La Forja: Contes per la pau

663 views

Published on

La Forja: Contes per la pau

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
663
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
46
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La Forja: Contes per la pau

 1. 1. CONTES PER LA PAU “Pluja de granotes” Escola “La Forja”. Curs 2012-13
 2. 2. ¿Com es va fer?  ÍNDEX: 1. Normes a seguir. 2. Invenció del conte. 3. Elaboració del conte. 4. Escollir el títol. 5. Ens preparem la lectura. 6. Correcció del conte. 7. Stop motion. 8. Gravació del conte.
 3. 3. NORMES A SEGUIR La Lali, com cada any, ens va explicar com havia de ser el conte, exposant-nos una sèrie de condicions….. L'activitat consisteix en fer un conte, sobre el tema de la pau i la resolució de conflictes.
 4. 4. INVENCIÓ DEL CONTE  A partir d'un esquema, es crea, redacta, llegeix, explica, i il·lustra o es fa una creació plàstica del conte.  Plantejament d’aquest curs:  Aquest any, la història o el conte, havia d’anar d’una família que marxava del seu país.  Anava a un altre, a on buscarien una nova feina.  A on s’haurien d’acostumar a una nova manera de viure i a unes noves tradicions.
 5. 5. ELABORACIÓ DEL CONTE ESCRITA  ENS INVENTEM EL TEXT……  Conèixer l'estructura d'un conte: plantejament, nus i desenllaç.  Fomentar la creativitat escrita. CREACIÓ PLÀSTICA  STOP MOTION:  L'stop-motion és una tècnica d'animació.  Consisteix a capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia.  De manera que es puguin visualitzar ràpidament i així sembla que l'objecte es mogui..............JA VEUREU !!!
 6. 6. ESCOLLIR EL TÍTOL  Vàrem fer una pluja d’idees en la qual van sortir molts títols, fins que de tots els que van sortir, vàrem fer una votació i finalment, “PLUJA DE GRANOTES”, va ser el més votat.
 7. 7. ENS PREPAREM LA LECTURA  Fomentar l'expressió oral.  Aprendre a llegir bé: to de veu, expressió, puntuació, postura.
 8. 8. STOP MOTION Com es va fer? Es va seguir un procés llarg i laboriós.
 9. 9.  Un cop la Lali ens va ensenyar a vocalitzar, fer una bona lectura, i també a posar- nos en una postura correcta per llegir, ens va gravar la veu amb una mena de mòbil i quan va acabar va ajuntar les nostres veus. GRAVACIÓ DEL CONTE Aaaah,!!!!!!! i després els d’EI i CI van incloure les nostres veus a “L’STOP MOTION”.
 10. 10. FI

×