Gem Lifestyle Bemutató

574 views

Published on

Published in: Art & Photos, Technology, Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
574
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
23
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Gem Lifestyle Bemutató

 1. 1. A Gem Lifestyle egy olyan 3 dimenziós virtuális világ, amely 100 %-ig valós üzlettel lesz tele. Egy olyan élettér, amely nagyon gyorsan és intenzíven sok millió felhasználót fog vonzani.
 2. 2. A Gem Lifestyle szigete most van épülőben, és minden jelen lesz rajta, ami ma keresett és népszerű az interneten (közösségi oldalak, vásárlás, szolgáltatások, szórakozás, játék). A sziget a Web 3.0 technológiát fogja alkalmazni, ami még jelenleg nagyon új dolgot jelent az interneten. Gyors adatátvitelt és 3 dimenziós megjelenést biztosít majd. A cégalapító Mark Campbell , híres vagyonépítő. Az olajipar, a telekommunikáció és a játékipar területén olyan nagy cégeket hozott létre, amelyek nagyon sok pénzt termelnek. A Gem Lifestyle az első üzlete, amely a Multi Level Marketing modellre épül. Ezért segítségül hívta a legismertebb MLM cégek nagy múltú és nagy tapasztalattal rendelkező vezetőit, hogy segítsék az MLM üzleti modellt alkalmazni a Gem Lifestyle -ban.
 3. 3. A szigetről elérhető lesz a napjainkban oly népszerű internetes vásárlás . A Gem Lifestyle nagy cégeket, világmárkákat hoz be a szigetre. A cégek ún. Top ajánlatokat kínálnak majd a vendégek számára. A sziget felhasználói ezáltal kedvezőbb feltételek mellett juthatnak hozzá egyes termékekhez, szolgáltatásokhoz, mint máshol. A cég gondoskodik majd róla, hogy a vásárlóknak érdekük legyen a szigeten keresztül lebonyolítani a vásárlásaikat.
 4. 4. Már megnyílt a bevásárló paradicsom, a Diamond Arcadia , ahol már elérhetőek az első cégek, amik bekerültek a szigetre. Az elérhető üzletek száma folyamatosan bővülni fog, és természetesen lesznek közöttük magyar cégek is.
 5. 5. akkor csupán nézőként is élvezheti a lóversenyeket, vagy akár fogadhat is kedvenc lovára. A Forma 1 játékban a játékosnak lehet saját versenyautója, igénye szerint fejlesztheti, átalakíthatja azt. Részt vehet különböző díjazású versenyeken valós nyereményekért, de alapíthat csapatot is. „ Épül” a Gem Stadion is, ahol a Fantastic League játékot érheti el a felhasználó. Ez egy fantasztikus 3 dimenziós futbal játék, a focihoz kapcsolódó összes lehetőséggel. Lehetünk benne nézők, vagy akár játékosok is. A sziget a Golf szerelmeseinek is lehetőséget nyújt majd a kikapcsolódásra egy 18 lyukú golfpályával. A szigeten lehetőség lesz olyan 3 dimenziós, valamilyen sporttal kapcsolatos játékokban részt venni, ahol valós pénzdíjakat lehet nyerni különböző módokon. A Lóverseny játékban a játékos vásárolhat saját lovat, vagy csikót, tréningezheti, majd különböző, valós díjakért indíthatja versenyeken, vagy akár kereskedhet is a lovakkal. Ha nem kíván lótulajdonos lenni,
 6. 6. Nem fog hiányozni a napjainkban oly népszerű póker sem. Ezek a kaszinók kedvezőbb feltételek mellett fogják kínálni játékaikat, mint a többi kaszinó a világhálón. Lehet majd fiktív és valós pénzzel is játszani, attól függően, hogy szórakozásból, vagy nyereményért játszik a játékos. Jelenleg a 32Red kaszinó működik, ami még nem a saját fejlesztése a cégnek. De megtalálhatóak lesznek a különböző online játékok a család minden tagja számára stratégiai, ügyességi, vagy táblajátékok formájában is. A játékipar 1 trillió dollárt termel évente a világban. Ennek egy nagy részét a kaszinók termelik, amelyek egyre keresettebbek az interneten is. A szigeten több saját fejlesztésű, 3 dimenziós kaszinó lesz megtalálható különböző stílusokban.
 7. 7. Már működik a szigeten a Gem Lottery . Itt a különböző Lottombola játékokban, 5-10 Eurós tombolajegyek vásárlásával a játékosok óriási pénznyereményeket, vagy nagy értékű tárgynyereményeket nyerhetnek, amelyekhez még költőpénzt is kapnak. Pl. lehet 2 személy részére luxus hajóutat, vagy Las Vegasi utat nyerni teljes ellátással, de luxus karóráért is lehet játszani. Minden eladott szelvény bevételéből a cég bizonyos %-ot jótékonysági célokra fordít.
 8. 8. A cég kifejezetten a magyarok kedvéért indította be a Forma1 Lottombolát , ahol a Magyar Nagydíjra lehetett 4 db Super Gold jegyet nyerni 1000 Euró költőpénzzel együtt.
 9. 9. Már működik a szigeten a Tőzsdejáték , ahol a felhasználók valós környezetben, valós adatok mellett kereskedhetnek valós részvényekkel. Ezzel megtanulhatják és gyakorolhatják a tőzsdézés tudományát anélkül, hogy nagy összegeket kockáztatnának a tőzsdén. Természetesen a hozzáértők valós számlát is nyithatnak, így lehetőségük van sokkal kisebb összegekkel beszállni a valós részvénypiacba, mint azt bármelyik banknál is tehetnék.
 10. 10. A Gem Lifestyle szigete egy virtuális világ, amelynek saját online gazdasága van. Ezt a gazdaságot csak a cég szabályozza, független bármelyik kormánytól, vagy a politikától.
 11. 11. Az online gazdaság tagjai a Gemmerek , a Szuper Gemmerek és az Üzleti Partnerek , ők népesítik be a szigetet.
 12. 12. A Gemmerek azok a felhasználók, akik csak „használják” a szigetet, élvezik a sziget által nyújtotta lehetőségeket, szolgáltatásokat. Minden Gemmernek lehetősége van újabb Gemmer meghívására. Az Üzleti Partnerek (ÜP) szintén igénybe vehetik a sziget által kínált lehetőségeket, de ők már jövedelemhez is jutnak. Az ÜP-ek dolga, hogy segítsenek a cégnek benépesíteni a szigetet azzal, hogy személyesen ajánlják és népszerűsítik a Gem Lifestyle-t. Mindezért a cég állandó, biztos jövedelmet kínál nekik. Egy köztes lehetőség a Szuper Gemmer (SG) . Ők olyan felhasználók, akik használhatják a szigetet, és némi jövedelmük is lehet belőle. Részükre csak Aktív bevételt fizet a cég a Jutalékterv alapján. Jelenleg a GEM már több, mint 40 országban van jelen. Az összes országban ugyanolyan feltételekkel érhető el a sziget bárki számára. A fejlesztések ugyanabban az időben lesznek bekapcsolva a világ bármely országában, így az esélyek egyformák a különböző országok Üzleti Partnerei számára.
 13. 13. <ul><li>Az Üzleti Partnerek jövedelme 3 részből tevődik össze: </li></ul><ul><li>Passzív jövedelmük van a Bevételi terv alapján </li></ul><ul><li>Aktív bevételük van a Jutalék terv alapján </li></ul><ul><li>- Tőke jövedelmük lesz a Részvény terv alapján </li></ul>
 14. 14. Passzív jövedelem a Bevételi terv alapján Az Üzleti Parnerek munkájuk alapján 4 szintre, ún. Poolba tudnak minősülni ( Rubin, Zafír , Smaragd és Gyémánt )
 15. 15. Abból, hogy az Üzleti Partnerek, a Szuper Gemmerek és a Gemmerek használják a szigetet, a cégnek bevétele, és ebből nyeresége lesz. A cég minden hónap végén felosztja a sziget nyereségének 50 % -át az egyes Poolok között egyenlő arányban . Tehát minden Pool megkapja a nyereség felének a negyed részét, és ezt az összeget osztják fel az éppen abba a Poolba minősült Üzleti Partnerek között. Tehát minden ÜP, aki azonos Poolba minősült, az egyformán is keres . A Passzív jövedelem nagysága tehát nem az ÜP alatt összegyűlt csoport forgalmától függ, hanem az egész világ összes Gem felhasználójának forgalmától. Amikor a szigeten már legalább 5 saját termék működni fog, akkor becslések szerint a következő Pool jutalékok várhatóak: Rubin minősülésnél kb. 200 Euro, Zafírnál kb. 1500 Euro, Smaragdnál kb. 5000 Euró, Gyémántnál kb. 15000 Euró.
 16. 16. A Poolokba történő minősülésnek 2 feltétele van, a létszám és a teljesített pontok . A létszám követelmény az adott Üzleti Partner alatt lévő összes Üp számát határozza meg. A pontokat a sziget használatával lehet megszerezni. Minden Gemmer, Szuper Gemmer vagy Üzleti Partner által a szigeten elköltött összeg pontot is generál az ÜP-nek. Az Euro-Pont arány termékenként változó. Egy ÜP-től, Szuper Gemmertől, vagy Gemmertől maximum 100 pontot számítanak be. A létszám követelményt elég egyszer teljesíteni, tehát nem kell minden hónapban újabb emberekkel felépíteni újabb 6 fős csoportot. A pontok viszont minden hónap elején lenullázódnak. A minősülés megállapításakor a cég a hónap utolsó napján megnézi, hogy az adott Üzleti Partner alatt hány fő ÜP van, valamint azt, hogy a különböző szintjein hány pontot teljesítettek abban a hónapban.
 17. 17. A Rubin szint eléréséhez mindössze 6 fős csoportra van szükség, tehát a Rubin ÜP alatt min. 6 fő Üzleti Partnernek kell lenni. Ebből a 6 főből 3 főnek kötelező a Rubin ÜP első szintjén lenni, tehát közvetlenül hozzá kell kapcsolódnia. A másik 3 fő a csoportban bárhol lehet. A létszám feltételen kívül teljesíteni kell 200 PGP, 200 PGGGP és 600 GGV pontot is. 200 PGP: Ez azt jelenti, hogy az Üzleti Partnernek és a hozzá kapcsolódó összes Gemmerének és Szupergemmerének (végtelen mélységig) összesen 200 pontot kell teljesíteni. A 200 pontot teljes egészében a Gemmerek is teljesíthetik, az ÜP-nek nincs kötelező költekezés előírva. 200 PGGGP: A Rubin Üzleti Partner első szintjén lévő ÜP-eknek, tehát a közvetlenjeinek és a hozzájuk tartozó összes Gemmernek és Szuper Gemmernek szintén teljesíteni kell 200 pontot. 600 GGV: Az Üzleti Partner alatt lévő összes Üp és azok Gemmerei és Szuper Gemmerei által generált pontoknak el kell érni a 600 pontot. Ebbe beleszámítanak az előző pontok is, tehát a PGP és a PGGGP is. A Zafír minősüléshez arra van szükség, hogy a Zafír ÜP alatt az első szintjén legyen 3 fő Rubin minősülést szerzett ÜP, valamint teljesítse a 100 PGP és 4000 GGV pont követelményt. A Smaragd ÜP-nek 3 fő Zafír Üp-re van szüksége az első szintjén, valamint 100 PGP-re és 20 000 GGV-re. A Gyémánt minősüléshez 6 fő Smaragd ÜP szükséges az első szinten.
 18. 18. Ha egy ÜP adott hónapban Rubin minősülést ért el, és a személyesen szponzorált ÜP-e Zafír lett, akkor az ő saját Rubin jutaléka mellé megkapja Matching Bónuszként a Zafír jutalék 50 %-át . Ha egy ÜP adott hónapban Zafír minősülést ért el és a személyesen szponzorált ÜP-e szintén Zafír lett, akkor az ő saját Zafír jutaléka mellé megkap Matching Bónuszként még egy Zafír jutalékot . A Matching Bónusz nincs korlátozva , annyi hónapban és annyi ÜP után jár, ahányszor és ahol a feltétel teljesül. Ha egy Üzleti Partnert a közvetlenül alá regisztrált (személyesen szponzorált) ÜP megelőzi, tehát előbb minősül magasabb Poolba, mint a szponzora, akkor a cég, más MLM cégekkel ellentétben ezt nem bünteti, hanem inkább jutalmazza a Matching Bónuszokkal .
 19. 19. Minden Üzleti Partner felgyorsíthatja az alatta lévő Üp-ek minősülését, ezáltal a saját minősülését is a Pozícionálás lehetőségével. Ha az ÜP-nek megvan az első szintjén a 3 Üp-e, akkor a további Üp-eit pozícionálhatja (leteheti) bármelyik alatta lévő ÜP alá, 3 szint mélységig. Minden ÜP max. 2 főt kaphat az első szintjére a felső vonalától. A Pozícionált ÜP után járó Matcing Bónuszt az eredeti szponzor kapja, függetlenül attól, hogy a struktúrában nem közvetlenül alatta van.
 20. 20. Az aktív státusz feltétele, hogy az ÜP adott hónapban rendelkezzen min. 2 fő Gemmerrel, akik fejenként teljesítettek 10-10 pontot. Az egyik Gemmer maga az ÜP is lehet. Az Aktív Bónusz 50 Euro , és minden új ÜP után jár a szponzornak egyszeri alkalommal, ha a feltétel teljesül. Az Aktív Bónusz kifizetéséhez az Üzleti Partnernek nem szükséges Poolba minősülni. Passzív jövedelemként Aktív Bónuszban is részesülhet az Üzleti Partner akkor, ha a közvetlenül alá beregisztráló új ÜP, a csatlakozásától számított 21 napon belül aktív státuszba kerül, és abban a hónapban Ő maga is aktív státuszban van.
 21. 21. Aktív bevétel a Jutalék terv alapján A működő termékek közül Szuper Termék a Lottombola és a Tőzsde játék. Tehát ha például egy ÜP Gemmere vásárol egy Lottombolát, akkor a jegy árából 7,5%-ot azonnal jóváírnak jutalékként az ÜP-nek. Ennek a jutaléknak a kifizetéséhez sem szükséges Poolba minősülni. Az Üzleti Partner Aktív bevétele az általa és a hozzá tartozó összes Gemmere (Gemmer Gemmere is végtelen mélységig) által vásárolt Szuper Termékek árának bizonyos %-a. Ez a bevétel a Szuper Gemmereket is megilleti a hozzájuk kapcsolódó Gemmerek által vásárolt termékek után.
 22. 22. Tőke jövedelem a Részvényterv alapján A cég a kibocsájtható részvények 30%-át szétosztja az Üzleti Partnerei között olyan arányban, amilyen eredményt elértek a részvényosztás pillanatáig, tehát milyen Poolokba minősültek, és azt hányszor érték el. A részvényosztás várhatóan ősszel lesz. A cég azoknak az Üzleti Partnereknek is ígért részvényt munkájuk elismeréseként, akik az osztás pillanatáig nem minősültek Poolba, de minden hónapban teljesítettek 100 pontot. A céget 18 hónapon belül Tőzsdére viszik. A cég értéke ekkor 1 milliárd Euro lesz a szigorú számításokon alapuló külsős cégek becslése szerint.
 23. 23. Ahhoz, hogy valaki a szigetre belépjen mindenképpen regisztrálnia kell. A Gemmerek részére a regisztráció ingyenes . A Szuper Gemmerek regisztrációs díja 32,5 Euro . Az Üzleti Partnerek számára a csatlakozás díja 295 Euró , ez tartalmazza az első éves díjat. Utána minden következő év díja 120 Euro . Ez a csatlakozástól számított 1 év múlva esedékes először. Az Üzleti Partnerség fenntartásához nincs további kötelező költség . Minden ÜP és SG 2 weboldalt kap, az egyiken a Gemmerek, a másikon az Üzleti Partnerek és a Szuper Gemmerek regisztrálhatnak alá.
 24. 24. 295 Euróért bárki elindíthatja saját üzletrészét , nemzetközi vállalkozását , ahol a jövedelme nem az általa megépített csoport forgalmából származik, hanem a világ összes országában termelődik. A megépített csoport csak a minősülést befolyásolja, a jövedelmet nem.
 25. 25. A csatlakozáshoz vállalkozói igazolvány nem szükséges. A jövedelmet külföldről származó jövedelem ként kell bevallani.
 26. 26. Regisztrálni a következő oldalakon lehet: Gemmer regisztráció: www.csomi6.gemisland.com Szuper Gemmer és Üzleti Partner regisztráció: www.csomi6.gemlifestyle.com A bemutató meghallgatható élőben a webkonferenciákon. Meghívóért feliratkozni a www.sutoaniko.gemsziget.net oldalon lehet. További kérdések esetén szívesen állok rendelkezésre bármelyik elérhetőségemen: e-mail: csomi6 @gmail.com skype: csomi6

×