Rosa Hernández Riba

569 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
569
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Rosa Hernández Riba

 1. 1. EL MÈTODE DUKAN Rosa Hernández Riba Treball de Recerca 2010-2012
 2. 2. OBJECTIUS• Per què són tan efectives les dietes hiperproteiques?• Poden ocasionar a la llarga problemes en la salut del pacient que es sotmet a aquesta?
 3. 3. LA DIETA DUKANLa Dieta Dukan ésuna de les dietesmiraculoses més demoda d’avui en dia.
 4. 4. Fases de la dieta4 FASES: FASE D’ATAC FASE DE CREUER FASE DE CONSOLIDACIÓ FASE D’ESTABILITZACIÓ
 5. 5. Fases de la dieta FASE D’ATACAquest període assegura una pèrdua de pesintensa i estimulant. La duració pot variarentre un i deu dies depenen dels quilos quees volen perdre.
 6. 6. Fases de la dieta FASE DE CREUERAquesta fase permet un aprimament moderatregular que porta directa al pes desitjat. Duratot el temps necessari per arribar en aquest pes. +
 7. 7. Fases de la dieta FASE DE CONSOLIDACIÓEn aquesta fase s’assegura la consolidació delpes recentment adquirit i encara inestable. + +
 8. 8. Fases de la dieta FASE D’ESTABILITZACIÓAquesta fase, constitueix l’estabilitzaciódefinitiva i dura la resta de la nostra vida. 6 DIES 1 DIA
 9. 9. EL SEGÓ DE CIVADA PROPIETATS: -Gran poder dabsorció. -És viscós.FASES CULLERADES DE S. CIVADAFase d’atac Una cullerada i mitjaFase de creuer Una cullerada i mitjaFase de consolidació Dues culleradesFase d’estabiització Tres cullerades
 10. 10. EFECTIVITAT DE LA DIETA P E R D U A D’ A I G U A
 11. 11. NOM: TITULACIÓ: LA DIETA DUKAN Coneix la dieta Dukan? Conoce la dieta Dukan?PART PRÀCTICA Què li sembla? Que le parece? Quines són les principals avantatges i desavantatges d’ aquesta dieta? Cuales son las principales ventajas e inconvenientes de esta dieta? Què és el primer que algú hauria de fer si es planteja seguir aquesta dieta? Que es lo primero que una persona que quiera seguir esta dieta tendría que hacer?
 12. 12. ANALÍTIQUES- ANÈMIA- GOTA- COLESTEROL- MALALTIES RENALS- MALALTIES HEPÀTIQUES- DÈFICIT DE MAGNESI …
 13. 13. DÈFICIT DE FERRO
 14. 14. EXCÉS D’UREA I ÀCID ÚRIC
 15. 15. POSSIBLE EXCÉS DE CREATININA I COLESTEROL
 16. 16. DÈFICIT DE SODI, POTASSI I MAGNESI
 17. 17. INICIAL ANALÍTICA REAL 1 ANY DESPRÉS DE COMENÇAR LA DIETA
 18. 18. ENTREVISTA ALS ESPECIALISTES 25 especialistesQue els hi assembla la A qui no es recomanadieta? Què pot passar-li al nostre seguir aquesta dieta? organisme si durant una setmana ens alimentem tan sols de carn i peix?
 19. 19. ENTREVISTA ALS ESPECIALISTES 25 especialistesQue els hi assembla la A qui no es recomanadieta? Què pot passar-li al nostre seguir aquesta dieta? organisme si durant una setmana ens alimentem tan sols de carn i peix?
 20. 20. ENTREVISTA ALS ESPECIALISTES 25 especialistesQue els hi assembla la A qui no es recomanadieta? Què pot passar-li al nostre seguir aquesta dieta? organisme si durant una setmana ens alimentem tan sols de carn i peix?
 21. 21. ENTREVISTA ALS ESPECIALISTES 25 especialistesQue els hi assembla la A qui no es recomanadieta? Què pot passar-li al nostre seguir aquesta dieta? organisme si durant una setmana ens alimentem tan sols de carn i peix?
 22. 22. GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ

×