Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vine i aprèn català cnl de l'àrea de reus 2013

689 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vine i aprèn català cnl de l'àrea de reus 2013

  1. 1. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusDeisy (Colòmbia) - nivell Bàsic 1 a l’Hospitalet de l’Infant“ Estic estudiant català perquè magradaria desenvolupar-me millor en aquestallengua i perquè així puc ajudar les meves filles a fer els deures de lescola.Jo hi he guanyat molt. ”
  2. 2. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusEnric i Robert (Catalunya) - nivell Intermedi 3 a Cambrils“ Tots dos som enginyers i tots dos hem treballat des de joves fins fa ben poc;però cap dels dos no va tenir l’oportunitat d’aprendre el català a l’escola. Era lanostra assignatura pendent i ha arribat el moment de superar-la amb nota.Nosaltres hi hem guanyat molt: n’estem aprenent força i ens hem fet molt bonscol·legues.
  3. 3. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusAntoaneta (Romania) - nivell Elemental 2 a Reus“ Sóc infermera i vull aprendre català perquè considero que és un senyal derespecte parlar-lo amb la gent catalana amb qui tracto a l’hospital.Jo hi he guanyat molt: ara podré fer la meva feina parlant en català. ”
  4. 4. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusMercedes (Andalusia) - nivell Suficiència 1 semipresencial amb el Parla.cat“ Com que treballo i no puc venir a classe m’he inscrit als cursos amb el Parla.cat,perquè vull polir la manera com parlo i com escric. És un sistema amè i interactiu:pots aprendre comunicant-te amb els companys i companyes virtuals.Jo hi he guanyat molt: ara no em fa tant de respecte parlar i escriure en català. ”
  5. 5. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusKristina (Rússia) - nivell Elemental 3 a Cambrils“ Estudio català perquè m’agrada aquesta llengua i m’ajuda a entendre millor lagent d’aquí. Aprendre català m’ha ajudat en la integració tant laboral com social.Jo hi he guanyat molt: ara puc treballar i viure en català. ”
  6. 6. CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reus Vine i aprèn catalàLídia (Catalunya) - nivell D a Reus“ Quan vaig estudiar, la meva llengua tot just començava a ensenyar-se a l’escola.Penso en català i vull poder expressar-m’hi en tots els contextos sense dubtar.Jo hi he guanyat molt: ara conec molts més matisos de la meva llengua. ”
  7. 7. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusMercè (Galícia) - nivell Intermedi 2 a distància a Falset“ Com que visc a Catalunya crec que tinc el deure de saber llegir i escriure encatalà. També aprenc un idioma més que em pot servir a la feina i, amés, m’agrada!Jo hi he guanyat molt: ara començo a escriure en català sense equivocar-me. ”
  8. 8. Vine i aprèn català CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’ÀREA DE REUS MIQUEL VENTURA Cursos a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant www.cpnl.cat/reusFatima (Marroc) - nivell Bàsic 1 a Reus“ Quan creixin les meves nenes, vull entendre-les bé quan parlin en català i vullajudar-les a fer els deures de l’escola.Jo hi he guanyat molt: ara podré ajudar les meves filles. ”

×