Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Un Sant Jordi Molt Especial

868 views

Published on

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Un Sant Jordi Molt Especial

 1. 1. Un sant Jordi molt especial Treball realitzat pels GEGANTERS CURS 09-10
 2. 2. Hi havia una vegada un castell a la platja de Montblanc. La seva porta estava decorada amb coralls vermells. Les finestres estaven plenes d’estrelles de mar. Hi havia una princesa amb el seu pare: el Rei. El castell era molt bonic perquè tot estava decorat amb coses del fons marí i a la princesa li agrada molt el mar i estar a la platja perquè cada dia es banyaven a la platja al matí i a la tarda.
 3. 3. Un drac marí viu en una cova al mar, sempre estava sol, ningú el saludava ni els animals marins. No jugava, no tenia família, es a dir, era un desgraciat.
 4. 4. La princesa anava molt sovint a pescar. Un dia va pescar una cosa molt grossa. Semblava una balena. Li costava molt tirar cap a ella la canya. Va cridar: - Però què és aquesta cosa tan grossa?
 5. 5. La princesa va baixar del castell a pescar perquè li agradava molt. Es va seure en una roca i va començar a pescar. No podia pescar-lo del que pesava. Es va trencar la canya en un instant. El drac va sortir de l’aigua completament.
 6. 6. El drac trenca la canya i surt de l’aigua. El drac parla: - M’has fet mal princesa.- diu el drac I la princesa comença a córrer espantada. - No et faré mal.- diu el drac. I la princesa no l’escolta. - Haaaaaaaa.- crida la princesa.
 7. 7. La princesa surt remant a avisar el seu pare de que hi havia un drac que la persegueix i es pensava que el drac se la volia cruspir. - Haaaaaaaaa - va cridar la princesa tota espantada.
 8. 8. La princesa estava corrents i el drac l’estava perseguint perquè volia fer-se amic de la princesa. La princesa estava buscant el castell però no el trobava.
 9. 9. La princesa continuava corrents sense energia. També continuava buscant el castell que governava el seu pare . En un instant va començar a caure, quan de sobte es va adonar, que era l’aigua salada del mar.
 10. 10. Per les profunditats bussejava un bussejador dit Jordi, que va sentir els crits de la princesa i la volia ajudar. Es va quedar enganxat entre roques molt grans, movent-se sense parar va aconseguir sortir entre les roques. Va afanyar-se i va rescatar la princesa.
 11. 11. I li va dir Sant Jordi al drac: - Perquè estaves perseguint a la princesa? I el drac li va dir: - És que em volia fer amic de la princesa. - Vale, doncs podrireu ser amics i no t’espantis princesa - va dir el Jordi.
 12. 12. Jordi li va rentar la ferida que li havia fet el nyam, el drac s’ho va agrair. De la sang del drac que va caure al fons del mar, va néixer un corall vermell brillant. La princesa va agafar el corall i va pujar al llom de drac i van anar fins a la costa.
 13. 13. El Jordi, la princesa i el drac van anar al castell i van despertar al rei . Desprès li van explicar la seva història en el mar. Li va dir la princesa que li fes un cau al drac a prop de la platja per jugar sempre.
 14. 14. El drac es construeix el cau a prop del castell de la princesa i del rei, per visitar-la cada dia, per jugar a la platja amb ella. Cada dia feien una volta petita al mar i s’ho passaven molt bé i a més, a més quan venia una onada es mullaven de cap a peus i reien tots plegats.
 15. 15. <ul><li>fi </li></ul>

×