Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
La Bíblia
Diagnosi
1. Qui som, què fem, el nostre valor diferencial
Producte
Preu
Distribució
2. Objectius comunicatius – ...
Online: L’estructura del supermercat
Prioritats:
Web / Butlletí electrònic / Xarxes
Avantatges de tenir un blog
És casa teva, i el pots personalitzar tant
com vulguis.
Facebook, Twitter… NO són teus. Tens
l...
Periodicitats (els canals estan ordenats per ordre de més a menys periodicitat)
Facebook i Twitter 1 actualització de Face...
Pla de comunicació
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Pla de comunicació

Pla de comunicació

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Pla de comunicació

  1. 1. La Bíblia Diagnosi 1. Qui som, què fem, el nostre valor diferencial Producte Preu Distribució 2. Objectius comunicatius – realistes i xifrables 3. Benchmark 4. Target 5. Missatge Estratègia 6. Accions calendaritzades 7. Pressupost 8. Previsió en cas de crisi Monitorització
  2. 2. Online: L’estructura del supermercat
  3. 3. Prioritats: Web / Butlletí electrònic / Xarxes
  4. 4. Avantatges de tenir un blog És casa teva, i el pots personalitzar tant com vulguis. Facebook, Twitter… NO són teus. Tens limitacions en quant al disseny, als continguts, les normes de privacitat... Avantatges de tenir un butlletí electrònic Arribes directament al correu electrònic de la gent, sense haver d’esperar que et visitin al web. No has de lluitar amb l’algoritme de Facebook, que fa que no totes les actualitzacions que facis apareguin a la teva pàgina d’entrada Disposes dels correus electrònics de la gent i saps els seus noms i cognoms, podent fer una comunicació el màxim de personalitzada. Si un dia tanquen Facebook o Twitter… ho perds tot. Les dades no són teves i, sovint, no saps ni tan sols el nom real dels teus seguidors.
  5. 5. Periodicitats (els canals estan ordenats per ordre de més a menys periodicitat) Facebook i Twitter 1 actualització de Facebook equival a 3 de Twitter. Actualitza Facebook mínim un cop al dia. Twitter… molt més. Un tweet té una vida útil de 3 hores. Web Actualitza-la cada setmana o quinze dies. Newsletter Envia-la mínim cada mes, sinó la gent s’oblidarà de tu.

×