Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Guia d'ús plataforma Graó

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Check these out next

1 of 8 Ad
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Guia d'ús plataforma Graó

  1. 1. Guia d’ús plataforma Graó 1- Contingut 2- Com accedir-hi 3- Fons d’accés disponible 4- Cerca a la plataforma
  2. 2. 1. Contingut L’editorial Graó, especialitzada en educació, publica llibres, revistes, i ofereix cursos de Formació del Professorat i consultoria educativa. La seva plataforma, a més, pot ser una eina molt útil per localitzar articles sobre una temàtica concreta de l’àmbit d’educació, ja que permet fer cerques simples i avançades entre totes les revistes publicades per Graó.
  3. 3. 2. Com accedir-hi Per tal d’accedir a la plataforma cal anar a: https://cat.grao.com/ca No cal identificar-se, directament ja entra com a usuari de l’escola
  4. 4. 3. Fons d’accés disponible  Podeu consultar totes les publicacions periòdiques de Graó.  Podeu descarregar capítols de llibres, articles de revistes o revistes senceres, tantes vegades com vulgueu. Recordeu, no es legal compartir aquests articles, que no són d’accés obert, per correu electrònic o altres vies.  Podeu consultar uns 100 títols de llibres aproximadament (la resta no és accessible).
  5. 5. 4. Cerca a la plataforma  Cerca per paraula clau des de la casella de cerca superior. Els resultats obtinguts poden ser articles concrets, revistes senceres (monogràfics), capítols de llibres i llibres sencers. Per exemple : “Treball per projectes”
  6. 6. A continuació, us apareixeran els resultats ordenats per rellevància. 4. Cerca a la plataforma També podeu ordenar els resultats per data de publicació més recent
  7. 7. 4. Cerca a la plataforma  Cerca per categoria/taxonomia. Si aneu a la “lupa” anireu a la pantalla de cerca on podreu veure, mitjançant el menú lateral, tota la informació agrupada segons diferents criteris.
  8. 8. Per a més informació: aaguilar@escolesgarbi.cat nrodriguez@escolesgarbi.cat lvalencia@escolesgarbi.cat

×