Anuari 2009/2010

831 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
831
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
25
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Anuari 2009/2010

 1. 1. PRESENTACIÓEls anuaris escolars vannéixer fa molts anys alsEstats Units amb la intencióde tenir un record del darrerany escolar. És un resumgràfic de totes lesactivitats més rellevantssucceïdes durant el curs.Esperem que aquest llibre plede records perduri durantmolts anys; tal vegadageneracions, en cada una deles famílies que el rebinGràcies a les entitats quecol·laboren amb el centre(A.M.P.A., Ajuntament iColonya) perquè sense lesseves aportacions aquestapublicació no seria possible.L’Equip Directiu Bon Estiu
 2. 2. Una de les formes com s’aprèn a Educació infantil és a traves del joc, i aquesta és la funció dels nostres racons. Amb el joc simbòlic cream vincles socials i emocialsMilloram la motricitat fina a través deldibuix i la manipulació de diferents elements.
 3. 3. Amb diversos jocs treballam la lògica- matemàticaLa lecto-escriptura la introduïm mitjançant els contes Les construccions ens potencien la creació, alhora que ordenam, seriam i classificam.
 4. 4. PRIMER CICLETaller de mandales i fang. Ens ho passàrem molt bé!!Varen quedar preciosos!! D’excursió a Ternelles, gràcies a les pluges dels dies anteriors, vàrem gaudir d’un entorn fantàstic. Activitats del curs 2009/10 organitzades pel centre: • Visita al Ranxo Ses Roques (Alcúdia). • Teatre de la Fantasia al teatre Sans. • Visita al mercat per Taller de Pasqua comprar fruites de la tardor.Primer i segon curs fent Crespells. • Cinema a l’escola: • Concert de Nadales. • Fogueró de Sant Antoni i, fum i botifarrons. • Dia de la Pau • Disfresses. • Visita a la Fàbrica Quely. • Va venir a visitar-nos la Jaia Corema. • Crespellets de Setmana Santa • Sortida a Ternelles. • Circuit amb bicicleta. • Colònies a La Victòria (Alcúdia) • Visita a la platjola de la Base.
 5. 5. Dia de Carnaval i divertiment.Que bé tots preparats per fer la Rueta!!!! Els egipcis i els escocesos feienuna platassa!!! Educació ViàriaFérem un circuit molt divertit amb l’ajuda del Policia Tutor de Pollença. Ha arribat la primavera!!!! Les classes de plàstica han donat els seus fruïts i aquest és un dels exemples.
 6. 6. SEGON CICLETercer curs: Els xinesos a la rueta. Quart curs: Els hawaians amb els tambors. Activitats del curs 2009/10 organitzades pel centre: - Dia de les verges. - Concert de nadales. - Sant Antoni. - Dia de la Pau. - Rueta escolar. - Crespells. - T aller de fang. - T eatre en Joanet des Fabiolet. - Circuit amb bicicleta. - Sortida Natura Park. - Sortida Menut. - Sortida Coves de Campanet i Menestralia. - Sortida Colònies a la Victòria. - Sortida Hidropark (4 rt.) - Setmana Nàutica. - Participació portades Ultima Hora. - Participació micro a l’escola. Alumnes de tercer i quart curs realitzant el circuit amb bicicleta a l’escola.
 7. 7. Sortida a Menut. Sortida Coves de Campanet. En aquesta pàgina podeu veure com els vostres fills/es gaudeixen de les activitats realitzades durant aquest curs. Cant de nadales. Quart curs fent crespells. Tercer curs menjant bunyos.
 8. 8. ELS NOSTRES ALUMNES INFANTIL 3 anys D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Patricia (tutora), Raúl, Aarón, Alejandro, Marina , Antonio, Ariadna, Luna, Sebastián, Roberto, Diego, Toni, Juan Carlos, Ángela, Gabi, Victòria (mestra), Ethan, Israel, Ismael, Claudia, Xavier, Máximo, DavidINFANTIL 4 anysD’esquerra a dreta i d’alta baix:Maria (tutora), Daniela,Neus Mª, Paula, Silvia,Marina, Mar, Alba,Valentin, Juan, Rafa,Alejandro, Margalida(Auxiliar Tècnic), Noa,Natalia, Sofia, Marta,Elia, David, Sergi, Júlia,Jose Manuel, JuanAntonio, Angel, Andreu,Neus R., Manuel R. INFANTIL 5 anys D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Widad, Francisco, Sergi, Raúl, Daniel, Gisela, Sergio, Marta, Timothy, Toni, Alejandro, Paquita (tutora), Àngels, Pablo, Elloise, Beltrán,Francesc, Jorge, Lucía, Paula, Marina, Isabel, Camilo, Mauricio, Harrison, LLuís
 9. 9. PRIMER D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Marilen (tutora), Toni, Radu Andrei ,Cintya, Miguel ,Ignasi ,Irene, Daniel, Nicholas, Mariana, Andreu, Faranha, Amanda, Biel (mestre), Josep, Martí , Victor, Daniel, Victoria, Daniel José, Francina, Javier, Cristina, Marc, Laia, Eduardo, MarinaSEGO ND’esquerra a dreta id’alt a baix:Cati (tutora), Anabel,Yolanda, Roman,Alejandra, Carlos,Guillem, Joan, Johan,Mª del Mar, Marta, Pili,Úrsula (mestra),Ainhoa, Aina, Toni,Joan Toni, Mª Isabel,Virginia,Ariel, Abril,Sara,Auri, Peta,Honorio TERCER D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Clara (mestra), Erika, Martí, Adrià, José Luis, Bruno, Daniel, Pere Josep, Joan, Antònia (tutora), Marina, Marc, Alba, Joan Antoni, Elena, Juan José, Mª Magdalena, Constantin, Elisenda, Aarón, Aina, Javier, Marta, Pere
 10. 10. Q UART D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Cati Miquel (mestra), Daniel, Àngela, Marcos, Paula, Mario,Sam, Alba, Óscar, Melibea, Franco, Antònia (tutora), Mercè, Tomeu, Paula, Damián, Malena, Joan Toni,Clara, Tomeu, Laura, Arian, Gabriela, XavierCINQ UÈ. D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Miquel àngel (mestre), Analía, Adri án, Sandra, Danny,Isabel, Marc, Oriana, Bryan, Glòria (tutora), Joel, Juan Ad rià, Marta, Xavi er, Pilar, Javier, Marina, Martí,Susana, José Antonio, Ana Belén, Jaume, Valentina SISÈ D’esquerra a dreta i d’alt a baix: Aina, Laia, Marc, Madi, Karla, Diego, Paula, Sara, Arnau, Rosa, Joana (tutora), Javier, Andrea, Chema, Andrea, Salvador, Laura, Kevin, Yael, Joan Martí, Irene, Kiana
 11. 11. Claustre de professors: Clara Figuerola, Cati Cifre, Úrsula Perelló, Paquita Seguí, Mª Magdalena Amengual, Marg alidaMestre, Mª Victòria Mulero, Miquel Àng el Sureda, Mat eu Ripoll, Cati Miquel, Antònia Vert, Toni Cerdà, Antònia Pizà, JoanaRiusech, Maria Ensenyat, Patrícia Mercer, Laura Apari cio, Gabriel Vera, Glòria Pol. A la foto hi falten Mª Lluïsa Tortella iFuensanta Garcí aCoordinadors de cicle: Úrsula Perelló (Primer Cicle), MariaEnsenyat (Educació In fantil), Cati Miquel (Segon Cicle), JoanaRiusech (Tercer cicl e) Orientadora de l’EOEP d’Inca: Joana Salas, Psicòloga de l’SMOE: Antònia Ramis Equip Directiu: Toni Cerdà (Cap d’Estudis), Personal no docent: Cati Rotger (neteja), Antònia Vert (Secretària), Mateu Ripoll (Director) Sara Cortès (Consergeri a)
 12. 12. TERCER CICLEExteriors de l’estadi de “Son M oix”, on juga el M allorca Visita a les dependències del Diario de M allorca Durant aquest curs hem fet activitats molt diverses. En el primer trimestre vàrem visitar el Jardí Botànic de Sóller, on vàrem fer activitats relacionades amb plantes medicinals i vàrem visitar la plaça i l’es glésia del poble. Tant d’anada com de tornada, molts d’alumnes varen quedar meravellats de circular pel túnel de Sóller. Dins el programa “Viu la Cultura” del Govern de les Illes Balears, el mes de desembre vàrem gaudir d’un petit concert a l’aula de “les músiques del món” amb el quartet de vent Qboiquartet. També abans de les vacances vàrem cantar tots junts una nadala davant dels nostres familiars. Enguany, com cada any, vàrem celebrar la rueta i cada grup va representar una cultura del món. Els de 5è anàvem vestits d’africans i els de 6è de la Grècia clàssica. També en el segon trimestre la Germandat de Donants de Sang ens va fer una xerrada i durant el mes de març vàrem visitar les instal·lacions del Diario de M allorca i l’estadi de Son M oix del Reial M allorca. I a final de trimestre també vàrem fer el taller “Crear amb fang a la prehistòria”.
 13. 13. Durant el tercer trimestre vàrem visitar el moll de pescadors, ens mostraren les instal·lacions, elspunts de reciclat ge i els mitjans dels quals disposen per lluitar contra la contaminació de les aigües. Els alumnes de 6è visitàrem la Biblioteca de Can Torró d’Alcúdia per parlar amb l’escriptor CarlesSala, autor del llibre Bona nit, Júlia. També vàrem realitzar el desitjat viatge d’estudis. Vàrem visitar el Zoo de Barcelona, el delta del’Ebre, el parc d’atracccions de Port Aventura, i el més important de la ciutat de Barcelona: la SagradaFamília, M ontjuic, el Camp Nou i moltes altres coses.
 14. 14. EL NOSTRE CENTRE PREMIS OBTINGUTS PELS ALUMNES DURANT EL CURS 09/10 --No estan inclosos els premis atorgats per la pròpia escola o l’A.M.P.A--Adrià Sánchez Campomar (3r de Primària). El meu Àlbum (Diari ÚltimaHora). Un viatge a Tenerife per a tres persones.- Gabriela Trillo (4t de Primària). El Micro en el Cole (Diari Última Hora)- Marcos Castaño (4t de Primària). El Micro en el Cole (Diari Última Hora)- Malena Elichondoborde (4t de Primària). El Micro en el Cole (Diari Última Hora). Tots tres obtingueren un joc d’ordinador d’en Pipo- Paula Sabater (4t de Primària). El Micro en el Cole (Diari Última Hora).- Carmen Medina (4t de Primària). El Micro en el Cole (Diari Última Hora). Totes dues obtingueren un joc d’ordinador d’en Pipo- Laia Mesquida (6è de Primària) i Isabel Muñoz (5è de Pri mària). Dibuixos seleccionats per l’Exposició dels Donants de Sang a la Misericòrdia de Palma- Kevin Andrés Álvarez Belalcázar (6è de Primària). Concurs de dibuix mediambiental “Els tresors de les nostres illes”. Un viatge a Cabrera, un viatge en globus per Mallorca, un lot de llibres i entrades al Palma Aquarium- Classe de Sisè d’Educació Primària. Concurs del Diario de Mallorca “Llegir per Créixer”. El Segon tri mestre a mb les respostes del Llibre “L’esta tua sense rostre” de Miquel Arguimbau, van guanyar un lot de llibres.- C.P. Port de Pollença. Per la seva participació a “Atenció Preguntes” del Diari Ultima Hora ha guanyat un viatge per a dues persones a Cancún (Tutora de 4t de Primària). ---www.cpportdepollensa.com--- La pàgina web de l’escola ja ha tingut prop de 10.000 visites. La nostra intenció és que de cada vegada més, la gent es familiaritzi amb aquesta nova eina de comunicació i pugui treure-li un bon profit. Aquí trobareu activi ta ts online que poden fer els vostres fills/es, les informacions i circulars més importants, els menús del menjador, fotos de les activita ts que realitzen els alumnes, blogs de cada un dels cicles educatius, etc. Pel proper curs ja estem treballant per poder oferir nous serveis mi tjançant aquesta web.
 15. 15. ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DEL COL·LEGI PÚBLIC PORT DE POLLENÇAEl curs 2009/2010 ha tingut un petit augment del nombre d’alumnes delnostre centre que formen part de l’A.M.P.A.Actualment, un 88% dels nostres alumnes formen part d’aquesta associació(184 de 209). El somni d’arribar al 100% cada any s’apropa més.Animau-vos, i pel curs 2010/2011, associeu-vos. Tot són avantatges!!!Avantatges dels socis:Si ets soci de l’AMPA del C.P. Port de Pollença tens dret a: - Descomptes importants a les activitats extraescolars - Descomptes en l’adquisició dels llibres de text. - Descomptes en el transport a totes les sortides escolars. - Descomptes per viatge d’estudis i colònies (es fan cada dos anys).L’AMPA vos recorda que entre altres activitats s’encarreguen de:: Organització i gestionar les activitats extraescolars Gestionar el menjador escolar Gestionar la venda de llibres de text. Organitzar actes socials i festius per promoure la convivència entre els membres de la Comunitat Escolar (Bunyolada, Fogueró, Arrossada, Setmana Nàutica, Festa de Final de Curs): Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les persones, entitats ipatrocinadors que d’una manera o de l’altre col· laboren amb nosaltresperquè es puguin fer aquestes activitats. Per acabar volem donar una forta abraçada a tots els nins i nines delcentre i desitjar-los un molt bon estiu. Junta de l´AMPA del C.P. Port de Pollença.
 16. 16. JUNTA DE L’APIMA Col.legi públic Port de Pollença Junta Directiva PRES IDENTA VIC EPRES IDENTA TRES ORER S ECRETÀRIA *Caterina Serra Perelló Mercè Boladeras Mestre J. Manuel Ríos Gonzàlez T eresa Ferre Hernández Vocals *Caterina Cerdà Susan Cadwell *Joan Criado *Antònia Simó *Francisca Luis Antònia Orejuela Llompart Rebassa Palou Peñaserrada Llamas *M embres del Consell EscolarM embres de l’AM PA que organitzaren la festa de Diumenge, dia 2 de M aig, lAPIM A organitzà laSant Antoni al col.legi, on el fogueró del nostre VII Diada Familiar, amb un monumental arròscentre, un any mes, obtingué el primer premi. brut. Aquí podem veure tots els cuiners que elaboraren aquest gustós arròs brut. Gràcies!!! A la foto de sobre podem veure com diferents membres de l’AM PA gaudeixen de la festa del dia de les verges, celebrada dia 21 d’Octubre. A l’esquerra podem comprovar com dia 23 de desembre, el mateix dia que els nins/es cantaren Nadales, els patges passaren per lescola.

×