Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sweet california

456 views

Published on

Cacera del tresor sobre les Sweet California

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sweet california

  1. 1. Introducció Sweet Califòrnia és un grup de 3 noies que han format unes cançons increïbles. Algunes cançons es troben a la ràdio o al You Tube. Esperem que us agradi aquesta cacera. Aquí us deixem amb les preguntes. Preguntes 1- Com es diuen les tres noies de Sweet California? 2- Quin ha sigut el vídeo que ha tingut més èxit? 3- Quans seguidors de twitter tenen? 4- A quin any es va crear el grup? 5- Quin estil de música canten? 6- Quin dia van gravar la primera cançó? 7- Quin es el nom del primer disc que van fer? 8- Quin dia, any i mes van néixer cada una de les Sweet California? 9- Quina dia van dir per les xarxes socials que cantarien a la banda sonora de la pel·lícula de Disney (Big Hero 6)? 10- Quines cançons van cantar en Coca Cola Music Experiencia junt amb altres artistes famosos? GRAN PREGUNTA -Amb quina persona es van trobar al Music Hall de Barcelona? Podeu trobar les respostes en aquestes pàgines: http://es.wikipedia.org/wiki/Sweet_California http://tiendas.fnac.es/murcia/concierto-y-firma-de-sweet-california/
  2. 2. http://www.superpop.es/noticias/todas/quienes-son-sweet-california Cacera del tresorcreada per Uriel Martínez i Emma Valeriano,de 5A de l’escola Oms i de Prat de Manresa.

×