Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fenomens definitiu

433 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Fenomens definitiu

  1. 1.  On passan mes?  Quins són els més gran?  Quins són els que t’afecten més?  Com es provocan? On poden ariban de lluny?
  2. 2. Al tsunami mes gran del mòn?  El tsunami mes gran del mòn es de 500  Metres. 
  3. 3. ·Es crea un Hipocentre que provoca una pujada del nivell del mar, i en ocasions provoca un tsunami.
  4. 4. La mànega d’aigua també anomenada TROMBA D’AIGUA,TROMBA MARINA O CAP DE FIBLÓ és un remolí d’aigua entre la superficie de l’aigua i un núvol, generalment cumuliforme.  És un fènomen que té lloc en aigues tropicals en condicions de pluja. 
  5. 5.  Les mànegues d’aigua sòn perilloses per als vaixells, els avions i les estructures terrestres.  A la zona del Triangle de les Bermudes es produeixen sovint. Se sospita de la seva relació amb la desaparició misteriosa de vaixells i avions.
  6. 6. ADRIÀ : M’AGRADAT MOLT LA MÀNEGA D’AIGUA I CREC QUE HA COSTAT POSAR-NOS D’ACORD MARIA: CREC QUE HEM TINGUT DIFICULTATS PER POSAR-NOS D’ ACORD. EL QUE MES M’HA AGRADAT A SIGUT EL TSUNAMI MIGUEL: A MI EL QUE MES M’HA AGRADAT MOLT TAMBE ELS TSUNAMI.
  7. 7. GRACIES A TOTS PER ESCOLTAR-NOS   

×