Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
LA GUITARRA
JÚLIA ESCOLÀ VILADRICH
ESCOLA D’ALINS
5È EDUCACIÓ PRIMÀRIA
CURS 2015-2016
GUIÓ:
 QUE ÉS LA GUITARRA?
 PARTS DE LA GUITARRA
 TIPUS DE GUITARRES:
• GUITARRA FLAMENCA
• GUITARRA ACÚSTICA
• GUITARR...
QUE ÉS LA GUITARRA
LA GUITARRA ÉS UN INSTRUMENT DE
CORDA PINSADA.
TAMBÉ ÉS EL INSTRUMENT MÉS
UTILITZAT EN ROCK, BLUES,
FLA...
PARTS DE LA GUITARRA
TIPUS DE GUITARRES
GUITARRA FLAMENCA
LA GUITARRA FLAMENCA TÉ UN SO DIFERENT A
LES ALTRES GUITARRES.
LA CAIXA ÉS MÉS ESTRET...
LA GUITARRA ACÚSTICA
LES CORDES DE LA GUITARRA ACÚSTICA ESTAN
FETES DE METALL. EL SO ES PRODUEIX MITJANÇANT
LA VIBRACIÓ DE...
LA GUITARRA ITALIANA
LA GUITARRA ITALIANA ÉS UN TIPUS DE
GUITARRA TRADICIONAL DEL SUR D’ ITÀLIA.
EXISTEIX DES DEL SEGLE XI...
LA GUITARRA ELÈCTRICA
LA GUITARRA ELÈCTRICA ÉS UNA GUITARRA AMB UN O
MÉS TRANSDUCTORS ELECTROMAGNÈTICS ANOMENATS
PASTILLES...
LA GUITARRA RUSSA
AQUESTA GUITARRA TÉ SET
CORDES EN LLOC DE SIS CORDES.
TAMBÉ L’AFINACIÓ ÉS
COMPLETAMENT DIFERENT A LA
DE ...
COMPLEMENTS
ELS COMPLEMENTS SÓN OBJECTES QUE
AJUDEN A:
 TOCAR LA GUITARRA
 CANVIAR EL SO
 TOCAR NOTES MÉS AGUDES
ELS CO...
HISTÒRIES
HISTÒRIA DE LA GUITARRA CLÀSSICA O
ESPANYOLA
ELS SEUS ORÍGENS NO ESTAN MOLT CLARS. HI HA BASTANTES TEORIES
QUE D...
HISTÒRIA DE LA GUITARRA
ELÈCTRICA
ES VA INVENTAR ALS ESTATS UNITS DURANT EL SEGLE XX.
AQUEST INSTRUMENT VA SER RÀPIDAMENT ...
MILLORS GUITARRISTES DE
LA HISTÒRIA
MILLORS GUITARRISTES DE LA GUITARRA ELÈCTRICA:
MILLORS GUITARRISTES DE LA GUITARRA CLÀ...
WEBGRAFIA
 GUITARRA- VIQUIPÈDIA, L’ENCICLPÈDIA LLIURE
 HISTÒRIA DE LA GUITARRA
 LA HISTÒRIA DE LA GUITARRA ELÈCTRICA-
G...
PERQUÈ HE TRIAT AQUEST
TEMA
HE TRIAT AQUEST TEMA PERQUÈ ÉS UN TEMA
QUE M’AGRADA I PERQUÈ CREC QUE ÉS
IMPORTANT SABER TOCAR...
FI
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Conferència guitarra júlia 2016!!!!!!

413 views

Published on

conferències escola d'Alins

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Conferència guitarra júlia 2016!!!!!!

 1. 1. LA GUITARRA JÚLIA ESCOLÀ VILADRICH ESCOLA D’ALINS 5È EDUCACIÓ PRIMÀRIA CURS 2015-2016
 2. 2. GUIÓ:  QUE ÉS LA GUITARRA?  PARTS DE LA GUITARRA  TIPUS DE GUITARRES: • GUITARRA FLAMENCA • GUITARRA ACÚSTICA • GUITARRA ITALIANA • GUITARRA ELÈCTRICA • GUITARRA RUSSA  COMPLEMENTS  HISTÒRIES: HISTÒRIA DE LA GUITARRA CLÀSSICA I DE L’ELÈCTRICA  MILLORS GUITARRISTES DE LA HISTÒRIA  WEBGRAFIA  PERQUÈ HE TRIAT AQUEST TEMA
 3. 3. QUE ÉS LA GUITARRA LA GUITARRA ÉS UN INSTRUMENT DE CORDA PINSADA. TAMBÉ ÉS EL INSTRUMENT MÉS UTILITZAT EN ROCK, BLUES, FLAMENC,… AVUI EN DIA PODEM DIR QUE LA GUITARRA CLÀSSICA ÉS ESTÈS PER TOT EL MÓN.
 4. 4. PARTS DE LA GUITARRA
 5. 5. TIPUS DE GUITARRES GUITARRA FLAMENCA LA GUITARRA FLAMENCA TÉ UN SO DIFERENT A LES ALTRES GUITARRES. LA CAIXA ÉS MÉS ESTRETA I LES CORDES ESTAN MÉS APROP DEL DIAPASÓ. LA GUITARRA FLAMENCA ESTÀ FETA AMB UNA FUSTA DIFERENT QUE LA GUITARRA CLÀSSICA. TRADICIONALMENT LES CLAVILLES D’AFINACIÓ ESTAVEN FETES COMPLETAMENT DE PAL.
 6. 6. LA GUITARRA ACÚSTICA LES CORDES DE LA GUITARRA ACÚSTICA ESTAN FETES DE METALL. EL SO ES PRODUEIX MITJANÇANT LA VIBRACIÓ DE LES CORDES, QUE DESPRÉS S’AMPLIFICA EN UNA CAIXA DE FUSTA. LA GUITARRA ACÚSTICA ESTÀ DISSENYADA PEL SENYOR C.F. MARTIN I EL SENYOR ORVILLE GIBSON.
 7. 7. LA GUITARRA ITALIANA LA GUITARRA ITALIANA ÉS UN TIPUS DE GUITARRA TRADICIONAL DEL SUR D’ ITÀLIA. EXISTEIX DES DEL SEGLE XIV I UNA DE LES DIFERÈNCIES QUE TÉ, ÉS QUE TÉ FORMA DE VUIT ALLARGAT.
 8. 8. LA GUITARRA ELÈCTRICA LA GUITARRA ELÈCTRICA ÉS UNA GUITARRA AMB UN O MÉS TRANSDUCTORS ELECTROMAGNÈTICS ANOMENATS PASTILLES O BÉ, MICROFONS. HI HA MOLTES MARQUES DE GUITARRES ELÈCTRIQUES, COM PER EXEMPLE: GIBSON, B.C. RICH, FENDER, EPIPHONE, SQUIER, IBANEZ, PRS, ESP, CORT , PARCKER, I MOLTES MÉS.
 9. 9. LA GUITARRA RUSSA AQUESTA GUITARRA TÉ SET CORDES EN LLOC DE SIS CORDES. TAMBÉ L’AFINACIÓ ÉS COMPLETAMENT DIFERENT A LA DE LA GUITARRA ESPANYOLA. S’UTILITZA UNA AFINACIÓ OBERTA EN SOL MAJOR. UN ALTRE INSTRUMENT SEMBLANT A LA GUITARRA RUSSA ÉS LA GUITARRA BALALAICA.
 10. 10. COMPLEMENTS ELS COMPLEMENTS SÓN OBJECTES QUE AJUDEN A:  TOCAR LA GUITARRA  CANVIAR EL SO  TOCAR NOTES MÉS AGUDES ELS COMPLEMENTS SÓN:  EL FARISTOL  EL PEU  LA PUA  LA CELLETA  LA CORDA
 11. 11. HISTÒRIES HISTÒRIA DE LA GUITARRA CLÀSSICA O ESPANYOLA ELS SEUS ORÍGENS NO ESTAN MOLT CLARS. HI HA BASTANTES TEORIES QUE DEFENSEN QUE LA GUITARRA CLÀSSICA EXISTEIX DES DE FA MOLT TEMPS; COM PER EXEMPLE QUE ELS GRECS, JA VA INVENTAR UN INSTRUMENT BASTANT SEMBLANT A LA GUITARRA ACTUAL . TAMBÉ ,ELS EGIPCIS, VAN INVENTAR UN INSTRUMENT SEMBLANT A LA GUITARRA. AL FINAL DEL SEGLE XVIII I PRINCIPIS DE SEGLE XIX VA APARÉIXER LA PRIMERA GUITARRA, QUE ERA BASTANT SEMBLANT A LA GUITARRA ACTUAL.
 12. 12. HISTÒRIA DE LA GUITARRA ELÈCTRICA ES VA INVENTAR ALS ESTATS UNITS DURANT EL SEGLE XX. AQUEST INSTRUMENT VA SER RÀPIDAMENT ADOPTAT EN GRUPS DE JAZZ I BLUES. GRÀCIES A LA SEVA CREACIÓ ES VAN INVENTAR NOUS ESTILS DE MÚSICA, COM EL ROCK I EL HEAVY METAL. LA PRIMERA PASTILLA PER LA GUITARRA ELÈCTRICA ES VA FABRICAR A L’ANY 1.931 A LA FACTORIA AMERICANA RICKENBACKER. AL CAP D’UN ANY DOBRO VA COMENÇAR FABRICAR GUITARRES HAWAIANES ELÈCTRIQUEs.
 13. 13. MILLORS GUITARRISTES DE LA HISTÒRIA MILLORS GUITARRISTES DE LA GUITARRA ELÈCTRICA: MILLORS GUITARRISTES DE LA GUITARRA CLÀSSICA:
 14. 14. WEBGRAFIA  GUITARRA- VIQUIPÈDIA, L’ENCICLPÈDIA LLIURE  HISTÒRIA DE LA GUITARRA  LA HISTÒRIA DE LA GUITARRA ELÈCTRICA- GUITARRISTAS DE VENEZUELA.COM  HISTÒRIA DE LA GUITARRA ELÈCTRICA- CURIOSOMUNDOAZUL  RANCKING DE 25 GRANDES GUITARRISTAS DE TODOS LOS TIEMPOS
 15. 15. PERQUÈ HE TRIAT AQUEST TEMA HE TRIAT AQUEST TEMA PERQUÈ ÉS UN TEMA QUE M’AGRADA I PERQUÈ CREC QUE ÉS IMPORTANT SABER TOCAR UN INSTRUMENT COM LA GUITARRA PERQUÈ QUAN ETS GRAN JA NO TENS AQUELLA CAPACITATD’APENDRE COM ELS NENS PETITS.
 16. 16. FI

×