Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Apps voor je eigen organisatie bedenken en maken
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Apps voor je eigen organisatie bedenken en maken

1,865 views

Published on

Wortell heeft in de afgelopen jaren voor meer dan 50 organisatie multiplatform business apps ontwikkeld. Dit zijn apps op Windows (desktop en phone), iOS en Android, In deze InfoGrafic gaan we in op de uitdagingen die organisaties hebben als ze apps willen (laten) ontwikkelen voor hun organisatie. Wat voor soorten platformen (iOS, Android, Windows) ze zouden moeten kiezen en wat het stappenplan is van concept naar app. Daarnaast bespreken we verschillende zakelijke apps en gaan we in op apps voor de zorg, bouw, het onderwijs, de industrie en retail.

Dit alles werken we uit in een App Envisioning:
Vaak hebben mensen wel een gevoel dat een app hun leven makkelijker zou maken, maar weten ze niet waar ze moeten beginnen. Ook kan het gebeuren dat ze wel een idee hebben van wat de App moet kunnen, maar weten ze niet precies hoe ze het moeten omschrijven. Juist voor die organisaties die een idee hebben dat ze productiviteitswinst kunnen behalen met Apps, maar even een zetje nodig hebben, hebben wij een unieke dienst ontwikkeld. De app-envisioning. In een tweedaagse Workshop bedenken we met mensen op de vloer bij onze klant het idee, werken we de business case uit en zetten we zelfs een allereerste versie van de app(s) op.

Wortell heeft inmiddels bij meer dan 50 organisaties dit traject doorlopen. Na de App envisioning heeft u beschikking over een demo App, inzicht in de relevante technische keuzes die u dient te overwegen en een calculatie om de app te realiseren op de platformen van uw keuze. Bovendien geven we u een impressie van de visuele weergave en het ontwerp ten behoeve van de gebruikerservaring. Om de doorlooptijd kort te houden plannen we de twee dagen kort achter elkaar in en worden gedurende die dagen meerdere rollen betrokken zoals de developer, front-end developer en App consultant.

Published in: Software
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×