Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
http://www.dnaindia.com/scitech/1818328/report-india-s-information-technology-act-has-not-been-     effective-in-chec...
Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistäntämän "hampaaton" teknologia (IT) ...
"Historiallinen virhe tehtiin, kun se (tarkistus) lain 2008, lähes kaikki cyber rikoksia,esto pari epäilty henkilö vapautt...
Mukaan National rikosten tietueen Bureau 4,231 tietoverkkorikollisuuden kirjattu ITAct ja cyber rikoksella osassa Intian r...
"Act 2008 muutoksista jo paljon rikoksista, mutta ottaen huomioon näidenrikosten, mielestäni se on jäykkä ja käytännön toi...
Hän   kuitenkin  kutsua    hallituksen   estää  www-sivut    ja  sivustotvastaiseksi"", sanomalla, että t...
  SE   (Amendment)   Act 2008,   vähentää  quantum     rangaistus  tietoverkkorikollisuuden enemmistö...
  Tietokonesodasta rikokseksi on katettava IT-lain.  SE toimii 66A osa osia kuin järkevää rajoittaa sananvapauden ja ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Abney Associates Infotech Cyber Warning: Intian Information Technology Act ei ole tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta: asiantuntija

244 views

Published on

http://www.dnaindia.com/scitech/1818328/report-india-s-information-technology-act-has-not-been-effective-in-checking-cyber-crime-expert

abney associates infotech cyber warning

Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistän tämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.

Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistän tämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.

"Se toimii ollenkaan on tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta. Itse asiassa se on hampaaton ihme cyber rikollisuuden"korkeimman oikeuden asianajaja ja johtava cyber laki asiantuntija Kimmo Duggal sanoi.

Duggal korosti uudistamaan cyber security oikeudellisen järjestelmän maassa.

"Historiallinen virhe tehtiin, kun se (tarkistus) lain 2008, lähes kaikki cyber rikoksia, esto pari epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista. Painopiste on enemmän parantaa quantum siviilioikeudellista vastuuta ja vähentää quantum rangaistus, mikä selittää miksi cyber rikollisuus tuomioiden maan määrä on yhden numeron,"hän sanoi.

Hallitus oli antanut alkuperäisen IT lainsäädäntöä, 2000. SE (Amendment) Act tuli voimaan vuonna 2009, ja tavoitteena oli helpottaa sähköisen hallinnon, estää tietoverkkorikollisuutta ja tietoturvakäytännöt maan sisällä.

Samanlainen mielipiteiden teknis-oikeudellinen asiantuntija Eeva Kaisa sanoi maan cyber security tarvitsee välitöntä rakenneuudistusta.

"Cyber security on vielä yrittää kiinni rikolliset ja paljon tehtävää tällä alalla. Teko ansaitsee täydellinen uudelleenjärjestely aiheuttaa ongelmia lainkuuliaisia ihmisiä ja on heikko rikolliset,"Dalal sanoo.

Mukaan National rikosten tietueen Bureau 4,231 tietoverkkorikollisuuden kirjattu IT Act ja cyber rikoksella osassa Intian rikoslain (IPC) 2009-11.

Yhteensä 1184 ihmistä pidätettiin cyber rikoksia, IT-lain, vaikka 446 ihmistä pidätettiin IPC-osassa.

Vähintään 157 kirjattiin hakkerointi 2011, IT-lain, vaikka 65 ihmistä pidätettiin.

Rikshit Tandon, neuvonantaja Cyber Crime Unit Uttar Pradesh poliisi sanoo muutoksia IT-lakiin kattaa paljon rikoksia, mutta koska työskentelevien rikosten toimintatapa säädöksen on oltava "jäykkä ja käytännön".

"Act 2008 muutoksista jo paljon rikoksista, mutta ottaen huomioon näiden rikosten, mielestäni se on jäykkä ja käytännön toimintatapoja," Tandon sanoi.

Yhtyy hallituksen lähestymistapa estää tiettyjen rikkoneen websites eli webpages Tandon sanoi: "sivun, sivuston tai sisällön menossa vastaan uskonnon tai maan turvallisuus on estetty tai veti alas."


VIEW/WATCH THIS PRESENTATION:
http://www.authorstream.com/Presentation/abegailroberts5-1710853-internet-warning-abney-associates-review-hong-kong/
READ OTHER ARTICLE:
http://www.good.is/posts/abney-and-associates-cyber-security-warning-hacking-problem-all-

Published in: Technology
 • Be the first to comment

Abney Associates Infotech Cyber Warning: Intian Information Technology Act ei ole tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta: asiantuntija

 1. 1. http://www.dnaindia.com/scitech/1818328/report-india-s-information-technology-act-has-not-been- effective-in-checking-cyber-crime-expert
 2. 2. Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistäntämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistäntämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa."Se toimii ollenkaan on tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta. Itse asiassa se onhampaaton ihme cyber rikollisuuden"korkeimman oikeuden asianajaja ja johtava cyberlaki asiantuntija Kimmo Duggal sanoi.Duggal korosti uudistamaan cyber security oikeudellisen järjestelmän maassa.
 3. 3. "Historiallinen virhe tehtiin, kun se (tarkistus) lain 2008, lähes kaikki cyber rikoksia,esto pari epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista. Painopiste on enemmän parantaaquantum siviilioikeudellista vastuuta ja vähentää quantum rangaistus, mikä selittäämiksi cyber rikollisuus tuomioiden maan määrä on yhden numeron,"hän sanoi.Hallitus oli antanut alkuperäisen IT lainsäädäntöä, 2000. SE (Amendment) Act tulivoimaan vuonna 2009, ja tavoitteena oli helpottaa sähköisen hallinnon, estäätietoverkkorikollisuutta ja tietoturvakäytännöt maan sisällä.Samanlainen mielipiteiden teknis-oikeudellinen asiantuntija Eeva Kaisa sanoi maancyber security tarvitsee välitöntä rakenneuudistusta."Cyber security on vielä yrittää kiinni rikolliset ja paljon tehtävää tällä alalla. Tekoansaitsee täydellinen uudelleenjärjestely aiheuttaa ongelmia lainkuuliaisia ihmisiä ja onheikko rikolliset,"Dalal sanoo.
 4. 4. Mukaan National rikosten tietueen Bureau 4,231 tietoverkkorikollisuuden kirjattu ITAct ja cyber rikoksella osassa Intian rikoslain (IPC) 2009-11.Yhteensä 1184 ihmistä pidätettiin cyber rikoksia, IT-lain, vaikka 446 ihmistä pidätettiinIPC-osassa.Vähintään 157 kirjattiin hakkerointi 2011, IT-lain, vaikka 65 ihmistä pidätettiin.Rikshit Tandon, neuvonantaja Cyber Crime Unit Uttar Pradesh poliisi sanoo muutoksiaIT-lakiin kattaa paljon rikoksia, mutta koska työskentelevien rikosten toimintatapasäädöksen on oltava "jäykkä ja käytännön".
 5. 5. "Act 2008 muutoksista jo paljon rikoksista, mutta ottaen huomioon näidenrikosten, mielestäni se on jäykkä ja käytännön toimintatapoja," Tandon sanoi.Yhtyy hallituksen lähestymistapa estää tiettyjen rikkoneen websites eli webpagesTandon sanoi: "sivun, sivuston tai sisällön menossa vastaan uskonnon tai maanturvallisuus on estetty tai veti alas."Viime vuonna, tuhannet ihmiset koillisesta pakeni Etelä-Intian osavaltiot paniikissajälkeen väkivallan uhka. Lähtemisestä johtui fake video, joka meni virus sosiaalisissaverkostoissa. "Viimeiset 12 vuotta on voimassa ja nyt se on positiivinen yllätys. Sanoisin on tehokaspääkaupunkiseudun kaupungeissa kutenDelhi, Mumbai, Bhopal, Bangalore, Hyderabad, jne, mutta se on heikko kakkoslistantason kaupungeissa, tietoisuus, lakien noudattamista valvovien viranomaisten onedelleen suuri haaste,"cyber laki ja cyber security asiantuntija Erkki Mali sanoi.
 6. 6. Hän kuitenkin kutsua hallituksen estää www-sivut ja sivustotvastaiseksi"", sanomalla, että tällainen toiminta vain tiedoksi hallituksen "oma hyvä"."Kyllä, laissa on säännöksiä, jotka hallitus siihen valtuuttaa. Nyt suurempi asia on, ondemokratian sääntöjä ja hallituksen pitäisi tulla puhdas laatimalla näiden sääntöjen jottablokki websites, joten ne eivät ole tunkeutumisen perusoikeuksia, kutensananvapautta,"Mali väitti.Asiantuntijat väittävät, että tarvitaan paitsi laitetaan asianmukaiset institutionaalisetmenettelyt vaan keskittyä tehokas vastaus jotta cyber hätätilanteissa.
 7. 7.  SE (Amendment) Act 2008, vähentää quantum rangaistus tietoverkkorikollisuuden enemmistöllä. Tämä on korjattava. Tietoverkkorikollisuuden suurin on tehtävä-epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista. SE toimii eivät kuulu suurin osa rikoksista kautta kännykkää. Tämä on korjattava. Kattava tietosuojajärjestelmä on saatettava osaksi lainsäädäntöä, jotta se olisi tehokasta. * Yksityiskohtainen oikeudellista järjestelmää tarvitaan suojaamaan yksityisyyttä henkilöt ja instituutiot.
 8. 8.  Tietokonesodasta rikokseksi on katettava IT-lain. SE toimii 66A osa osia kuin järkevää rajoittaa sananvapauden ja ilmaisunvapauden Intian perustuslain. Nämä on poistettava antigeenipankiksi oikeudellisesti kestävää.VIEW/WATCH THIS PRESENTATION:http://www.authorstream.com/Presentation/abegailroberts5-1710853-internet-warning-abney-associates-review-hong-kong/READ OTHER ARTICLE:http://www.good.is/posts/abney-and-associates-cyber-security-warning-hacking-problem-all-sides-need-to-tackle

×