Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

BE BETTER, BE STRONGER, BE WISER

349 views

Published on

Bootcamp de dezvoltare personala, 26-29 iunie 2014.

SIMTI CA:
- nu reusesti sa ajungi unde vrei ?
- faci prea multe?
- stagnezi?

CREZI CA:
- ai una sau mai multe idei bune?
- lucrurile se misca prea incet?
- te complici prea mult ?

POTI SA iei decizii?

VREI SA faci schimbari in viata ta?

VINO SA :
- iti descoperi limitarile si rutinele
- iti identifici punctele forte
- inveti cum sa gasesti noi resurse
- iti clarifici obiectivele
- iti faci un plan de actiune pentru a trece de la eternul „as vrea sa ..." la „SUNT / POT / FAC"

CU CE PLECI DE LA BOOTCAMP?

+ Incredere in tine si in capacitatea ta de a-ti controla VIATA
+ Capacitatea de a-ti controla constient EMOTIILE
+ Abilitatea de a-ti identifica si utiliza RESURSELE
+ Abilitatea de a genera schimbari necesare EVOLUTIEI TALE
+ Un proces specific tie, prin care ajungi DE LA O IDEE LA REZULTAT

NR. LOCURI - minim 8, maxim 10 participanti

COST -- 999 RON / participant
Include:
- costurile de cazare + masa + pauze cafea / perioada
- costurile pentru facilitare + materialele utilizate in program/perioada

Detalii și înscrieri:
Rezervarea locurilor se face numai în urma achitarii unui
avans de 50%, până la data de 15 iunie 2014. 
andreea.elefteriu@gmail.com sau diana@dianasoare.com,
Număr limitat de locuri, înscrierile se fac în ordinea sosirii.
Restul de plată trebuie achitat cel mai târziu în 24 iunie.

DISCOUNT-URI
Pentru plata integrala pana la 10 iunie 2014 se acorda o reducere de 15%.
Pentru inscrierea unui grup de 3 participanti si plata avansului pana la 15 iunie 2014 se acorda o reducere de 10%.
Pentru inscrierea unui grup de 3 participanti si plata integrala pana la 15 iunie 2014 se acorda o reducere de 15%.

Mai multe detalii in prezentare.

Published in: Self Improvement
  • Be the first to comment

BE BETTER, BE STRONGER, BE WISER

  1. 1. CREZI CĂ: o ai una sau mai multe idei bune? o lucrurile se mișcă prea încet? o te complici prea mult? POȚI SĂ iei decizii? VREI SĂ faci schimbări în viața ta? SIMȚI CĂ: o nu reușești să ajungi unde vrei? o faci prea multe? o stagnezi?
  2. 2. VINO SĂ: o Îți descoperi limitările și rutinele, o Îți identifici punctele forte, o Înveți cum să găsești noi resurse, o Îți clarifici obiectivele, o Îți faci un plan de acțiune pentru a trece de la eternul „aș vrea să…” la „SUNT / POT / FAC”.
  3. 3. INTRÂND ÎN PROGRAM CÂȘTIGI: o Încredere în tine și în capacitatea ta de a-ți controla viața, o Un proces specific ție, prin care ajungi de la o idee la rezultat, o Abilitatea de a-ți identifica și organiza rapid resursele, o Capacitatea de a-ți controla conștient emoțiile, o Abilitatea de a genera schimbări necesare evoluției tale.
  4. 4. o Identificăm preferințele tale de comunicare și actiune, o Găsim drumul de la “am o idee” la “am un obiectiv”, o Facem gimnastică funcțională pentru a-ți cunoaște mintea și corpul, o Descoperim ce resurse interne și externe ai, o Facem exerciții de adaptare la gândirea funcțională, o Identificăm și modificăm limitările cunoscute ca: “așa se face”, “nu pot”, “nu știu”, “n-am ce-mi trebuie”, “nu știu de unde să încep”, o Analizăm și planificăm împreună “călătoria” până la obiectivul ales… și chiar dincolo de el, la următorul bootcamp. ÎȚI PROPUNEM SĂ:
  5. 5. CU CINE? ANDREEA ELEFTERIU – performance trainer & coach “Sunt iremediabil indragostita de oameni si cred in resursele inepuizabile pe care le au si in puterea lor de schimbare. Sunt fascinata de lucrurile incredibile pe care le fac zi de zi, de cele mai multe ori fara sa-si dea seama.” DIANA SOARE “Cred in viata. Cred in frumos. Cred in iubire. Cred in oameni. Cred ca orice e posibil in viata, daca vrei cu adevarat.”
  6. 6. Joi 18.30-20.00 - sosire și înregistrare 20.30 - cină, cunoașterea participanților PROGRAM Duminică 9.00-10.00 - înviorare & mic dejun 10.00-13.00 – workshop 13.00-14.00 – prânz 14.30 – plecare Vineri & Sâmbătă 9.00-10.00 - înviorare & mic dejun 10.00-13.00 – workshop 13.00-14.00 – prânz 14.30-18.00 – excursie & workshop 19.00 – cina & distracție
  7. 7. COST - 999 RON / participant Include: - costurile de cazare + masă + pauze cafea / perioadă - costurile pentru facilitare + materialele utilizate în program / perioadă Transportul se face cu masina personală a fiecăruia (vă putem pune în legătură pe cei care aveți mașini cu cei care nu au pentru împărțirea eficientă a cheltuielilor). Pentru înregistrări și mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la: andreea.elefteriu@gmail.com diana@dianasoare.com LOGISTICĂ
  8. 8. Rezervarea locurilor se face numai în urma achitarii unui avans de 50%, până la data de 15 iunie 2014. Vă puteți înscrie prin e-mail la: andreea.elefteriu@gmail.com sau diana@dianasoare.com, ori completând formularul de aici. Veți primi ulterior toate detaliile. Număr limitat de locuri, înscrierile se fac în ordinea sosirii. Restul de plată trebuie achitat cel mai târziu în 24 iunie. DETALII ÎNSCRIERE DISCOUNT-URI 15% reducere pentru plata integrală până la data de 10 iunie. 10% - grupuri de minim 3 persoane cu plata avansului până la data de 15 iunie. 15% - grupuri de minim 3 persoane cu plata integrală până la data de 15 iunie.
  9. 9. DISCLAIMER Programul este structurat pentru minim 8, maxim 10 persoane. În cazul în care nu se întrunește numărul minim de persoane, programul se reprogramează sau se contramandează, caz în care avansul achitat se returnează. Dacă ați plătit avansul și, din diverse motive, nu mai puteți participa, avansul se returnează doar dacă ne anunțați cu minim 14 zile înainte de debutul programului, astfel încât să putem reîntregi grupul. După această dată avansul NU se returnează.

×