Denumirea angajatorului .................................
Cod fiscal (CUI/CNP angajator/persoana fizica) ..........
Nr. de...
Despre autor
Elena Savciuc, expert legislatia muncii
* Experienta de peste 7 ani in domeniul resurselor umane in companii ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Adeverinta salariat pentru medicul de familie – model 2014

48,344 views

Published on

Modelul oficial de adeverinta salariat pentru medic, valabil in 2013, cu unele completari cerute atat de medicul de familie cat si de medicii specialisti.

Published in: Economy & Finance
0 Comments
8 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
48,344
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
49
Actions
Shares
0
Downloads
708
Comments
0
Likes
8
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Adeverinta salariat pentru medicul de familie – model 2014

  1. 1. Denumirea angajatorului ................................. Cod fiscal (CUI/CNP angajator/persoana fizica) .......... Nr. de inregistrare la registrul comertului ............. Nr. ........../...................... ADEVERINTA Prin prezenta se certifica faptul ca domnul/doamna ............................., CNP ......................., act de identitate ......... seria ............ nr.................., eliberat de ....................., la data de …................, cu domiciliul in ..................., str. .................... nr. ......, bl. ....., sc. ....., ap. ....., sectorul/judetul ................, are calitatea de salariat la SC ................ SRL din data de ................. si i s-a retinut si virat lunar contributia pentru asigurari sociale de sanatate, potrivit Legii nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, in contul ........................, deschis la Trezoreria ............................... . Persoana mai sus mentionata figureaza/nu figureaza in evidentele noastre cu urmatorii coasigurati (sotie, parinti aflati in intretinere): 1. Nume, prenume ................................... CNP ............................. 2. Nume, prenume ................................... CNP ............................. 3. Nume, prenume ................................... CNP ............................. In ultimele 12 luni domnul/doamna ............ a beneficiat/nu a beneficiat de zile de concediu medical. Numarul de zile de concediu medical de care a beneficiat domnul/doamna .............. in ultimele 12 luni este de ..... zile, pana la data de ...................., aferente fiecarei afectiuni in parte*, dupa cum urmeaza: Cod indemnizatie Numar zile concediu medical in ultimele 12 luni Prezenta adeverinta a fost emisa pentru a-i servi la MEDICUL DE FAMILIE/SPITAL si are o perioada de valabilitate de 3 luni de la data emiterii. Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, declar ca datele din adeverinta sunt corecte si complete. Reprezentant legal, * Prevedere introdusa de Art. I, pct.8 din Ordinul MS/CNAS nr. 130/351 din 9 februarie 2011 privind modificarea si completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, aprobate prin Ordinul ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 60/32/2006, publicat in Monitorul Oficial nr. 141 din 24 februarie 2011.
  2. 2. Despre autor Elena Savciuc, expert legislatia muncii * Experienta de peste 7 ani in domeniul resurselor umane in companii cu peste 50 de angajati din industria prelucratoare si constructii * Master “Dreptul muncii, relatii de munca si industriale” – Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti * Curs “Expert legislatia muncii” – Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii, in parteneriat cu LEXAcademy * Curs “Inspector de specialitate protectia muncii” * Curs “Inspector Resurse Umane” Contabun.ro s-a nascut in 25 februarie 2010 si inca de la inceput si-a propus sa aduca informatie de incredere si de calitate intr-un domeniu in care schimbarile legislative sunt la ordinea zilei. Contabun.ro s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorita articolelor din zona salarizare si legislatia muncii. Asa se face ca, la finalul anului 2010, www.contabun.ro se putea lauda cu 254.710 de vizitatori unici si 473.960 de pagini vizualizate. Cifrele contabun.ro pana in 24.02.2014 *1.286.987 de vizitatori unici *2.274.755 de pagini vizualizate *1.422 de articole publicate *542 de raspunsuri la intrebarile puse de catre cititori in cadrul sectiunii „comentarii” de la finalul articolelor, sau in categoria „intreaba specialistul”. *1.413 persoane fizice si juridice abonate la newsletter-ul contabun.ro Ce spun altii despre contabun.ro Felicitari. De altfel tot acest site este super.. bine documentat, organizat, structurat.. Il urmaresc cu interes. Mirela (18.02.2014) Felicitari pentru site… chiar am gasit informatii interesante si complete. Alina (14.02.2014) Va multumim pentru tot ce postati, ne este de folos sa mai aflam una alta.Cu stima, Utu Florica (22.01.2014) Buna ziua,Va multumesc ca existati si ca v-am descoperit. Tot ceea ce postati m-a ajutat enorm in zilele acestea si cu siguranta ma v-a ajuta si in continuare.Felicitari pentru initiativa!Cu respect, Nicoleta (06.01.2014) Buna seara. Ma numesc Vlad si doresc sa va felicit pentru acest site (30.04.2012) Informatii utile si clare! multumesc! Marian Vasilache (12.03.2012) Utile informatii…multumesc! Ioana (22.10.2011) Va multumesc pentru informatia referitor la organizatiile fara scop patrimonial. Mi-a fost de folos. Aveti cumva un fel de newsletter? Laura (24.05.2010) Mi se pare un blog foarte interesant. V-am adaugat la blogrol. Dan (15.04.2010)

×