Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Servicii de audit in Romania

359 views

Published on

Contabilii nostri din Romania ofera servicii de audit firmelor interesate de situatia financiara proprie. Auditorii nostri lucreaza conform standardelor internationale de audit si va ajuta sa stabiliti ce modificari trebuie efectuate in activitatea firmei dvs. pentru a obtine rezultate mai bune. Mai multe detalii gasiti la http://www.romanian-accountants.com.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Servicii de audit in Romania

 1. 1. Audit in Romania Romanian Accountants
 2. 2. Ce este un audit?  Auditul reprezinta o inspectie din punct de vedere financiar a unei organizatii si este realizat de o entitate profesionala, specializata in acest domeniu.  Auditorul evalueaza obiectiv conformarea la procedurile interne si implementarea masurilor financiare.
 3. 3. Contabilitate si audit  Contabilii nostri romani sunt specializati in procedurile de audit si pot efectua un audit la firma dvs. oricand sunteti interesati sa evaluati riscul de management sau sa controlati activitatea financiara a firmei.  Contabilii nostri lucreaza intotdeauna in conformitate cu standardele internationale de audit.
 4. 4. Care este scopul auditului?  Auditul este efectuat in scopul de a afla daca raportul financiar al firmei reflecta situatia reala a companiei in acel moment.  Dupa ce parcurgeti raportul auditorilor, puteti decide ce modificari trebuie efectuate in avantajul companiei dvs.
 5. 5. Care este modalitatea de lucru a auditorilor?  Cand comandati un audit, nu va puteti astepta ca auditorii sa controleze fiecare cifra din raportul financiar, deoarece ei utilizeaza proceduri de testare selectiva.  Auditorul nu va identifica toate neregulile dintr-o firma, ci va oferi o situatia de ansamblu asupra situatiei financiare.
 6. 6. Care sunt obligatiile conducerii firmei?  Dupa ce ati comandat un audit, conducerea companiei trebuie sa pregateasca raportul financiar in conformitate cu standardele financiare si legale.  Directorii companiei trebuie sa aprobe raportul financiar.
 7. 7. Discutii cu conducerea firmei  Auditorii nu vor verifica doar documentele financiare.  La inceput, vor discuta cu membrii conducerii companiei despre obiectul de activitate al firmei, riscuri si alte probleme majore.
 8. 8. Informatii pentru auditori  De la inceputul auditului, specialistii va pot pune multe intrebari, din diferite domenii, pentru a afla informatii relevante despre activitatea economica a firmei.  Auditorii vor analiza raportul financiar si alte documente financiare importante.
 9. 9. Ce documente sunt necesare? - raportul financiar - informatii legate de taxe - registrul de casa - raportul financiar intern - extrase de cont - situatia creantelor - statul de plata - situatia datoriilor - rapoarte oficiale
 10. 10. Servicii de audit in Romania Va punem la dispozitie servicii de audit pentru: - companiile care trebuie sa efectueze un audit anual; - managerii interesati de raportul auditorilor pentru a putea obtine credite; - firme ai caror investitori sunt interesati sa cumpere actiuni sau parti sociale.
 11. 11. Sunteti in cautare de servicii de audit? Contabilii nostri romani ofera servicii de audit clientilor locali si internationali care se ocupa de diverse tipuri de afaceri in Romania. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.romanian-accountants.com

×