Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Memoria 2013 triptic llançà

198 views

Published on

Resum de les activitats, projectes i programes realitzats al llarg del 2013 per Creu Roja a Llançà

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Memoria 2013 triptic llançà

  1. 1. DONACIONS PER ESMORZARS I BERENARS SOLIDARIS GALETES LLET CACAU EN POLS SUCS INDIVIDUALS MELMELADES TAULETES DE XOCOLATA FORMATGE ENVASAT PA DE MOTLLE ... Necessitem la teva ajuda. Fes-te Soci/a des de 3€ al mes. Truca'ns i t’informarem ENS HO PODEU PORTAR A LA OFICINA DEL C/ LA SELVA 17, 2º SOCIS Aquest any som 414 socis/es, moltes gràcies a tots. c/ La Selva 17, 2º, oficina D 17490 Llançà (Girona) 629 70 80 71 llanca@creuroja.org Memòria 2013 Horari d’atenció De dilluns a divendres de 10 h a 13 h Creu Roja a Llançà
  2. 2. Tots els serveis i campanyes de les que us parlarem han estat dutes a terme pels tècnics de l'assemblea local de Llançà i sobretot i principalment per la inestimable i indispensable feina dels seus voluntaris. CAMPANYA DE REIS Al gener vam preparar 61 lots de joguines per nens amb edats compreses entre els 4 mesos i els 11 anys. Les joguines procedien de donacions particulars i n’hi havien tant de noves ,com de velles en molt bon estat. Aquest any ja podeu venir a deixar les joguines a la oficina del c/ la selva 17. PLATGES Us mostrem un moment de la formació continua dels nostres socorristes Hem tingut servei de vigilància i socorrisme a les platges del port de llançà i a Grifeu, del 1 de juliol al 31 d’agost • 286 assistències • 14 polseres de menors • 6 serveis de cadira amfíbia • 3 evacuacions realitzades pel SEM • 1 rescat • 55 avisos preventius També hi ha hagut servei d'embarcació de vigilància i rescat del 12 de juliol al 31 d’agost i ha fet; • 54 rondes • 1 remolc • 17 mesures preventives. EL VIATGE D’ALLIKAY L’Àlex i l’Alba referents de cooperació i joventut provincials, van venir a fer xerrades als alumnes del col·legi de Pompeu Fabra sobre els determinants de la Salut amb el viatge d’allikay que fa un tom pels diferents condicionants de la salut en el nostre mon. LLAR INFANTS “EL PATINET” Com cada any col·laborem amb la llar d’infants “el patinet” en les jornades dels oficis, mostrant l'ambulància als més petits de Llançà. ST. JORDI Per st Jordi vam muntar una paradeta a on veníem roses i material de creu roja. Els avis del centre de dia l’albera-cap de creus van rebre una rosa cadascun de mans dels nostres voluntaris. SERVEIS PREVENTIUS Hem realitzat un total de 22 serveis preventius tant públics com privats. ROBER SOCIAL En el Rober social, dins del projecte de Recolzament Social en Situacions de Vulnerabilitat, inclòs en el programa de Lluita contra la pobresa i l'exclusió social, s’han ates del 1 de Gener al 30 de Novembre a 83 usuaris, amb un total de 251 intervencions. BOLQUERS Vam rebre una donació de bolquers a traves de les gestions l’AMPA Pompeu Fabra, amb aquesta donació i la compra feta des de l'assemblea local hem entregat a data 1 de novembre; 83 paquets de bolquers a 21 famílies. CÀRITES Ens hem unit amb Càrites de Llançà per engegar un nou projecte, esmorzars i berenars solidaris. A on reforçarem l'alimentació als nens amb més dificultats per tenir una bona nutrició, recolzarem l’entrega dels esmorzars i berenars amb tallers educatius als pares.

×