Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Näin hyödynnät sisältötajua Instan stooreissa – CMADFI 2020, Inka Leisma & Nanna Jussila

580 views

Published on

Verohallinnon Inka Leisman ja Nanna Jussilan esitys siitä, kuina Instagramin storyihin tehdään hyvää sisältöä hyödyntämällä sisältötajua. Mitkä ovat toimivan sisällön elementit?
PIdetty CMADFI 2020 -tapahtumassa.

Published in: Social Media
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Näin hyödynnät sisältötajua Instan stooreissa – CMADFI 2020, Inka Leisma & Nanna Jussila

  1. 1. Näin hyödynnät sisältötajua Instan stooreissa CMAD 27.1.2020 Inka Leisma @yalotar Nanna Jussila @nannajussila
  2. 2. Esimerkkejä
  3. 3. Case panhuilut, joulukuu 2019
  4. 4. Strategia YleisöIlmiöt Rohkeus Luovuus Empatia Sisältö- taju Tavoitteet ja mittaaminen Kanavakulttuurien noudattaminen Vaikutteet ja osallistuminen Empatia on iso trendi, joka tukee asiakaslähtöistä lähestymistapaamme. Kuuntelusta ja läsnäolosta kullekin kanavalle ominaisella tavalla seuraa yleisössä usein ymmärrys. Asiakaslähtöisyys nousee suoraan strategiasta. Sen toteuttaminen somessa vaatii luovuutta ja osaamista. Luovuudesta ja osaamisesta seuraa yleisössä usein oivallus. Hetkeen tarttuminen ei onnistu ilman ympäristön seuraamista, strategian ymmärrystä ja organisaation tukemaa rohkeutta. Rohkeudesta seuraa yleisössä usein ilahtuminen.
  5. 5. Yhteisön tarpeet ykköseksi  Tulokulma: läsnäolo, aktiivisuus, vuorovaikutus  Oivallus: vuorovaikutus on yksi sisällön muoto  Supervoima, jolla jokin sisältö voidaan myös laittaa laulamaan Vuorovaikutustyypit: 1. sisään tulevat kysymykset ja palaute 2. meidän kannustama osallistuminen 3. vahingoista ja virheistä syntyvä
  6. 6. Verohallinnon Instagram story -vinkit 1. Yhteisön tarpeet kärkeen (lue blogipostaus) 2. Vuorovaikuta: aktivoi, hakeudu 3. Konseptoi tarkoituksenmukaisesti 4. Kokeile ja seuraa dataa (lue blogipostaus) 5. Panosta tiimiin: vapaus toimia, luottamus kokeilla, aikaa seurata (lue blogipostaus)

×