Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cabinet individual de psihologie

 • Login to see the comments

Cabinet individual de psihologie

 1. 1. Cabinet individual de psihologie Iuliana Condrea Consiliere, terapie, optimizare in plan personal si profesional.
 2. 2. Servicii  Cabinetul individual de psihologie Iuliana Condrea este avizat si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, conform normelor in vigoare.  Acompaniati cu profesionalism si confidentialitate puteti beneficia de:  consiliere si terapie suportiva,  optimizare in plan personal si profesional,  managementul anxietatii si a stres-ului,  terapie de relaxare si terapie corporala,  evaluare psihologica,  grupuri de terapie si suport,  grupuri de dezvoltare personala,  consiliere psihologica online.  Cabinet individual de psihologie Iuliana Condrea incurajare, acceptare, sustinere!
 3. 3. Consiliere si terapie suportiva  De-a lungul vietii ne confruntam cu evenimente sau situatii care ne solicita atat din punct de vedere intelectual cat si emotional si spiritual:  pierderea locului de munca,  pierderea unei fiinte dragi,  lipsa unor repere existentiale,  schimbari legate de varsta,  divort sau primii pasi intr-o casnicie,  somaj prelungit,  pierdere de sarcina sau dimpotriva sarcina nedorita,  disfunctionalitati in viata personala,  dezechilibru financiar si emotional,  imposibilitatea de folosire a propriilor resurse,  Consilierea si terapia suportiva ajuta persoana sa parcurga cu succes aceste momente dificile din viata ei si ii ofera un mediu de acceptare si sustinere.
 4. 4. Dezvoltare personala  Dezvoltarea personala este un demers voluntar de autocunoastere si de imbunatatire a propriei functionari.  Se poate desfasura atat in cadru individual cat si in grup iar aspectele abordate pot fi:  optimizarea imaginii de sine;  gestionarea emotiilor ;  timiditate;  optimizarea abilitatilor sociale;  optimizarea abilitatilor de comunicare;  dezvoltarea asertivitatii;  gestionarea eficienta a timpului;  dezvoltarea abilitatilor de a gestiona stresul.  Se adreseaza tuturor celor care doresc sa se cunoasca mai bine si sa traiasca in armonie cu ei insisi si cu mediul, sa se autodepaseasca si sa-si implineasca viata, sa dezvolte relatii mai bune cu cei din jur.
 5. 5. Diagnostic si evaluare  Activitatile specifice de diagnostic psihologic si evaluare clinica, se refera la:  evaluare subiectiv-emoţională;  evaluare cognitivă;  evaluare comportamentală;  evaluarea personalităţii ;  evaluarea dezvoltării psihologice.  Instrumentele psihologice utilizate in procesul de evaluare includ:  teste psihologice,  interviuri .  Evaluare clinica contribuie semnificativ in planificarea interventiei terapeutice identificand cu exactitate ariile in care este necesara interventia.
 6. 6. Grupuri de terapie si suport  Grupul de suport (de terapie suportiva) faciliteaza intalnirea intre persoane cu acelasi tip de problematici. La aceste intalniri participantii pot discuta problemele pe care le intampina si beneficia de sfaturi profesioniste.  Cu ce te poate ajuta un grup de suport?  esti ascultat, sprijinit si ajutat;  gasesti o atmosfera de intelegere si sprijin reciproc in care iti poti impartasi gandurile si sentimentele;  descoperi ca nu eşti singurul care trece prin astfel de momente; afli cum se descurca altii care se afla in aceeasi situatie ca tine sau în una mai grava;  beneficiezi de sfaturi, idei noi, informatii pentru a gasi soluţii pentru rezolvarea problemei tale;  ai posibilitatea sa transformi o problema in sursa de autocunoastere si dezvoltare personala.  Ce presupune participarea la un grup de suport?  intalniri saptamanale pentru o perioada de timp stabilita de la inceput;  suport si respect intre membrii grupului;  respectarea confidentialitatii.
 7. 7. Interventii terapeutice In cazul:  Anxietatii: atac de panica, anxietate generalizata, fobii specifice, fobie sociala, tulburare obsesiv-compulsiva, sindrom de stres posttraumatic.  Stresului acut sau cronic  Insomniilor  Simptomelor depresive  Somatizarilor  Altor dificultati:de comunicare, relationare, adaptare in luarea deciziilor, in rezolvarea problemelor.
 8. 8. Consiliere psihologica online  Consilierea psihologica online este o modalitate moderna si eficienta de a beneficia de sprijin si consiliere fara a fi nevoiti sa va deplasati la cabinetul psihologic.  Se adreseaza persoanelor care au implinit varsta de 18 ani si care din diferite motive nu doresc sau nu pot ajunge la un cabinet psihologic.  Printre aspectele ce pot fi abordate in consilierea psihologica online pot fi enumerate urmatoarele: gestionarea eficienta a timpului, dezvoltarea abilitatilor de a gestiona stresul, gestionarea emotiilor, anxietate, insomnii, dezvoltarea asertivitatii, probleme de cuplu, lipsa motivatiei, etc.  Sedintele de consiliere se desfasoara prin intermediul Skype.  Consilierea psihologica online asemeni celei off-line, va ofera garantia confidentialitatii.
 9. 9. Contact Cabinet individual de psihologie in Bucuresti Program: Luni-Vineri : 12 – 19 Psiholog clinician Iuliana Condrea Mobil: 0741 022 920 Email: onlinepsiholog@yahoo.com Web: http://iulianacondrea.wordpress.com
 10. 10. "Nu eşti răspunzător pentru că te naşti. Dar eşti direct răspunzător pentru ce trăieşti." Tudor Musatescu

×