Prova

567 views

Published on

Published in: Travel, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
567
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
125
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Prova

 1. 1. PROPOSTA de TREBALL NTIC amb MOODLE
 2. 2. 1. Objectiu NTIC 2. Què és Moodle? 3. Justificació Moodle (el per què ) 4. Qui ? 5. Quan ? 6. Com ? 7. On ?
 3. 3. L’alumne ha d’adquirir habilitats per: - Cercar, obtenir, processar i comunicar informació. - Transformar la informació en coneixement. - Emprar les TIC com element per informar-se, aprendre i comunicar-se.
 4. 4. L’adquisició d’aquesta competència comporta ser una persona autònoma, responsable, crítica i reflexiva a l’hora de seleccionar, tractar i utilitzar la informació i les seves fonts i les eines tecnològiques; valorar i contrastar la informació i respectar les normes socials.
 5. 5. MOODLE és un LMS (Learning Management System), és a dir, un entorn educatiu de gestió de l’aprenentatge. M odular O bject O riented D ynamic L earning E nvironment
 6. 6. <ul><li>És una eina de codi font obert i de lliure distribució baix la llicència GNU/GPL. Inversió econòmica nula. </li></ul>2. E-LEARNING (aprenentatge a distància centrat en les NTIC)
 7. 7. 3. Permet el treball de manera síncrona i asíncrona (no fa falta coincidir ni en el temps ni en l’espai) . 4. L’objectiu és que els aprenentatges siguin actius, que siguin totalment significatius per l’alumnat, mitjançant el constructivisme social.
 8. 8. 6. Fomenta la comunicació i la col·laboració entre mestre-alumne i, principalment, entre alumne-alumne . 5. Facilita el tractament de la diversitat.
 9. 9. 8. És compatible amb tots els sistemes operatius (windows, linux, mac,…) i amb els principals navegadors (internet explorer, mozilla firefox, opera,…). 7. La funció del mestre és guiar , facilitar l’aprenentatge de l’alumnat .
 10. 10. 9. No necessita cap tipus d’ instal·lació per part del mestre ni de l’alumne. 10. Sols es necessiten 2 coses: - Connexió a internet. - Ordinador.
 11. 11. 12. Segueix la línia de centre respecte a la llengua vehicular (català). 11. Evita publicitat. 13. Eines de treball molt potents que permeten enfocar el procés d’ensenyança-aprenentatge des de molts punts.
 12. 13. 14. Tractament Competències Bàsiques (LOE) - Coneixements bàsics dels sistemes informàtics. - Ús bàsic del sistema operatiu. - Cerca i selecció d'informació a través d’Internet. - Comunicació interpersonal i treball col·laboratiu en xarxes.
 13. 14. - Processament de textos. - Tractament de la imatge. - Utilització de full de càlcul. - Ús de bases de dades. - Entreteniment i aprenentatge amb les TIC. - Telegestions. - Actitud general davant de les TIC.
 14. 15. Aquest curs vinent 09/10 es proposa dur a terme a 6è a les àrees de Música i Educació Física. Convidam a tothom a afegir-se a l’experiència.
 15. 16. <ul><li>fins el novembre per aprendre Moodle presencialment a l’escola. </li></ul><ul><li>a partir del desembre, establint de quina manera es treballarà a casa. </li></ul>
 16. 17. No hi hauran hores dedicades pròpiament a TIC, sinó que la interrelació d’àrees és fonamental pel seu desenvolupament. El què es farà serà emprar les TIC per desenvolupar el currículum. ex: Interrelació d’àrees amb EF com a pont vehicular. - Recerca informació xarxa (Llengües) - Blocs EF (Medi) - Expressió escrita (Català)
 17. 18. www.cpgabrielcomasiribas.org/moodle
 18. 19. Gràcies i ànims!!!

×