U kunt ook artikelen op het web raadplegen of daar artikelen Als u met de nieuwsbrief de zoeken die u als opvulling kunt verkoop van uw producten of gebruiken. diensten wilt bevorderen, moet u er vooral voor zorgen dat de Een groot gedeelte van de in- nieuwsbrief nuttig is voor de houd van de nieuwsbrief kunt u lezer. ook gebruiken voor uw website. Met Microsoft Publisher kunt u Kop voor artikel op binnenpagina “Trek de Dit artikel kan 100 tot 150 woor- doen. redactioneel commentaar. Ook aandacht den bevatten. kunt u nieuwe werknemers of Als de nieuwsbrief alleen intern klanten introduceren. van de In nieuwsbrieven kunt u vrijwel wordt verspreid, kunt u ingaan alle onderwerpen behandelen. U op nieuwe procedures binnen lezer door kunt artikelen plaatsen waarin uw bedrijf. Met verkoopcijfers hier een wordt ingegaan op nieuwe tech- kunt u aantonen dat het bedrijf nologieën in uw vakgebied. groeit. interessant Ook kunt u trends in het be- In sommige nieuwsbrieven citaat uit drijfsleven of de economie verschijnt een column, bijvoor- het artikel bespreken of voorspellingen beeld met een boekrecensie of te typen.” Kop voor artikel op binnenpagina Dit artikel kan 75 tot 125 woor- In Microsoft Publisher vindt u den bevatten. duizenden afbeeldingen die u in de nieuwsbrief kunt importeren. Als u afbeeldingen wilt invoe- Er zijn ook diverse hulpmiddelen gen, moet u goed nadenken voor het tekenen van vormen over het artikel en uzelf afvra- en symbolen. gen of de boodschap die u wilt overbrengen ook door de af- Plaats de afbeelding die u hebt beelding wordt weergegeven. gekozen vlakbij het artikel en het bijschrift van de afbeelding Gebruik geen afbeelding die niet vlakbij de afbeelding. Bijschrift bij afbeelding. in de context past.
  3. 3. Pagina 3 Kop voor artikel op binnenpagina Dit artikel kan 150 tot 200 U kunt bijvoorbeeld een artikel op eenvoudige wijze de nieuws- woorden bevatten. schrijven met allerlei nuttige brief converteren naar een informatie, u kunt een overzicht website. Deze kunt u vervolgens Als u de nieuwsbrief gebruikt van geplande evenementen op het World Wide Web publice- om uw bedrijf te presenteren, toevoegen of door middel van ren. kunt u gebruik maken van in- een speciale aanbieding een houd uit ander marketingmate- nieuw product aanprijzen. riaal, zoals persberichten en marktonderzoeken. U kunt ook artikelen op het web raadplegen of daar artikelen Als u met de nieuwsbrief de zoeken die u als opvulling kunt verkoop van uw producten of gebruiken. diensten wilt bevorderen, moet u er vooral voor zorgen dat de Een groot gedeelte van de in- Bijschrift bij afbeelding. nieuwsbrief nuttig is voor de houd van de nieuwsbrief kunt u lezer. ook gebruiken voor uw website. Met Microsoft Publisher kunt u Kop voor artikel op binnenpagina “Trek de aandacht Dit artikel kan 100 tot 150 woor- doen. redactioneel commentaar. Ook den bevatten. kunt u nieuwe werknemers of van de lezer door Als de nieuwsbrief alleen intern klanten introduceren. In nieuwsbrieven kunt u vrijwel wordt verspreid, kunt u ingaan hier een alle onderwerpen behandelen. U op nieuwe procedures binnen interessant citaat kunt artikelen plaatsen waarin uw bedrijf. Met verkoopcijfers wordt ingegaan op nieuwe tech- kunt u aantonen dat het bedrijf uit het artikel te nologieën in uw vakgebied. groeit. typen.” Ook kunt u trends in het be- In sommige nieuwsbrieven drijfsleven of de economie verschijnt een column, bijvoor- bespreken of voorspellingen beeld met een boekrecensie of Kop voor artikel op binnenpagina Bijschrift bij afbeelding. Dit artikel kan 75 tot 125 woor- In Microsoft Publisher vindt u den bevatten. duizenden afbeeldingen die u in de nieuwsbrief kunt importeren. Als u afbeeldingen wilt invoe- Er zijn ook diverse hulpmiddelen gen, moet u goed nadenken voor het tekenen van vormen over het artikel en uzelf afvra- en symbolen. gen of de boodschap die u wilt overbrengen ook door de af- Plaats de afbeelding die u hebt beelding wordt weergegeven. gekozen vlakbij het artikel en het bijschrift van de afbeelding Gebruik geen afbeelding die niet vlakbij de afbeelding. in de context past.
  4. 4. Naam bedrijf Hier kunt u informatie over uw organisatie Bezoek ons op het web! geven. U kunt vertellen over het doel van de example.com organisatie, wanneer de organisatie is op- Typ hier de slogan. gericht en hoe deze zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Ook kunt u een kort over- zicht geven van het soort producten, dien- sten of programma's dat u aanbiedt, aange- ven binnen welk gebied u werkzaam bent Organisatie (bijvoorbeeld alleen in Nederland of in heel Europa) en een profiel geven van uw klanten of leden. Noem tevens de naam van een persoon met wie lezers contact kunnen opnemen als zij Primair bedrijfsadres meer informatie willen over uw organisatie. Adresregel 2 Adresregel 3 Adresregel 4 Telefoon: (055) 555 55 55 Fax: (055) 555 55 55 E-mail: iemand@example.com Kop voor artikel op achterpagina Dit artikel kan 175 tot 225 woor- Met een lijst van namen van de halfjaarlijkse veiling voor een den bevatten. managers van uw organisatie goed doel. geeft u de nieuwsbrief een Als de nieuwsbrief wordt gevou- persoonlijk tintje. Als het een Als er nog ruimte over is, kunt u wen en per post verstuurd, kleine organisatie is, kunt u alle een afbeelding invoegen. verschijnt dit artikel op de werknemers noemen. achterkant. U kunt er daarom het beste een artikel van maken Ook kunt u een overzicht geven dat men even snel kan doorle- van de prijzen van uw produc- zen. ten of diensten. U kunt uw le- zers wijzen op andere commu- Met een rubriek voor lezersvra- nicatiemiddelen waarvan uw gen bijvoorbeeld kunt u snel de organisatie gebruik maakt. aandacht van de lezers trekken. U kunt vragen plaatsen die u Ook kunt u lezers eraan herin- hebt ontvangen naar aanleiding neren om een terugkerend van het vorige nummer van de evenement in hun agenda te nieuwsbrief of vragen behande- zetten, zoals een lunch voor len die vaak worden gesteld. aandeelhouders op elke derde dinsdag van de maand of een Bijschrift bij afbeelding.

×