Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Secretul

1,043 views

Published on

Published in: Business
 • Be the first to comment

Secretul

 1. 1. Secretul Adevaratei Fericiri Cu sunet Phil Colins
 2. 2. Intr-o zi o prietena a intrebat pe alta…   “Cum e ca tot timpul esti Fericita? Intotdeauna ai atata Energie, Si se vede ca niciodata nu esti trista si nu ai nici-o problema!?”
 3. 3. Cu un mare suras pe buze aceasta i-a raspuns: “Eu cunosc Secretul!” “Ce secret?” Prietena a raspuns: “O sa-ti povestesc, dar trebuie sa-mi promiti ca o sa spui Secretul si altor persoane!”
 4. 4. “ Acesta e Secretul: Am invatat ca e putin ce pot sa fac eu singura ca sa fiu cu adevarat Fericita Eu Depind intru Totul de Dumnezeu!
 5. 5. Él ma face fericita si satisface toate nevoile mele. Cand apare o situatie dificila in viata mea, am incredere ca Dumnezeu o s-o rezolve dupa marea lui Intelepciune!
 6. 6. Am invatat ca in toate situatiile nu am nevoie nici macar de jumatate din ceea ce cred eu ca as avea nevoie.
 7. 7. Él niciodata nu m-a inselat si are un plan perfect pentru mine! I-am dat Viata mea in intregime LUI! De cand am invatat Secretul, am fost cu adevarat Fericita!”
 8. 8. Primul gand al celei care intreba a fost: “E prea simplu!”
 9. 9. Dar gandindu-se la propia ei viata, si-a adus aminte ca atunci cand vroia o casa mai mare, a crezut ca asta ar fi facut-o fericita, dar n-a fost asa…!
 10. 10. S-a gandit ca avand un serviciu cu un salariu mare ar face-o fericita, dar n-a fost asa….
 11. 11. Cind simtea fericire? Jucandu-se cu copii ei, daruind dragoste, petrecand cu prietenii ei, ajutandu-i pe cei care aveau nevoie, admirand frumusetea naturii si, cel mai mult... era fericita de fiecare data cand dedica un timp sa multumeasca lui Dumnezeu
 12. 12. Acum stii si TU secretul! Pune-l in practica! Nu poti sa depinzi de altii ca sa fii fericita ! Doar DUMNEZEU cu infinita Lui Intelepciune iti da Fericirea Adevarata
 13. 13. Ai incredere in DUMNEZEU!   ABANDONEAZA-TE in bratele lui iubitoare! Él umple golurile in viata ta , stie ce e cel mai bine pentru tine!
 14. 14. Cand simti ca problemele de darama, nu te deprima... Dumnezeu te ajuta sa duci greutatea si iti da solutii sa le rezolvi, doar trebuie sa ai incredere si deschide ochii sa vezi ce iti trimite! Cand se inchide o usa, se deschide alta mai mare si mai buna. Asteapta, ai credinta si o sa primesti!!!
 15. 15. Cunosti deja Secretul meu care-mi da Fericirea ! Ce-o sa faci acum??
 16. 16. Impartaseste acest Secret si altora!
 17. 17. Spune-le celorlalti ca Dumnezeu ii iubeste si are grija de ei!! El vrea ca toti sa fie Fericiti! Ca el are pregatita o viata frumoasa pentru ei!!! Trebuie doar sa aveti incredere ca asa e!
 18. 18. Nu ajunge sa crezi in Dumnezeu   trebuie sa ai incredere in EL!! Dumnezeu sa te ilumineze sa aplici vointa LUI in Viata ta. TRADUCERE: MIHAELA NEDELCU
 19. 19. Lumina Lui Dumnezeu Ma Inconjoara Dragostea Lui Dumnezeu Ma Imbratiseaza Prezenta Lui Dumnezeu Ma Apara Oriunde As Fi Dumnezeu E Prezent Si Totul Este Bine; Multumesc, Doamne!!! De UNITY

×