Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Projecte reunió famílies

326 views

Published on

Escola d'Alins

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Projecte reunió famílies

 1. 1.  Benvinguts al nou curs!  Enguany, hem pensat que podríeu ser vosaltres qui penséssiu tot el que hem d'explicar a la Reunió de les famílies de principi de curs i féssiu la presentació que els passarem.  Què us sembla? Hi esteu d'acord? Us hi atreviu?
 2. 2.  Abans de començar a treballar ens hauríem de fer algunes preguntes: Què creieu que volen saber les vostres famílies respecte a la classe i a l'escola? Feu una llista.  Quan arribeu a casa demaneu-los què els agradaria que els expliquéssim a la reunió de principi de curs.  A la classe recollirem i posarem en comú les respostes i a partir de tota la informació recollida farem conjuntament el guió.  Després ens dividirem en grups de treball i ens repartirem la feina per fer la presentació que passarem a la reunió.
 3. 3.  AULA DE NATURA  (Activitats obaga)  PROJECTE PALLARS LECTOR  TUTORIES  INFORMÀTICA (COMPETÈNCIA DIGITAL)  UTILITZACIÓ DEL BANY  ACTIVITATS I SORTIDES  PROJECTES D’ESCOLA  EQUIP DE MESTRES I SERVEIS  LLENGUA CATALANA  ACOLLIDA, TRANSPORT I MENJADOR  SATISFACCIÓ PER PART DE LES MESTRES
 4. 4.  EQUIP DE MESTRES I SERVEIS  TUTORIES  ACOLLIDA, TRANSPORT I MENJADOR  EDUCACIÓ FÍSICA  UTILITZACIÓ DEL BANY  COMPETÈNCIA DIGITAL  LLENGUA CATALANA  PROJECTES D’ESCOLA  SORTIDES  AULA DE NATURA  SATISFACCIÓ MESTRES
 5. 5.  Presa de decisions per acordar quin tipus de presentació digital farem.  Per tal de conèixer-ne més, mirem diverses aplicacions digitals a la xarxa.  Isuu 0  Glogster 0  Calameo 0  Prezi 6  Power Point 9
 6. 6.  De cada grup de treball hi ha d’haver:  DISSENYADORS  REDACTORS  FOTÒGRAFS Us agradaria afegir-ne algun més?
 7. 7.  Entre tots els dissenyadors, haureu de consensuar:  Un disseny o un marc per la presentació.  Una lletra per fer els títols dels diferents apartats i els haureu d'escriure a la presentació.  I també:  Haureu de fer els dibuixos per expressar cada idea que voleu explicar.
 8. 8.  Haureu de pensar el contingut de cada apartat.  Els haureu d'escriure a la presentació.
 9. 9.  Haureu de fer fotografies de:  Les persones que treballem amb vosaltres aquest curs.  Haureu de fer i escollir les que expliquen millor cada diapositiva que han preparat els redactors i inserir-les a la presentació.
 10. 10.  Equip de dissenyadors:  He après que hi ha diferents tipus estils de presentació.  La feina feta entre tots és millor. Si ho fas sol és menys divertit.  He après a fer servir més el power point i a treballar conjuntament.  Ha estat divertit perquè hem fet servir diferents programes per treballar. Fer dibuixos amb el paint, editar power, etc.  Equip de redactores:  Hem pensat coses de com treballem a l’escola.  Vam preguntar a les mestres, vam utilitzar el word.  He après a fer servir el word.  Hem après a distribuir-nos la feina.  Equip de fotògrafs:  Hem après a ordenar les coses i a seguir el guió per fer-ho millor.  Hem après com fer fotos.
 11. 11.  Aquest és el resultat.

×