Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Power point sirenes

595 views

Published on

LES SIRENES

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Power point sirenes

 1. 1. Les sirenes
 2. 2. Les sirenes, són éssers fabulosos. A la mitologia grega eren nimfes, i se les descriu com dones boniques amb una cua de peix, hipnotitzaven als mariners amb els seus cants.
 3. 3. Les sirenes, tenen un bell rostre i llargs cabells, que en moltes ocasions sostenen instruments musicals o es dediquen a acariciar els seus cabells en actitud coqueta.
 4. 4. A la mitologia grega , les sirenes van adquirir un caràcter maligne de matís monstruos,doncs el seu cant portava intencionada ment a la perdició.
 5. 5. Les naus que s'acostaven a la seva illa acabaven estavellantse contra les roques i elles devoraven els mariners, deixant la costa plena d'ossos.
 6. 6. La Sireneta ( relat de Christian Andersen) La Sireneta,capaç d'entendre i parlar la llengua dels homes, un personatge tendre i enamoradis que salva un princep naufragat. La jove sirena s'enamora i fa un pacte amb la bruixa del mar: La bruixa la transformarà en humana, però si el princep es casa amb una altra, morirà.
 7. 7. A més, com a pagament la bruixa li tallarà la llengua i així es queda amb la seva bella veu. El princep despres d'un brevíssim idil.li, es casa amb una jove de sang noble, i les germanes de la Sireneta li ofereixen un ganivet màgic que li tornarà la cua si mata amb ell al princep.
 8. 8. Però l'amor de la Sireneta és tant gran que prefereix transformar-se amb escuma abans que matar al jove. Per la seva bondad serà recompensada amb una ànima inmortal, una cosa que cap sirena poseïa segons Andersen.
 9. 9. Imatges de les sirenes en cinema i televisió
 10. 10. Sirenes de Mako H2O
 11. 11. 1,2,3... ¡Splash!
 12. 12. Pichi Pichi Pich
 13. 13. Harry Potter i el calze de foc
 14. 14. Pirates del Caribe
 15. 15. FI

×