Verificare marca inregistrata

351 views

Published on

Vrei sa incepi o afacere si nu ti-ai inregistrat inca marca? Ar fi bine sa o faci, fiindca cel mai important e sa faci diferenta dintre turma de sereleuri concurente si serviciile tale profesioniste.
Ai muncit ani de zile pentru a-ti face cunoscute produsele si inca nu ti-ai protejat la OSIM investitia? Ar fi bine sa nu te lasi la mana vanatorilor de marci, care abia asteapta sa scoata bani buni din munca ta. Imagistica te scapa acum de toate grijile si se ocupa special de nevoile tale!
Verificare- marca -inregistrata

Pachetul acopera nevoile dumneavoastra, indiferent de tipul marcii, de numarul de clase, incluzand procedurile standard: inregistrare cerere, examinare, punct de vedere la ARP, eliberare certificat, precum si, dupa caz, intampinari la eventualele opozitii ale tertilor sau consultanta pentru contestatii ale deciziilor OSIM
* onorariul Imagistica NU INCLUDE taxele OSIM
• verificarea elementului verbal in baza de date a Registrului Comertului - pentru a evita un conflict cu un nume comercial
• verificarea disponibilitatii marcii (pentru elementele verbale, pentru elemente figurative)
• cercetare documentara la OSIM - alegand unul din tipurile de cercetare documentara
• documentatie pentru inregistrare marca - alegerea claselor de produse si servicii pentru care se doreste inregistrarea, estimarea taxelor OSIM, inregistrare cerere
• urmarirea cererii in procedurile OSIM (inregistrare, examinare, eliberare certificat de inregistrare, etc), verificarea efectuarii platii taxelor (procedurile OSIM nu se initiaza decat dupa plata taxelor, neefectuarea platilor in termen inseamna majorare taxa sau respingere cerere pentru neachitare taxe)
• reprezentare in toate procedurile OSIM, elaborare punct de vedere la un eventual Aviz de refuz provizoriu privind inregistrarea marcii, intampinari la eventualele opozitii ale tertilor, contestatii ale deciziei comisiei de examinare/reexaminare atat in faza administrativa, cat si in faza judiciara, etc.
Oferta acopera o durata de colaborare de aproximativ 7 luni (cat dureaza faza OSIM pentru o marca).

www.coltuc.ro
avocat@coltuc.ro
0745150894

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Verificare marca inregistrata

  1. 1. Verificare marca inregistrataVrei sa incepi o afacere si nu ti-ai inregistrat inca marca? Ar fi bine sa o faci,fiindca cel mai important e sa faci diferenta dintre turma de sereleuri concurentesi serviciile tale profesioniste.Ai muncit ani de zile pentru a-ti face cunoscute produsele si inca nu ti-ai protejatla OSIM investitia? Ar fi bine sa nu te lasi la mana vanatorilor de marci, careabia asteapta sa scoata bani buni din munca ta. Imagistica te scapa acum de toategrijile si se ocupa special de nevoile tale!Verificare- marca -inregistrataPachetul acopera nevoile dumneavoastra, indiferent de tipul marcii, de numarulde clase, incluzand procedurile standard: inregistrare cerere, examinare, punct devedere la ARP, eliberare certificat, precum si, dupa caz, intampinari laeventualele opozitii ale tertilor sau consultanta pentru contestatii ale deciziilorOSIM* onorariul Imagistica NU INCLUDE taxele OSIM verificarea elementului verbal in baza de date a Registrului Comertului - pentru a evita un conflict cu un nume comercial verificarea disponibilitatii marcii (pentru elementele verbale, pentru elemente figurative) cercetare documentara la OSIM - alegand unul din tipurile de cercetare documentara documentatie pentru inregistrare marca - alegerea claselor de produse si servicii pentru care se doreste inregistrarea, estimarea taxelor OSIM, inregistrare cerere urmarirea cererii in procedurile OSIM (inregistrare, examinare, eliberare certificat de inregistrare, etc), verificarea efectuarii platii taxelor (procedurile OSIM nu se initiaza decat dupa plata taxelor, neefectuarea platilor in termen inseamna majorare taxa sau respingere cerere pentru neachitare taxe) reprezentare in toate procedurile OSIM, elaborare punct de vedere la un eventual Aviz de refuz provizoriu privind inregistrarea marcii, intampinari la eventualele opozitii ale tertilor, contestatii ale deciziei comisiei de examinare/reexaminare atat in faza administrativa, cat si in faza judiciara, etc.Oferta acopera o durata de colaborare de aproximativ 7 luni (cat dureaza fazaOSIM pentru o marca).
  2. 2. www.coltuc.roavocat@coltuc.ro0745150894

×