Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cuidatge Guiadus

838 views

Published on

Published in: Health & Medicine, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cuidatge Guiadus

  1. 1. Guia d’ús Duració del tutorial: 5’ vr. 21/12/2009
  2. 2. Guia d’ús <ul><li>Cuidatge és la base de dades de la Biblioteca de l’Escola d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili des de 1993 . </li></ul><ul><li>Conté unes 22.000 referències de revistes que es reben a la Biblioteca. </li></ul><ul><li>L’idioma dels mots clau o descriptors és el català . </li></ul>
  3. 3. Pantalla de búsqueda /1 Amb aquesta estratègia recuperarem articles on surt el descriptor “ drenatges ” o articles on apareixen al títol les paraules “ drenaje” o “drenajes” Operadors per plantejar búsquedes complexes: * /and ^ +/or A Cuidatge no hi ha accents
  4. 4. Pantalla de búsqueda /2 Amb aquesta estratègia recuperem tant els articles on surten simultàniament els descriptors “ cateter ” i “ infecció ” com també articles on apareixen al títol les paraules “ cateteres” i “infecciones”
  5. 5. Vista de resultats A Cuidatge no hi ha accents Clicant sobre el descriptor podem navegar i obtenir totes les referències indexades a “Dialisi”
  6. 6. Elaborat per: Marta-R. Domínguez (mrdoming@vhebron.net)

×