Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

firma recuperari

93 views

Published on

Cum să scapi de firmele de recuperări de credite?
Milioane de romani sunt asaltati zilnic de telefoane si scrisori venite din partea unor firme care se ocupa de recuperarea creditelor bancare. Oricine a avut de-a face cu astfel de firme stiu cat de insistenti si enervanti pot deveni angajatii acestora, care niciodata nu-si spun numele, tocmai pentru nu putea fi identificati.
De cele mai multe ori, aceste scrisori si telefoane pot fi asimilate infractiunilor de amenintare si santaj prevazute in Codul Penal.
O notificare trimisa de una dintre firmele de recuperari de credite arata modul de operare a acestor firme: "Tinand cont de faptul ca datoria dvs. catre clientul nostru(...) nu a fost platita, consideram necesar initierea de noi masuri legale: Va informam ca dosarul dvs. poate fi transferat catre Biroul Detectivi Particulari cu care colaboram, in scopul de a intreprinde activitati specifice de investigare legate de: comportamentul, conduita sociala si sursa veniturilor dvs., de asemenea si de statutul dvs. de angajat/pensionar; bunurile care fac subiectul unor litigii de natura cuvila sau penala instrainate cu scopul de a vatama interesele uneia dintre partile din proces, verificarea adresei unde locuiti, precum si a altor adrese trecute pe numele dvs.; notificarea autoritatilor financiare cu privire la situatie dvs. financiara. In cazul in care se vor identifica incalcari grave ale legii, intentionam sa notificam de urgenta autoritatile competente (Politia si Parchetul). De asemenea, informatiile furnizate de Biroul de detectivi particulari vor fi folosite in scopul executarii silite a bunurilor si veniturilor dvs. Pentru a incheia acest dosar pe cale amiabila, va oferim o ultima sansa de a va plati datoria fara a recurge la actiunile mentionate mai sus".

www.coltuc.ro
avocat@coltuc.ro
0745150894

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

firma recuperari

  1. 1. firma recuperariCum să scapi de firmele de recuperări de credite?Milioane de romani sunt asaltati zilnic de telefoane si scrisori venite din parteaunor firme care se ocupa de recuperarea creditelor bancare. Oricine a avutde-a face cu astfel de firme stiu cat de insistenti si enervanti pot deveni angajatiiacestora, care niciodata nu-si spun numele, tocmai pentru nu putea fi identificati.De cele mai multe ori, aceste scrisori si telefoane pot fi asimilate infractiunilorde amenintare si santaj prevazute in Codul Penal.O notificare trimisa de una dintre firmele de recuperari de credite arata modul deoperare a acestor firme: "Tinand cont de faptul ca datoria dvs. catre clientulnostru(...) nu a fost platita, consideram necesar initierea de noi masuri legale: Vainformam ca dosarul dvs. poate fi transferat catre Biroul Detectivi Particulari cucare colaboram, in scopul de a intreprinde activitati specifice de investigarelegate de: comportamentul, conduita sociala si sursa veniturilor dvs., deasemenea si de statutul dvs. de angajat/pensionar; bunurile care fac subiectulunor litigii de natura cuvila sau penala instrainate cu scopul de a vatamainteresele uneia dintre partile din proces, verificarea adresei unde locuiti, precumsi a altor adrese trecute pe numele dvs.; notificarea autoritatilor financiare cuprivire la situatie dvs. financiara. In cazul in care se vor identifica incalcarigrave ale legii, intentionam sa notificam de urgenta autoritatile competente(Politia si Parchetul). De asemenea, informatiile furnizate de Biroul de detectiviparticulari vor fi folosite in scopul executarii silite a bunurilor si veniturilor dvs.Pentru a incheia acest dosar pe cale amiabila, va oferim o ultima sansa de a vaplati datoria fara a recurge la actiunile mentionate mai sus".www.coltuc.roavocat@coltuc.ro0745150894

×