Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Diptic jornada coop i socors

420 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Diptic jornada coop i socors

  1. 1. Informació i Inscripcions Llocs: Recepció: Creu Roja a Girona, c/Bonastruc de Porta 13 Conferències i exposicions: Casa de Cultura. Plça Hospital,6 davant edifici Generalitat de Catalunya a Girona Simulacre i demostracions: Devesa de Girona Dia: 18 d’octubre de 2012 Inscripcions: ansegi@creuroja.org o cooperacio.girona@creuroja.org tancament de les inscripcions el 14 d’octubre de 2012 Jornada de treball per al voluntariat dels àmbits de Col·labora: Drets Humans i DIH, Socors i Emergències i Cooperació Internacional 18 d’octubre de 2012 www.creuroja.org  972 21 64 00 - 972 22 22 22Humanitat Imparcialitat Neutralitat Independència Caràcter Voluntari Unitat Universalitat
  2. 2. Jornada de treball per al voluntariat dels àmbits deDrets Humans i DIH, Socors i Emergències i Cooperació Internacional ProgramaEquip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de cerca i rastreig amb Dijous, 18 d’octubre de 2012gossos homologat en tot lEstat, que té com a finalitat trobar persones desaparegudesen qualsevol entorn i circumstància, pot donar resposta tant en àmbit nacional com a 10:00h. Recepció dels participants i lliurament de la documentació.internacional i està format per gossos de diferents races i les seves respectius guies,tots ells entrenats per fer una cerca efectiva en un temps rècord. 10:30h. Benvinguda a càrrec de la Sra. Roser Llevat, Presidenta Local i Provincial de Creu Roja a Girona.Lexposició "Salut en conflicte" és una campanya sobre les conseqüències de laguerra sobre la salut física i mental de les persones que la viuen, així com sobre les 10:45h. Demostració de recerca de persones. (Devesa de Girona)infraestructures de salut i el personal mèdic que intenta fer el seu treball de manera ERIE-ERU de recerca i rastreig de Creu Roja a Catalunyaimparcial. Busca reivindicar el respecte de les normes de Dret Internacional Humanitarien allò referit al respecte de la salut en els conflictes armats. 12:30h. Presentació de l’exposició “Conflicte i Salut” Sra. Anna Serra. Referent del Gabinet de DDHH i DIH de Creu Roja a GironaL’Assemblea local de la Creu Roja a Llagostera, arran de les nevades del 8 de marçdel 2010, es va adonar que comptaven amb algunes mancances i per aquest motiu s’ha 13:00h. Presentació de l’Hospital de campanya Creu Roja a Llagostera.equipat amb un hospital de campanya i un vehicle 4x4 amb remolc per transportar Sr. Alexandre Puig. President Local Creu Roja a Llagosterael material d’emergència. 14:00h. Dinar fred Instal·lacions Creu Roja a Girona 16:00h. Conferència “Funcionament de l’acció humanitària internacional”. Sr. Toni Pérez. Delegat Save de Children a CatalunyaPONENTS 17:15h. Pausa - CaféToni Pérez, Delegat de Save the Children a Catalunya. 17:30h. Conferència “Mecanismes d’acció del CICR davant d’emergències humanitàries”.Tres anys expatriat a Sudan (conflicte armat), Bolívia (inundació), Sri Lanka (c.a.),Myanmar (tifó), Manila (tifó) i Mindanao (c.a.). Ha realitzat tasques logístiques i de Sr. Hèctor Garcia. Tècnic Creu Roja a Catalunya.coordinació de missió i coordinador regional. És Màster en Acció InternacionalHumanitària NOHA. 19:00h. Acte de Cloenda a càrrec del Sr. Jordi Martori, Coordinador Provincial de la Creu Roja a Girona.Hector Garcia Collado, Delegat de proximitat Creu Roja CatalunyaTècnic de l’oficina de coordinació. Formació relacionada amb l’àmbit de la salut i lapedagogia. Delegat de la Creu Roja Espanyola a Haití l’any 2010 (3 mesos ERUTelecom IFRC) i 2011 (9 mesos delegat responsable de serveis generals de ladelegació de CRE).

×