Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
ЈУОДГ
„ “-ПРОЛЕТ СКОПЈЕ
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
еко градинка
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

еко градинка

1,237 views

Published on

22 април Ден на планетата Земја
Денот на планетата Земја е годишен настан, кој се слави на 22 април. На овој ден се многу одржуваат настани низ целиот свет за да се покаже поддршката за заштита на животната средина. Активностите се координирани на глобално ниво и овој Ден се одбележува во 192 земји секоја година.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

еко градинка

  1. 1. ЈУОДГ „ “-ПРОЛЕТ СКОПЈЕ

×