Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Parc de kievit verkoop

52 views

Published on
https://www.parcdekievitverkoop.nl/vakantiehuis-kopen-brabant

Wilt u een vakantiehuis kopen in Noord-Brabant? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod vakantiehuizen op Parc de Kievit, een rustig gelegen en kindvriendelijk vakantiepark in Baarle-Nassau. Wij bieden diverse vakantiehuizen te koop aan variërend van knusse chalets tot zeer luxe villa’s voor 7 personen. Dankzij de parkfaciliteiten, de prachtige omgeving en vele uitvalswegen naar toeristische attracties en leuke steden is een vakantiehuis kopen op Parc de Kievit een zeer rendabele investering.


Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Parc de kievit verkoop

  1. 1. Vakantiehuis kopen in Brabant Wilt u een ​vakantiehuis kopen​ in Noord-Brabant? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod vakantiehuizen op Parc de Kievit, een rustig gelegen en ​kindvriendelijk vakantiepark​ in Baarle-Nassau. Wij bieden diverse vakantiehuizen te koop aan variërend van knusse ​chalets​ tot zeer ​luxe villa’s​ voor 7 personen. Dankzij de parkfaciliteiten, de prachtige omgeving en vele uitvalswegen naar toeristische attracties en leuke steden is een vakantiehuis kopen op Parc de Kievit een zeer rendabele investering. De kwalitatief hoogstaande en luxe vakantiewoningen en villa’s die te koop staan liggen op ​eigen grond​ en worden turn-key opgeleverd, inclusief sanitair, een moderne keuken en overige basisvoorzieningen. Wilt u een van onze nieuwe kavels kopen en heeft u speciale wensen voor de indeling van uw tweede woning? De ruimtes zijn geheel naar wens in te delen. Het is eveneens mogelijk om een aanbouw, een tweede badkamer of een eigen sauna of jacuzzi te plaatsen. Ook de afwerking kan geheel conform uw wensen worden gerealiseerd. Wilt u een vakantiehuis of villa kopen in Brabant, dan wordt dit huis ook écht uw huis. ● Zeer luxe villa’s, vakantiehuizen, bungalows & chalets ● Inclusief sanitair, moderne keuken, overige voorzieningen ● Geheel naar eigen wens in te delen ● Gratis gebruik van parkfaciliteiten, waaronder verwarmd zwembad

×