Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

PROJECTE : Poblats de l'Edat Antiga 5è

44 views

Published on

PROJECTE : Poblats de l'Edat Antiga 5è

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

PROJECTE : Poblats de l'Edat Antiga 5è

 1. 1. POBLATS DE L’EDAT ANTIGA MIRA, QUÈ VEUS? VEIEM AVUI EL PATRIMONI DELS NOSTRES AVANTPASSATS
 2. 2. PER COMENÇAR AQUEST TREBALL, ENS VAM REPARTIR PER GRUPS SIS POBLATS DE L’EDAT ANTIGA PUIG CASTELLAR EMPÚRIES SANTA TREGA CARTAGO BAETULO CALAFELL
 3. 3. I DESPRÉS VAM COMENÇAR LA RECERCA D’ INFORMACIÓ…
 4. 4. VAM SELECCIONAR TOT ALLÒ QUE MÉS ENS INTERESSAVA… I VAM ORGANITZAR LA FEINA ENTRE ELS COMPONENTS DEL GRUP…
 5. 5. DESPRÉS VAM DONAR FORMA ALS NOSTRES TREBALLS EN GRUP!
 6. 6. FINALMENT, VAM EXPOSAR EL RESULTAT ALS NOSTRES COMPANYS/ES
 7. 7. HEM FET UNA EXPOSICIÓ DELS TREBALLS AL PASSADÍS…
 8. 8. I PER ACABAR, L’AUTOAVALUACIÓ DE TOTES LES PARTS RÚBRICA D’AVALUACIÓ MEDI POBLATS EDAT ANTIGA Criteris d’avaluació 4 2 1 0 AUTO- AVALUACIÓ MESTRA Presentació Treball Conté els 7 apartats. Manquen 1 o 2 apartats. Manquen 3 o 4 apartats. Manquen 5 o més apartats. Contingut del treball Té tota la informació demanada. La informació és correcta però no completa. La informació és incompleta. La informació és escassa. Mapa Té el mapa amb la situació correcta del poblat respecte a la Península Ibèrica. Té el mapa amb la situació incorrecta però s’aproxima. Té un mapa local del poblat però sense situar-lo respecte a la Península Ibèrica. No té el mapa o el poblat no està situat en el lloc corresponent. Itinerari Enumera el transport i trajecte que cal per arribar al destí. Enumera el transport i trajecte per arribar al destí però aquest no és gaire clar. Enumera el transport però el trajecte no és correcte per arribar al destí. No enumera el transport i trajecte que cal per arribar al destí. Imatges Té almenys una imatge antiga i una actual. Té una imatge antiga però no actual o a l’inrevés. No té imatges però hi ha algun dibuix. No té imatges o no es corresponen al poblat. Exposició oral He preparat bé la meva part i la he explicat amb claredat. Em sabia la meva part però no la he explicat molt clarament. No em recordava de tota la informació i he hagut de llegir- la. No em sabia bé la meva part. Presa d’apunts Els apunts són entenedors i la informació és correcta. Els apunts no són del tot entenedors però la informació és correcta. Els apunts no són gaire entenedors. Manca informació. Els apunts no són entenedors. Manca molta informació. NOTA Puntuació sobre 28 punts.
 9. 9. HEM APRÈS MOLTES COSES SOBRE ELS POBLATS DE L’EDAT ANTIGA I ESTEM MOLT SATISFETS DE LA FEINA FETA!!!

×