Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
BOLA DE DRACBOLA DE DRAC
GUIÓ

L'ORIGEN DE BOLA DE DRAC

L'AUTOR

ELS PERSONATGES

LES BOLES DE DRAC

LA HISTÒRIA DEL BOLA DE DRAC

PERQUÈ M'...
L'ORIGEN DEL BOLA DE DRAC
EL PERSONATGE PRINCIPAL DE BOLA DE DRAC (SON
GOKU) ESTÀ BASAT EN LA LLEGENDA XINESA
“VIATGE CAP ...
L'AUTOR
L'AUTOR COM US HE EXPLICAT ES DIU AKIRA
TORIYAMA,
VA NEIXER EN UNA FAMILIA JAPONESA I VIU A
AICHI.
AKIRA TORIYAMA ...
ELS PERSONATGES

SON GOKU SON GOHAN

BULMA FOLLET TORTUGA
 KRILIN DRAC SHERON
 XIXI YAMCHA
LES BOLES DE DRAC

DE LES BOLES DE DRAC N'HI HA 7

LA DE 1 ESTRELLA

LA DE 2 ESTRELLES

LA DE 3 ESTRELLES

LA DE 4 ES...
LA HISTÒRIA DE BOLA DE DRAC
LA HISTÒRIA COMENÇA QUAN LA BULMA I EN SON GOKU ES
CONEIXEN I DECIDEIXEN BUSCAR PLEGATS LES 7 ...
PERQUÈ M'AGRADA?
PERQUE ÉS COM UN MÓN
MÀGIC. TAMBÉ PERQUÈ A MI
M'AGRADA LES ARTS MARCIALS
I EL PRIMER COP QUE HO VAIG
VEUR...
ALTRES SÈRIES DE L'AUTOR

DR. SLUMP-
1980/1985

COWA!-1997/1998

KAJIKA-1998

SAND LAND-2000

I AMB ELS QUE
L'HAN AJU...
EL PERSONATGE I LA BOLA DEEL PERSONATGE I LA BOLA DE
DRAC QUE MES M'AGRADADRAC QUE MES M'AGRADA
ÉS EN SON GOKU I LAÉS EN S...
WEBGRAFIA/BIBLIOGRAFIA

VIQUIPÈDIAAKIRA TORIYAMA

VIQUIPÈDIA BOLA DE DRAC

VIQUIPÈDIA VIATGE A L'OEST

BOLADEDRAC.CAT
...
Bola de drac
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Bola de drac

810 views

Published on

Conferències a l'escola d'Alins

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bola de drac

 1. 1. BOLA DE DRACBOLA DE DRAC
 2. 2. GUIÓ  L'ORIGEN DE BOLA DE DRAC  L'AUTOR  ELS PERSONATGES  LES BOLES DE DRAC  LA HISTÒRIA DEL BOLA DE DRAC  PERQUÈ M'AGRADA  ALTRES SÈRIES DE L'AUTOR  EL PERSONATGE I LA BOLA DE DRAC QUE MÉS M'AGRADA  WEBGRAFIA / BIBLIOGRAFIA
 3. 3. L'ORIGEN DEL BOLA DE DRAC EL PERSONATGE PRINCIPAL DE BOLA DE DRAC (SON GOKU) ESTÀ BASAT EN LA LLEGENDA XINESA “VIATGE CAP A L'OEST”, ON REPRESENTA EL PERSONATGE DEL REI MICO “SUN WUKONG” EN EL SEU VIATGE CAP A L'ÍNDIAACOMPANYAT D'UN MONJO, EL MESTRE PORC I UN DIMONI AQUÀTIC. EN AQUESTA LLEGENDA EL REI MICO TAMBÉ VIATJA DALT D'UN NÚVOL I TÉ UN BASTÓ QUE S'ALLARGA.
 4. 4. L'AUTOR L'AUTOR COM US HE EXPLICAT ES DIU AKIRA TORIYAMA, VA NEIXER EN UNA FAMILIA JAPONESA I VIU A AICHI. AKIRA TORIYAMA ÉS UN MANGAKA I DISSENYADOR DE PERSONATGES JAPONÈS. VA NÉIXER EL 5 D'ABRIL DE 1955 I TÉ 59 ANYS. DES DE QUAN ERA PETIT DIBUIXAVA MOLT BÉ. ELS PARES LI VAN DIR QUE ENTRÉS A L'ESCOLA INDUSTRIAL D'AICHI PER ESTUDIAR DISSENY GRÀFIC. QUAN VA SORTIR VA DEDICAR-SE A DIBUIXAR MANGA. MÉS TARD VA CREAR MOLTES HISTÒRIES QUE TAMBÉ SERIEN PUBLICADES EN UNA REVISTA . AKIRA TORIYAMA ÉS MOLT POPULAR AL JAPÓ. I ENCARA VIU AAICHI.
 5. 5. ELS PERSONATGES  SON GOKU SON GOHAN
 6. 6.  BULMA FOLLET TORTUGA
 7. 7.  KRILIN DRAC SHERON
 8. 8.  XIXI YAMCHA
 9. 9. LES BOLES DE DRAC  DE LES BOLES DE DRAC N'HI HA 7  LA DE 1 ESTRELLA  LA DE 2 ESTRELLES  LA DE 3 ESTRELLES  LA DE 4 ESTRELLES  LA DE 5 ESTRELLES  LA DE 6 ESTRELLES  I LA DE 7 ESTRELLES  TAMBÉ MÉS ENDAVANT HI HA LES BOLES DE DRAC DE L'ESTRELLA NEGRA:
 10. 10. LA HISTÒRIA DE BOLA DE DRAC LA HISTÒRIA COMENÇA QUAN LA BULMA I EN SON GOKU ES CONEIXEN I DECIDEIXEN BUSCAR PLEGATS LES 7 BOLES DE DRAC. A MIDA QUE VAN TROBANT BOLES, CONEIXEN A DIFERENTS PERSONATGES, ALGUNS AMICS (YAMCHA, OOLONG, FOLLET TORTUGA, XIXI,..) I ALTRES ENEMICS (PILAF,..) MÉS TARD EN SONGOKU ES VOL FER MÉS FORT SENT ALUMNE DEL FOLLET TORTUGA JUNT AMB KRILIN, PER PARTICIPAR MÉS TARD AL GRAN TORNEIG DE LES ARTS MARCIALS.
 11. 11. PERQUÈ M'AGRADA? PERQUE ÉS COM UN MÓN MÀGIC. TAMBÉ PERQUÈ A MI M'AGRADA LES ARTS MARCIALS I EL PRIMER COP QUE HO VAIG VEURE EM VAAGRADAR MOLTÍSSIM I LI DEIAAL PAPA EN VULL MÉS! EL PAPA QUAN ERA PETIT TAMBE LI AGRADAVA I JUGAVA AMB EL MEU TIET AGUSTÍ A VEURE QUI ERA EL GOKU. TAMBÉ PERQUE EM FA MOLT RIURE!
 12. 12. ALTRES SÈRIES DE L'AUTOR  DR. SLUMP- 1980/1985  COWA!-1997/1998  KAJIKA-1998  SAND LAND-2000  I AMB ELS QUE L'HAN AJUDAT: ONE PICE
 13. 13. EL PERSONATGE I LA BOLA DEEL PERSONATGE I LA BOLA DE DRAC QUE MES M'AGRADADRAC QUE MES M'AGRADA ÉS EN SON GOKU I LAÉS EN SON GOKU I LA BOLA LA DE QUATREBOLA LA DE QUATRE ESTRELLESESTRELLES
 14. 14. WEBGRAFIA/BIBLIOGRAFIA  VIQUIPÈDIAAKIRA TORIYAMA  VIQUIPÈDIA BOLA DE DRAC  VIQUIPÈDIA VIATGE A L'OEST  BOLADEDRAC.CAT  CÒMICS DE BOLA DE DRAC  TELEVISIÓ (SUPER3)

×